AK PARTİ´DEN NİLÜFER´DE GÖVDE GÖSTERİSİ

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Necati Şahin´in tanıtım toplantısı partililerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

SİYASET 19.01.2019 12:23:10 0
AK PARTİ´DEN NİLÜFER´DE GÖVDE GÖSTERİSİ

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı tarafından genişletilmiş ilçe toplantısı düzenlendi. Programa Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Nilüfer Belediye Başkan Adayı Necati Şahin, milletvekilleri, ilçe yönetimi ve partililer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Ufuk Ay, göreve geldikleri tarihten itibaren Nilüfer´deki yerel, ekonomik, sosyal, kültürel sorunların her birini tespit ettiklerini söyledi. Ay, ?425 bin nüfuslu, 64 mahalle, 310 bin seçmene sahip oldukça büyük bir kentte yaşıyoruz. Bizler biliyoruz ki, Demirci´den Çalı´ya, oradan Hasanağa´ya giden Eski İzmir Yolu ile İzmir yolundan Kızılcıklı Mahallesi ve Üniversite´den Kayapa´ya giden eski köy yolları artık bu büyük kentin trafiğini kaldıramıyor. Bunların ve yeni plan bölgelerinin tespiti çalışmalarımızla belirlendi. Şehrimizle entegre olamayan planlar bugünkü trafik ve yapılaşma sorunlarının temelini oluşturmaktadır? dedi.

 ?AK BELEDİYECİLİĞİ TÜM KENTE ANLATTIK?

 Nilüfer´in turizm potansiyelinden ve yapılan yatırımlardan da bahseden Ufuk Ay şöyle konuştu: ?Turizm kenti olma hedefindeki Bursa´mızın en büyük değerleri arasında Gölyazı, Hasanağa Barajı, Dağyenice Barajı, Misi önemli yer tutmaktadır. Geçmişten bize emanet olan ve çocuklarımıza teslim etmemiz gereken doğal güzelliklerin yanında günlük hayatın gerekleri olan özellikle Nilüferlilerin yoğun ilgi ve talebi olan BUSMEK Evlerinden de bu süreç içerisinde iki adet tesis Büyükşehir Belediyemizce yapılarak işletmeye alındı. Gençliğe verdiğimiz değerin bir göstergesi olarak Görükle Gençlik Merkezi, gençlerimizin kullanımına sunuldu. Ülkemizin en büyük hastanelerinden olan Şehir Hastanesi inşaatı Nilüfer´imizde hızla ilerliyor. Bizler de ilçe teşkilatı olarak, Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan yatırımlara sahip çıkarak, algı belediyeciliği ile mücadelemizi yaptık ve bu yatırımların AK Parti Belediyeciliği ile yapıldığını tüm kentimize anlattık.?

 AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Necati Şahin ile birlikte Nilüfer´i daha yaşanılabilir kent yapmak için, yeni projeler hazırladıklarına vurgu yapan Başkan Ay, ?Artık algı belediyeciliğine son vermenin zamanı gelmiştir. Son 20 yıldaki kötü yönetimlerle sürekli kan kaybeden Nilüfer´e gönlümüzü, bilgimizi vermeye hazırız. Tüm AK Kadroların bu amaç doğrultusunda 31 Mart´a gece gündüz çalışacağına inanıyoruz? diye konuştu.

 

"31 MART´TA NİLÜFER´İ ALACAĞIZ"

Programda konuşan Necati Şahin, ?31 Mart tarihinde bu seçimi almak için bize görev verildi. Çok büyük sorumluluk. Bu sorumluluğun yanında sizlerin kararlığı ve güveniyle bu işi başaracağız. Nilüfer´e pozitif ayrımcılık yapılacak. Ne olması gerekiyorsa öncelik tanınacak. AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye seçimlerini alabilir, Osmangazi´yi alabilir, Yıldırım´ı alabilir, bütün ilçeleri alabilir. Eğer bir biz genel başkan ve cumhurbaşkanımızı mutlu etmek istiyorsak, tüm AK Partililerin gönlüne su serpmek istiyorsak Nilüfer´i almamız lazım. 17 ilçe Nilüfer ilçe için çalışması lazım. Buradaki arkadaşımız zoraki nikah ile gönderildi. Zoraki nikahtan hayır gelmez. Zaten orada seçimi kazanamayacak. Bizler bu seçimde topu yere indireceğiz? açıklamasını yaptı.

