3. köprüde bir ilk

Fotoğraflı

GÜNDEM 19.11.2015 13:20:45 0
3. köprüde bir ilk
İstanbul Boğazı ve Belediyeler Birliği Başkanı ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan yapımı devam eden 3´üncü köprüde çalışmaları yerinde inceledi. Yükseliği 300 metreye ulaşan kuleden bir ilki gerçekleştiren Başkan Demircan, beraberindeki Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ile Periscope´tan canlı yayın yaparak, takipçilerini son durum hakkında bilgilendirdi.

 

İstanbul Boğazı ve Belediyeler Birliği Başkanı ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü´nde çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Demircan´a Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar da eşlik etti.

300 METREDE SELFİE 
3´üncü köprüdeki çalışmalarda gelinen son noktayı Periscope ile yapılan canlı yayında takipçilerle paylaşan Başkan Demircan, Türkmen ve Hazinedar, sonrasında muhteşem manzara eşliğinde selfie çekmeyi de ihmal etmedi.

"BURASI TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ´NİN GURUR KAYNAĞI" 
3´üncü Köprüdeki çalışmaların gün geçtikçe heyecan verici olduğunu belirten Başkan Ahmet Misbah Demircan, ?Bizi izleyenlere sevgi ve saygılarımız sunuyorum. İnsanı ayakta tutan en temel duygu umududur ve heyecanıdır. Bu umudun ve heyecanın zirvede olduğu bir anı yaşıyoruz. Buraya Türkiye Cumhuriyeti Devleti´nin hangi vatandaşını çıkarsanız geleceğe bu 300 metrelik kulenin tepesinden kesinlikle umutla bakar. Çünkü, burada teknoloji var, burada güç var, gelecek, gurur var ve geleceği umutla planlamak var. Burası gerçekten Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz adına gurur kaynağı? dedi.

"DÜNYA ÇAPINDA BİR PROJE" 
Projenin dünya çapında bir proje olduğuna dikkat çeken Başkan Demircan, ?Emeği geçen yapan, yaptıran herkese başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere şükranlarımızı iletiyoruz. Proje hakkında bilgiler alıyoruz. İstanbul İçin ne anlama geliyor. Tam 95 kilometrelik bir hattan bahsediliyor. Trafiği Edirne tarafından alıp Kocaeli tarafına getirecek 95 kilometrelik hat, bizim şuanda İstanbul içerisindeki trafiğimize bir nebze olsun bir rahatlık getirecek. Türkiye için ne anlama geliyor. Büyük bir teknoloji. Burada yapılan işleri şuanda Tuzla Tersanemiz gerçekleştiriyor. Bundan da gurur duyduk. Metro geçebilecek içerisinden . Bundan da anlıyoruz ki Avrupa´dan tirene binildiğinde eski ipek yolunun üzerinden trenle geçileceği dünya çapında bir mekandayız. Bu gurur hepimizin diyorum? diye konuştu.

"BU PROJE MEDENİYETİMİZİN MÜHRÜ OLACAK PROJEDİR" 
Projenin kendisini çok gururlandırdığını dile getiren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ?Bugün 3´üncü boğaz köprüsünü yapılan çalışmalarını yerinde görmek üzere bir aradayız. Fazla söze gerek yok. Sözün bittiği yerdeyiz. Burada söz söylemek tam duygularımızı anlatmaya yetmez. Burada söz söylemek tam duygularımızı anlatmaya yetmez. Bir kez daha ülkemizle, Devletimizle gurur duydum. Bunlar bu tarihin, medeniyetin adete mührü olacak projelerdir? şeklinde konuştu.

İstanbul´un dünya üzerindeki en özel şehirler arasında yer aldığına dikkat çeken Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ise, ? Her biri birer abide olan eserlerle, dünyanın önünde büyük bir ülke olduğunu görüyoruz. Bu ülkede İstanbul denilince bütün Türkiye akla gelir? dedi.  


Kadıköy’de narkotik köpeği "Giz" ile ’Huzur ve Güven İstanbul’ uygulaması yapıldı

Ayvacık açıklarında 29 kaçak göçmen yakalandı

Bayraktar TB3’ün toplam uçuş saati 272 saat 47 dakikaya ulaştı

Trendyol Süper Lig: Beşiktaş: 2 - MKE Ankaragücü: 0 (Maç sonucu)

Beşiktaş 5 maç sonra galibiyetle tanıştı

Beşiktaş’a teknik direktör değişiklikleri yarıyor

Muleka 5 ay sonra golle tanıştı

Ernest Muçi 3. golünü attı

Beşiktaş’ta Svensson, Fenerbahçe derbisinde yok!

Tayyip Talha Sanuç 3 ay sonra geri döndü!

Önce kardeşleri sonra kendisi: Edirne’nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

Sadettin Saran: "Göreve gelirsek Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız"

Trendyol Süper Lig: Beşiktaş: 1 - MKE Ankaragücü: 0 (İlk yarı)

İGA İstanbul Havalimanı İşletmesi CEO görevine Selahattin Bilgen atandı

Hakan Şehirli’den Mansur Yavaş’a ziyaret

Yaralı leyleğe jandarma şefkati

Başköy’deki “Dede Helvası” geleneğinde helvalar şifa için yenildi

Emine Erdoğan: "Şifanın arandığı en kadim kaynaklardan biri hiç şüphesiz hala keşfedilmemiş bitkiler alemidir"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: “101 milyar 745 milyon TL yatırım yaptık”

Trendyol Süper Lig: Beşiktaş: 0 - MKE Ankaragücü: 0 (Maç devam ediyor)

Serdar Topraktepe’den 4 değişiklik

İstanbul Valiliğinden kuvvetli yağış uyarısı

Hentbol Erkekler 1. Ligi’nde Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu

Eyüpsultan’daki trafik kazasında ölen zabıta memuru son yolculuğuna uğurlandı

Otomobil köprü ayağına çarptı: 1 Yaralı

Ambarlı Liman Yolu’nda oluşan tır kuyruğu havadan görüntülendi

Ümraniye’de iki katlı ev alev alev yandı

Yalova’ya 2024’ün ilk 3 ayında 233.8 milyon liralık yatırım

Vize’de kavga ihbarına giden polis uyuşturucu buldu

Yeni Türkiye Partisi il ve ilçe kongreleri için start verdi

Yükleniyor