RAİF DEMİR YENİDEN İNEGÖLSPOR´DA

BORDOBEYAZLILAR RAİF VE İKİ OYUNCUYLA SÖZLEŞME İMZALADI

SPOR 12.01.2017 14:19:22 0
/kanal16haber.com/2017-1/12/193331322b.mp4
RAİF DEMİR YENİDEN İNEGÖLSPOR´DA

 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor, ikinci devre öncesi kadrosunu üç yeni isim ile güçlendirdi.


Gözünü play-off´a diken bordo beyazlılar, zorlu maraton öncesi kadrosunu Kocaeli Birlikspor´dan Raif Demir, Ümraniyespor´dan İsmet Hakkı Şimşek ve Aydınspor 1923´ten İsa Akgül ile güçlendirdi.

İnegölspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan İnegölspor Asbaşkanı Mehmet Döngel "İnşallah hayırlısıyla ikinci devre Cumartesi günü başlayacak. İnşallah galibiyetle başlarız. Her şeyin hayırlısı olur. Birinci devreyi geride bıraktık artık. Önümüze bakacağız. Tabi bu arada 6 arkadaşımızla yollarımızı ayırdık. Bunları biliyorsunuz. Söylememe gerek yok. Onların yerini dolduracak yeni arkadaşlar transfer ettik. Bu arkadaşlar daha önce kulübümüzde oynamış, İnegölspor´a mal olmuş kardeşimiz Raif Demir. 1,5 yıllık anlaştık. Aydınspor´dan İsa kardeşimizle 1,5 yıllık. Ümraniyespor´dan İsmet Hakkı zaten 2 haftadır takımımızla çalışıyor. Onunla da 1,5 yıllık anlaşma sağladık. O da sol ön tarafta oynuyor. Kasımpaşa´dan Hamit Yıldırım kardeşimizle de anlaştık. Oda akşamüzeri burada olacak. Altyapıdan da Gökhan Kurumuş kardeşimizi de profesyonel yaptık. Transferler şuanda bu şekilde. İnşallah forvet bölgesine 2 transfer daha yapacağız ve bitireceğiz. Sevgili arkadaşlarım hayırlı olsun. Kazasız belasız inşallah bir dönem geçiririz. İnşallah istediğimiz yerde ligi bitiririz."

Kocaeli Birlikspor´dan transfer edilenlerden Raif Demir, "Hedeflerimiz tabiî ki takımı üst sıralara taşımak, Play-Off´a girmek. Şuanda orta sıralardayız. İyi bir çizgi yakalarsak Play-Off´a katılacağımızı düşünüyorum. Bunu hep beraber arkadaşlarımızla çalışarak başarmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.  Burada tekrar geldiğim için mutluyum. Büyüdüğüm yuvama geri döndüm. İnşallah her şey gönlümüzce olur. Güzel bir sezon geçiririz. Taraftarla aramızdaki bağ farklı bizim. Yılların vermiş olduğu, geçmişten kalan bir bağımız var. Ben onları çok özledim. İnşallah onları mutlu etmek için çok çalışacağız. Başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız."


Aydınspor 1923´den transfer İsa Akgöl "Daha öncede Göztepe´de oynarken İnegölspor´la ilgili bir transfer durumumuz olmuştu. İnegölspor büyük bir camia. İsmi olan adı olan bir camia. Buraya geldiğim için öncelikle çok mutluyum. Daha önce Mehmet Beyle görüşmüştük. Hiç tereddütsüz transfer teklifini kabul ettim. İnşallah bu kulübü hak ettiği yere getirmek istiyoruz. Çünkü İnegölspor geçmişine baktığımız zaman 2-3 senedir devamlı iddialı takım kuran, Play-Off´u zorlayan, Play-Off finalinde talihsiz şekilde kaybettiği maç var. İnşallah bu takımı hak ettiği yere getirmek istiyoruz. Bende şahsım adına elimden gelen her şeyi, sonuna kadar terimin son damlasına kadar bu kulübe her şeyimi vermek istiyorum. İnşallah iki taraf içinde hayırlı olur."

Ümraniyespor´dan transfer edilen İsmet Hakkı Şimşek "İnegölspor´la sezon başı da bir görüşmemiz olmuştu. Kısmet bugüneymiş, bugün oldu. İsa´nın da dediği gibi burası çok büyük bir camia. Bütün futbolcuları çekebilecek bir camia. Tabi talihsizlikler oluyor. Bu sene de kötü bir tablo yok ortada. Herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Koyduğumuz sürece de bence başarılı olunacaktır. Çünkü İnegölspor gerçekten çok hak ediyor. İnşallah hep beraber, hep birlikte bu taşın altına elimizi koyarız. Taraftar olarak, şehir olarak, bizler futbolcular olarak ve inşallah inanıyorum ki, Play-Off´un ardından şampiyonluk mutlaka gelecektir. Ona inanıyorum. İnşallah hayırlısı olur. Bir üst ligden gelmemin hiç bir sıkıntısı yok bende. Çünkü dediğim gibi İnegölspor çok büyük bir camia. Ciddi anlamda büyük bir camia. Yukarıdan buraya futbolcu gelirken hiç bir şekilde tereddüt etmiyor yani. Konuştuğumuz arkadaşlar da inanın bana İnegölspor´a gelmek isteyen çok kişi var. O yüzden önemli olan buranın çok büyük potansiyeli var. Önemli olan burayı çıkartmak. Burası eminim ki, inşallah bu sene veya seneye mutlaka çıkacaktır. Onun için hiç tereddüt etmedim yani."


Merkezparkın 200 araçlık otoparkı hizmete girdi

Gürsu'da Başkan Aktaş'a sevgi seli

Yüksek Seçim Kurulu'ndan iftar kararı

Türkiye yerel seçim için sandığa gidiyor

Zekai Gümüşdiş ortaokulu öğrencileri çilek ve marul dikerek tarımla buluştu

Borsa İstanbul ilk yarısında yükseldi

Meral Akşener'den CHP'ye tepki: Bana abla mabla demeyin artık

Gazze'de can kaybı 32 bin 623'e yükseldi

Bursa'da patlama ve yangın sonrası bodrumda ceset bulundu

Bursa'da gençlere müjdeler: Gençlik Merkezleri 50'ye Çıkıyor, YKS Kursları 15'e Ulaşıyor

Nilüfer'e 300 kişilik kız öğrenci yurdu kazandırılıyor

Karacabey’de Demokrat Parti bayrakları indirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'dan Alinur Aktaş'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyükorhan'da Kamil Turhan'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gemlik'te Refik Yılmaz'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gürsu'da Mustafa Işık'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yıldırım'da Oktay Yılmaz'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yenişehir'de Davut Aydın'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Osmangazi'de Mustafa Dündar'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Orhangazi'de Bekir Aydın'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Orhaneli'de Ali Osman Tayır'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Nilüfer'de Celil Çolak'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mudanya'da Gökhan Dinçer'e destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kestel'de Ferhat Erol'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Keles'te Ali Doğru'ya destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Karacabey'de Ali Özkan'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan İnegöl'de Alper Taban'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Harmancık'ta Yılmaz Ataş'a destek istedi

İnegöl'de yaşlılar ve gençler bir araya geldi

Başkan Aktaş Gemlik'te vatandaşlarla sahur yaptı

Yükleniyor