"BOMBA GİBİ BİR SEÇİM KAMPANYASI HAZIRLADIK"

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, ?Şarkılarımız, sloganlarımızla, fotoğraf, kısa filmlerimizle, heyecanımızla bomba gibi bir seçim kampanyası hazırladık. Bu iki aylık süre zarfında inşallah sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Bir belediye başkanını değerlendirirken sosyal ve kültürel faaliyet yaptığına bakılır. Bir belediye başkanını değerlendirilirken şehrin imarına, altyapısına, yoluna, otoparkına, yeşil alanlarına, tüm unsurlarına nasıl sahip çıktığına da bakılır. Belediye başkanının şehrin değerleri ile örtüşüp, örtüşmediğine de bakılır. Seçim boyunca eleştiri yapmayı düşünmüyorum. Biz, kendi yapacağımızı anlatacağız. Birileri konuşup, algı oluşturmaya çalışacaklar. Nilüfer´de yapılan işlerin yüzde 80-90´ı Büyükşehir marifetiyle yapılıyor. Bizim öyle kompleksimizde yok. Bizim 17 ilçeyi de Büyükşehir Belediyesi´ni almak gibi derdimiz ve heyecanımız var? diye konuştu.


Direksiyon hakimiyeti kaybeden otomobil sürücüsü aydınlatma direğine çarptı: 1 ölü

Para vermeyen annesini benzin dökerek yakan şahıs tutuklandı

Frenleri tutmayan otomobil, 14 aracı biçti

Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp 1 milyon 260 bin TL dolandırdılar

Kadıköy’de narkotik köpeği "Giz" ile ’Huzur ve Güven İstanbul’ uygulaması yapıldı

Ayvacık açıklarında 29 kaçak göçmen yakalandı

Bayraktar TB3’ün toplam uçuş saati 272 saat 47 dakikaya ulaştı

Trendyol Süper Lig: Beşiktaş: 2 - MKE Ankaragücü: 0 (Maç sonucu)

Beşiktaş 5 maç sonra galibiyetle tanıştı

Beşiktaş’a teknik direktör değişiklikleri yarıyor

Muleka 5 ay sonra golle tanıştı

Ernest Muçi 3. golünü attı

Beşiktaş’ta Svensson, Fenerbahçe derbisinde yok!

Tayyip Talha Sanuç 3 ay sonra geri döndü!

Önce kardeşleri sonra kendisi: Edirne’nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

Sadettin Saran: "Göreve gelirsek Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız"

Trendyol Süper Lig: Beşiktaş: 1 - MKE Ankaragücü: 0 (İlk yarı)

İGA İstanbul Havalimanı İşletmesi CEO görevine Selahattin Bilgen atandı

Hakan Şehirli’den Mansur Yavaş’a ziyaret

Yaralı leyleğe jandarma şefkati

Başköy’deki “Dede Helvası” geleneğinde helvalar şifa için yenildi

Emine Erdoğan: "Şifanın arandığı en kadim kaynaklardan biri hiç şüphesiz hala keşfedilmemiş bitkiler alemidir"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: “101 milyar 745 milyon TL yatırım yaptık”

Trendyol Süper Lig: Beşiktaş: 0 - MKE Ankaragücü: 0 (Maç devam ediyor)

Serdar Topraktepe’den 4 değişiklik

İstanbul Valiliğinden kuvvetli yağış uyarısı

Hentbol Erkekler 1. Ligi’nde Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu

Eyüpsultan’daki trafik kazasında ölen zabıta memuru son yolculuğuna uğurlandı

Otomobil köprü ayağına çarptı: 1 Yaralı

Ambarlı Liman Yolu’nda oluşan tır kuyruğu havadan görüntülendi

Yükleniyor