1040 Eğitim Çalışanını Tek Tek Ziyaret Etti

Yenişehir Belediye Başkanı Davut AYDIN, üç gün boyunca ziyaret ettiği resmi-özel ilçesindeki 38 okulda görevli bin 40 eğitim çalışanının tek tek elini sıkıp 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

GÜNDEM 25.11.2023 11:40:00 0
1040 Eğitim Çalışanını Tek Tek Ziyaret Etti

Yenişehir Belediye Başkanı Davut AYDIN, tüm programlarını iptal ederek tam 3 gün boyunca gerçekleştirdiği okul ziyaretleriyle ilçesinde görevli bin 40 eğitim çalışanının tek tek 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.
Cumhuriyetimizin 100. Yılında ve 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında gerçekleştirdiği kutlama ziyaretleri eğitimcileri mutlu etti.
Öğretmenlere “Öncelikle, devletimiz gibi milli birlik ve kardeşliğimizin taşıyıcı sütunu olan eğitimci ordumuzun siz kıymetli neferinin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum” diyen Başkan Davut AYDIN, Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ün söylediği gibi öğretmenin bir kandile benzediğini, kendini tüketerek başkalarına ışık verdiğini söyledi.


Kandil misali kendisini tüketip, ışığıyla bir belediye başkanı yetiştiren bütün öğretmenlerini saygıyla andığını belirten Davut AYDIN, “Öğretmen demek irfan kapısının anahtarı demektir. Öğretmen demek saygının, sevginin, şefkatin ahlakı demektir. Çare demektir, pusula demektir, kılavuz demektir. Devletimizi ve milletimizi kıyamete kadar yaşatmanın enerji kaynağı demektir. Cumhuriyetimizin ve devletimizin başarısı demektir.” şeklinde konuştu.



AYDINLANMANIN IŞIĞI
Duygu dolu anların yaşandığı ziyaretlerde her bir öğretmenin elini sıkıp, Cumhuriyetin 100. Yıl Logosu işli Türk Bayrağı ile teşekkür mektubu takdim eden Başkan AYDIN, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel bir yemek programı da tertip etti. Öğretmenlerin eş ve çocuklarıyla birlikte onur konuğu olduğu yemekte bir konuşma yapan Başkan Davut Aydın, “Devletimizin ve milletimize enerji kaynağı, aydınlanma ışığı, pusulası, kılavuzu ve ahlakı olmak uğruna sizin gibi mücadele verirken katledilen Aybüke ve Necmettin Öğretmenlerimiz gibi terör ve görev şehidi düşen bütün öğretmenlerimizin yanı sıra Hakk’a yürüyen tüm eğitimcilerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nüzü en kalbi duygularımla bir kez daha kutluyor, size, ailenize ve öğrencilerinize sağlık, sıhhat, mutluluk ve başarı diliyorum” dedi.
Ayrıca ilçemizde yaptığımız tüm tesislerin öğrencilere/gençlere ücretsiz olduğunu; gençlerin kültürel, sportif ve sosyal etkinliklerle meşgul olarak kötü alışkanlıkların engellemesini amaçladıklarını; her okulun yakınında bulunan halı sahaların anahtarlarını okulların hizmetinde kullanılması amacıyla okul idarelerine teslim ettiklerini; Halk Eğitim işbirliği ile mezun öğrencilere yönelik açtıkları Üniversiteye Hazırlık Kurslarında tüm öğrencilerin  ve öğretmenlerin ihtiyaçlarını karşıladıklarını öğrencilerin bu kurslardaki başarılarıyla gururlandıklarını ve kendilerinin bundan dolayı duygulandığını kısaca Eğitim Camiasında gelen hiçbir talebi geri çevirmediklerini ve eğitime yaptığımız her yatırımın kendilerini mutlu ettiklerini” ifade ettiler.

FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYINIZ


Boşandığı için lokma döktürdü

Kartal’da rezidansta öldürülen kadın, şarkıcı Yalın’ın kuzeni çıktı

Nihal Candan tahliye edildi

Çanakkale’de 8 kaçak göçmen yakalandı

Tarımsal üretimin gücü Bursa Ticaret Borsası ile ortaya çıkıyor

Gemlik Belediyesi’nde Başkan Yardımcıları ve Özel Kalem Müdürü belli oldu

Gemlik emniyeti suçlulara göz açtırmadı

Nilüfer Belediyesi’nde başkan yardımcıları belli oldu

Hemşirelik adayları beyaz üniformalarını giydi

İş yerini kapattıktan sonra sohbet eden esnafa silahlı saldırı: 2 yaralı

Direksiyon başında nöbet geçirince kaza yaptı

2 kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla yargılanıyor

Bursa’da startup yatırımcı ekosistemi bir araya geldi

BUTGEM’de istihdam odaklı “Mesleki Eğitim İşbirliği” protokolü İmzalandı

Bandırma semalarındaki Afrika çöl tozu dron ile görüntülendi

Kadıköy’de taşkınlık çıkaran şahsı yolcular dışarı attı

Başkan Bozbey, MODEF’i ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır

Ticaret Bakanlığı'ndan kritik adım!

İnegöl'de Kurban Bayramı kotra ihalesi tarihi belli oldu

Milli Eğitim Bakanlığı "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli"ni kamuoyuna sundu

Gazeteciler Vakfı’ndan Vali Demirtaş’a ziyaret

Orhangazi'de çöp konteynerinde ayı etine rastlandı!

İstiklal Caddesi saldırganına 7 kez ağırlaştırılmış müebbet

Karacabey'de feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Öğretmene saldıran veli yakalandı, adalete teslim edildi

Hacca gitmek için Fransa'dan bisikletle yola çıkan iki kişi Tekirdağ'a geldi

Türkiye'nin binek otomobil ihracatı 3 ayda 2,5 milyar doları aştı

Sakarya'da otomobilin çarptığı kadın öldü

Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi yaralandı

Yükleniyor