AĞRILI MUHTARLARI BURSA´DA AĞIRLADI

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI EDEBALİ: DAHA ÇOK DAYANIŞMA İÇİNDE OLMALIYIZ

GÜNDEM 12.04.2017 11:26:55 0
/kanal16haber.com/2017-4/12/124130390b.mp4
AĞRILI MUHTARLARI BURSA´DA AĞIRLADI

 

Barış Manço Kültür Merkezi´nde Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali´nin ev sahipliğinde düzenlenen kardeşlik ve dayanışma etkinliğine Bursa Valisi İzzettin Küçük, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Bursa Anadolu Dernekleri Federasyonu Başkanı Ensar Seyhan, Bursa Ağrılılar Dernek Başkanı Erhan Öztürk, Ağrı İli Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Demir, Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Eroğlu, Bursa Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Gencer ve Ağrılı muhtarlar katıldı.

´BİR BÜTÜNÜN PARÇASIYIZ´

Yıldırım´ın sosyokültürel özellikleri ve demografik yapısı ile Türkiye´nin prototipi olduğunu aktaran Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Yıldırım; Balkanlardan Kafkaslara, Ortadoğu´dan Orta Asya´ya gönül coğrafyamızın farklı bölgelerinden ve ülkemizin her köşesinden insana ev sahipliliği yapıyor. Bu durum tüm kültürel zenginliklerin ilçemizde toplanmasına vesile oluyor. Bizim en büyük gücümüz de bu zenginliğimiz. Bu özelliklerimiz her ne kadar farklı ögeleri bünyesinde barındırsa da biz bir bütünün parçalarıyız. Tarih boyunca bu anlayışımızı koruduğumuz farklılıklarımızı zenginliğimiz olarak benimsediğimiz dönemlerde hep güçlü olduk" dedi.

´EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ´

Türkiye´nin içinden geçtiği zorlu süreçte bu birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğunun da altını çizen Başkan Edebali, "Kültürümüz, örf ve adetlerimiz, değerlerimiz bu topraklarda toplum yapımızı ayakta tutan önemli bir güç. Bu büyük medeniyetin temsilcileri olarak çok daha dayanışma içerisinde bulunmalı, bir arada yaşama kültürümüzü güçlü kılacak duyguları her zaman diri tutmalıyız. Güçlü Türkiye´yi inşa edecek çalışmaları hep birlikte yapmalıyız. Bir bütün olarak bundan sonra Fırat, Kızılırmak, Seyhan ve Menderes nehirleri barışa, kardeşliğe ve dostluğa akacaktır. Farklılıklarımız olabilir, ancak bu farklılıklarımız bizlerin zenginliğidir. Biz birlikte Türkiye´yiz" diye konuştu.

´DOSTLUK KÖPRÜMÜZ GÜÇLENECEK´

Demokrasinin gelişiminde ve sağlıklı işlemesinde en hayati role sahip olan yönetim biriminin muhtarlıklar ve muhtarlar olduğuna da işaret eden Başkan Edebali, "Muhtarlarımız, devletinin millete en yakın hizmet birimi. İnsanlarımızla en dolaysız iletişimi muhtarlarımız sağlıyor. Dolayısı ile birlik ve birliğimizin sağlanmasında muhtarlarımız hayati bir öneme sahip. Bundan dolayı muhtarlarımızla birlikte olmaktan dolayı mutluyuz. Muhtarlarımız Yıldırım´dan Ağrı´ya kurduğumuz dostluk köprüsünü daha da güçlendirecekler" ifadelerini kullandı.

´YILDIRIM ÇOK ŞANSLI´

Bursa´da ve Yıldırım´da Anadolu´nun her yerinden insanların olduğunu dile getiren Bursa Valisi İzzettin Küçük ise Yıldırım´ın bu zenginlikleri özümseme noktasında büyük bir başarı sağladığını vurgulayarak, "Yıldırım´da de herkesin iftihar ettiği, memnun olduğu bir belediye başkanımız var. Selahattin Eyyubi´nin sancağı altında da, Malazgirt´te de, Çanakkale´de de bu toplum beraberdi. Bu vatan, bayrağımız altında yaşamaktan gurur duyan tüm vatandaşlarımızın sığınağıdır. Vatandaşla en yakın olan, onların derdini, talebini, sorunlarını, üzüntülerin ve mutlulukların paylaşan muhtarlarımızdır. Ülkemizin en batısında, Anadolu´nun en doğusundan gelen muhtarlarımızla aynı gönül sofrasında bir arada olmaktan dolayı mutluyum" dedi.


İnegöl'de yan bakma nedeniyle sopalı ve bıçaklı kavga

Türkiye, meyve üretiminde dünyada 4’üncü sırada

Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'e ait eşyalar bulundu

Konut fiyatları Şubat’ta yıllık yüzde 58,3 arttı

Cezaevindeki hükümlüler üretti, fuardaki ürünler yoğun ilgi gördü

Motorin fiyatına gece yarısı indirim: 1,17 kuruş azalma bekleniyor

Yaylada kadın cesedi bulunmasına ilişkin bir kişi tutuklandı

Bursa'da alkollü sürücü kazaya neden oldu! 3 araç hasar gördü, vatandaş kıl payı kurtuldu

Bursa'da holding binasına silahlı saldırı! 43 el ateş açıldı, camlar tuz buz

Bursa'da toz fırtınası uyarısı! Görüş mesafesi düşecek, hava kirliliği artacak!

Ayvacık açıklarında 29 kaçak göçmen kurtarıldı

Osmangazi, çocuklarla şenlendi

Bursa’da 23 Nisan coşkusu kentin dört bir yanını sardı

Orhaneli'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutladı

23 Nisan'da Osmangazi'de çocuklar makamı devraldı

Kastamonu'da taksi şoförü silahla vurularak öldürüldü

Bursaspor Divan Kurulu, önemli ziyaretler gerçekleştirdi

Bursa'da kahraman berber müşterisinin hayatını kurtardı

Mudanya’da 23 Nisan bayramı coşkusu

Yıldırım'da hayat çocuklara güzel

Bursa'da otomobil ve otobüs çarpıştı, maddi hasar oluştu

Yerli otomobil Togg Mudanya jandarmaya tahsis edildi

Bursa’da kaçak avlanan balıkçılara operasyon

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadelede kararlılık mesajı: Terörü öyle ya da böyle yok edeceğiz

Bursa'da 23 Nisan coşkusu: Vali makamı Buğlem Çevik'e emanet

Bursa'da 23 Nisan Coşkusu: Zeyna Defne Kesmez makamı devraldı

23 Nisan’da yürek burkan görüntü

Uludağ Elektrik’ten çocuklara anlamlı 23 Nisan kutlaması

Beşiktaş’ta restoranda yangın paniği

Balıkesir’de motosiklet çalan hırsızlar kısa sürede yakalandı

Yükleniyor