2. HANIMELİ ALIŞVERİŞ ŞENLİĞİ BAŞLIYOR

İnegöl Belediyesi ile Terziler Odası iş birliğinde düzenlenecek olan 2. Hanımeli Alışveriş Şenliği için geri sayım başladı.

BURSA HABER 20.09.2023 16:11:00 0
2. HANIMELİ ALIŞVERİŞ ŞENLİĞİ BAŞLIYOR

Belediye Başkanı Alper Taban, 01 Ekim Pazar günü sabah 10.00’da başlayıp akşam 00.00’da sona erecek festivale katılmak isteyenlerin Terziler Odasına başvurması gerektiğini açıkladı.

İnegöl Belediyesi ile Terziler Odası, Kadınlar Gününde ilki yapılan Hanımeli Alışveriş Şenliğinin ikincisini düzenlemek için çalışmalara başladı. 01 Ekim Pazar günü Hikmet Şahin Kültür Parkında düzenlenecek alışveriş şenliği, sabah 10.00’da başlayıp gece 00.00’da sona erecek. 100 stant kurulacak alanda, esnaftan yüzde 20 indirim uygulaması da istenecek. Bu sayede hem alanın hem satanın kazandığı bir şenlik olması hedeflenirken, her bir stant için Terziler Odası’na bin TL yatırılacak. Başvurular da Terziler Odası tarafından alınacak.

 

2. Hanımeli Alışveriş Şenliği için bugün Belediye Başkanı Alper Taban, Terziler Odası Başkanı Selim Malçok ile oda yöneticileri ve İnegöl Belediyesi Kültür Komisyonu üyelerinin katılımıyla basın toplantısı düzenlendi. Belediye encümen salonunda yapılan basın toplantısında, festivale ilişkin bilgiler verildi.

 

SEZON SONU ÜRÜNLER VE YENİ SEZON ÜRÜNLERİ TANITILMIŞ OLACAK

Burada konuşan Terziler Odası Başkanı Selim Malçok, “Hanımeli Alışveriş Şenliğimizin bu yıl 2’ncisini yapacağız. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Kapalı Pazar Yerinde yaptığımız organizasyonun ikincisini Kültür Parkta yapacağız. İnşallah esnafımız elindeki ürünleri de değerlendirme açısından sezon sonu indireme giderek, yeni sezon ürünlerini tanıtarak faydalı bir şenlik geçirecek. Süreyi 1 gün ile sınırladık. Açık alanda insanların keyifle alışverişini yapmasını istedik. İnşallah esnafımıza ve İnegöl halkına hayırlı olur. Esnafımızın yüzü güler. Belediye Başkanımıza da bu imkanı bizlere tanıdığı için yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

İŞ HAYATINDAKİ KADINLARA DESTEK OLACAK

Belediye Başkanı Alper Taban ise 2. Hanımeli Alışveriş Şenliğini duyurmak üzere bir arada olduklarını kaydederek şöyle konuştu: “Daha önce de gerçekleştirdiğimiz bir organizasyondu bu. Katılımla ilgili de çok yoğun talepler, teklifler geldi. Bunlarla ilgili de paydaş olarak Terziler Odamızla iş birliğinde bu organizasyonu gerçekleştiriyoruz. Tabi ki hanımefendilerin şehre olan katkıları, aile ekonomilerine olan katkıları, iş hayatına olan katkıları yadsınamaz boyutta. Bizler de iş hayatının içerisinde olan hanımefendileri desteklemek, onlara fayda oluşturabilmek adına odamızla birlikte bir alışveriş şenliği gerçekleştirmiş olacağız.”

 

“01 Ekim Pazar günü sabah 10.00’da açılıp akşam 00.00’a kadar devam edecek günü birlik bir çalışma. Bir gün olmasının sebebi; bizim esnaf işletmelerimiz var. Burada esnaflarımız yılın 365 günü zaten hizmet sunuyor. Bu organizasyonu da ilave bir katkı sunmak adına yapıyoruz. Burada da özellikle vergi levhası olan esnaflarımızın işin içerisinde yer alması kıymetli. Bunun yanı sıra; el işi diyebileceğimiz işleri yapan girişimcilerimizin de burada yer almalarını istiyoruz.”

 

“EV HANIMLARINA DA KATKI SUNMAK İSTİYORUZ”

“Katılacak olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Burada satışı yapılacak ürünlerin de indirimli olarak sunulmasını önemsiyoruz. Ki alışveriş şenliğimizin etkinliğinin artmasında bunun katkı sağlayacağını ifade edebilirim. Burada aynı zamanda organik gıda satışı gibi alanlarla ev hanımlarına da katkı sunmak istiyoruz. Şenlikte stant açmak isteyenler Esnaf Sarayında Terziler Odasına gelerek başvurularını yapabilirler.”

 

ALIŞVERİŞ ŞENLİĞİ MİNİ KONSERLE SÜSLENECEK

“Organizasyon kapsamında da 01 Ekim akşamı Vedat Kaya ile orkestrası alışveriş şenliği alanında sahne alacak. Bu da etkinliğe renk katmak amacıyla yapılmış bir dokunuş. Ben şimdiden başarılı ve bereketli olmasını diliyorum.”

Muhabir: Kerem Kaplan


BEBKA’dan kırsal kalkınma için 35 projeye 112 milyon liralık hibe

Fırat Kalkanı bölgesinde 3 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi

MHP Bursa eski yöneticisi Osman Tan vefat etti

Sibergöz-35 operasyonu ile 48 dolandırıcı yakalandı: 500 milyonluk vurgun önlendi

İYİ Parti kurultayında kritik gün: Meral Akşener veda edecek

Lokanta ve kafelerde KDV oranları yükseldi: Hizmetler %10, alkollü içecekler %20 kdv'ye tabi!

42 ilde Narkoçelik-14 operasyonu: 321 zehir tacirine gözaltı

Bursa'da 33 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

BBP’den mazbatalarını alan başkanlara ziyaret

Bursa'da huzur ve güven operasyonu: 17 aranan şahıs gözaltına alındı

Bursa'da hurdalıktan çıkan otobüs eski ihtişamına kavuştu

Bursa’da tehlikeli halay kamerada

Bursa’da sokaklar gündüz insanlara, gece atlara kalıyor

Sinirini çöp kutusundan çıkardı

Bursa'da annesi ölen kuzuyu bebek gibi sevgiyle büyütüyorlar

100 yıllık gelenek: Uluabat'ta balık müzayedesi devam ediyor

Boşandığı için lokma döktürdü

Kartal’da rezidansta öldürülen kadın, şarkıcı Yalın’ın kuzeni çıktı

Nihal Candan tahliye edildi

Çanakkale’de 8 kaçak göçmen yakalandı

Tarımsal üretimin gücü Bursa Ticaret Borsası ile ortaya çıkıyor

Gemlik Belediyesi’nde Başkan Yardımcıları ve Özel Kalem Müdürü belli oldu

Gemlik emniyeti suçlulara göz açtırmadı

Nilüfer Belediyesi’nde başkan yardımcıları belli oldu

Hemşirelik adayları beyaz üniformalarını giydi

İş yerini kapattıktan sonra sohbet eden esnafa silahlı saldırı: 2 yaralı

Direksiyon başında nöbet geçirince kaza yaptı

2 kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla yargılanıyor

Bursa’da startup yatırımcı ekosistemi bir araya geldi

BUTGEM’de istihdam odaklı “Mesleki Eğitim İşbirliği” protokolü İmzalandı

Yükleniyor