Atış Grup’un yeni nesil sağlık yatırımı Meditown tanıtıldı

Atış Grup’un yeni nesil sağlık yatırımı Meditown tanıtıldı

GÜNDEM 23.09.2023 19:23:21 0
Atış Grup’un yeni nesil sağlık yatırımı Meditown tanıtıldı
Türkiye’nin en büyük karma projesi olan Downtown Yaşam ve Eğlence Merkezi kapılarını açmaya hazırlanırken, Downtown içinde konumlandırılan ve Bursa’ya yeni nesil sağlık deneyimi yaşatacak olan Meditown tanıtımı, Bursalı hekimlerin katılımıyla Gönlüferah Otel’de gerçekleştirildi.
Projenin lansman toplantısına Atış Şirketler Grubu CEO’su Ahmet Atış, Yönetim Kurulu Üyesi Metin Atış, Bursa Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Dr. Metin Yurdakoş, Bursa Büyükşehir Belediyesi Protokol ve Dış İlişkiler Daire Başkanı Abdülkerim Baştürk, Meditown yöneticileri, sağlık profesyonelleri ve seçkin hekimler katıldı.
Yatay mimari ile projelendirilen ve Bursa’nın en modern muayenehanelerine ev sahipliği yapacak Meditown Sağlık Merkezi, sağlık profesyonellerinin ve hastalarının değişen ihtiyaçlarına uygun, modern ve yenilikçi çözümler sunmak için tasarlandı.
Meditown Sağlık Merkezi’nin lansman toplantısında konuşan Atış Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Atış, her alanda yenilikçi ve öncü olmayı hedeflediklerini belirterek, bu yaklaşımın en önemli örneğinin Downtown Yaşam ve Eğlence Merkezi projesi olduğunu belirtti. Türkiye’nin en büyük karma projesi olma özelliğini taşıyan Downtown Eğlence ve Yaşam Merkezi’nin, 620 bin metrekarelik inşaat alanıyla, bünyesinde luxury otel, alışveriş mekanları, yeme içme ve rezidans ile birlikte birçok sosyal donatı alanını barındıran Downtown’un, en önemli noktalarından birinin de Bursa’ya yeni nesil sağlık hizmeti sunacak Meditown Sağlık Merkezi olduğunu söyledi.
6 ülkede uluslararası sağlık turizmi acente hizmeti
Türkiye’nin sağlık turizmi alanında dünyanın önemli duraklarından biri konumunda olduğunun altını çizen Atış, “Meditown Sağlık Merkezi, Bursa’daki hekimleri sağlık dünya turizmi ağına dahil edecek bir çalışma konseptiyle planlandı. Bu çerçevede 32 muayenehaneden oluşan Meditown’da konumlanacak hekimlerimizin danışma hizmetleri birden fazla yabancı dil bilen profesyoneller tarafından sağlanacak. Öte yandan bu hekimlerimiz ilk etapta dünyanın 6 ülkesinde oluşturulan Meditown’un sağlık turizmi ofislerinden acente hizmeti alabilecekler. Biz sağlık hizmetlerinin konaklama, yeme içme, alışveriş hatta sanatla etkileşimde olacağı bir konseptin yeni sosyal düzenin tüm ihtiyaçlarını karşılayacağına inanıyoruz” dedi.
Karma yaşam konsept içine konumlandırılmış muayenehaneleriyle bir ilk olma özelliği taşıyan, Meditown’un her yönüyle farklı bir sağlık deneyimi sunacağının altını çizen Atış, AVM ve sağlık tesisinde yılda 15 milyondan fazla kişiyi misafir etmeyi planladıklarını söyledi.
Türkiye’de örneği görülmemiş bir sağlık deneyimi
Bursa Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Dr. Metin Yurdakoş lansmanda yaptığı konuşmada, Meditown’un tasarlanan sağlık deneyiminin ve modern doktor muayenehanelerinin Türkiye’de örneğinin olmadığını belirtti. Meditown’un hem hekimlerin sunacakları sağlık hizmetini modern ve tüm ihtiyaçları karşılanmış bir alanda sunabileceği hem de hastaların her ihtiyacının cevap veren bir konsept oluşturulduğuna dikkati çeken Dr. Yurdakoş, “Bu yeni nesil sağlık hizmetinin ben Türkiye’de bir örneğini görmedim. Hekimlerimiz, Meditown ile alanlarında kendi hedeflerinin çok çok üzerinde başarılar elde edeceğine inanıyorum. Meditown’un uluslararası danışan portföyü desteğinin özellikle hekimlerimizin sağlık turizm alanındaki hedeflerine ulaşmalarında hızlı bir destekçisi olacaktır” diye konuştu. Dr. Yurdakoş, hekimlerimize ve sağlık turizmi alanındaki çalışmalarına önemli katkılar sağlayacağına inandığımız Meditown’u Bursa’ya kazandıran Atış Şirketler Grubu’na teşekkür etti.
Lansman toplantısında ayrıca Meditown Proje Koordinatörü Ramazan Özgür, Kurumsal Marka ve Pazarlama Koordinatörü Buket Tanrıseven ve Meditown Tıbbi Koordinatörü Dr. Melike Kasap, davete katılan hekimlere ve sağlık profesyonellerine, yeni nesil sağlık konsepti hakkında detaylı bilgiler aktardılar.

Dr. Ender Saraç’ın oğluna ‘cinsel istismar’ suçundan yargılanmasına devam edildi

Yurtdışına kaçmaya çalışan 20 kaçak göçmen sınır hattında yakalandı

1 Mayıs'ta Bursa'da raylı ulaşım ücretsiz

Korhan Berzeg davasında son gelişme! Arama çalışmaları tamamlandı

1 Mayıs'ta Bursa'da trafik kısıtlamaları! Osmangazi ve Nilüfer'de bu yollar kapalı olacak!

Hakurk'ta hava harekatı: 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi!

Türk-İş Sendikası: Açlık ve yoksulluk sınırı nisan ayında yükseldi

Kredi kartı kısıtlamaları geliyor! TCMB'den flaş adımlar

1 Mayıs için demir bariyerlerle kapatılan Taksim Meydanı havadan görüntülendi

Bursa'da trafik canavarlarına geçit yok! 8 bin 61 sürücüye ceza kesildi

Bozdoğan-33 operasyonu: 1 Mayıs'ı provoke etmeye hazırlanan 58 kişi yakalandı!

Bursa Ziraat Odalarından üretim alanlarıyla ilgili açıklama

20 günlük kuzu, sahibinin peşinden ayrılmıyor: Bursa'dan sıcak dostluk hikayesi

Araç satışında "sazan sarmalı" yöntemi ile dolandırıcılık uyarısı

Edirne’de 3 düzensiz göçmen yakalandı

Bilecik, kira getirisi en yüksek şehirler arasına girdi

MEB'den özel eğitim kurumlarına 65 milyon lira ceza

Nilüfer’de emlak vergisi ödemelerinde kolaylık

Bahçeli'den İmamoğlu'na Hamas tepkisi

Simit fiyatlarına bakanlık onayı zorunlu hale geldi!

5 bin yıllık tedavi: Bu arılar şifa dağıtıyor

Birçok badire atlatan Osmanlı’nın 508 yıllık camisi, tarihe tanıklık ediyor

Bursa'da feci kaza: Tofaş Şahin sürücüsü hayatını kaybetti!

Alper Taban, İşçi Bayramı öncesi personelle kahvaltıda buluştu

TBMM Başkanı Kurtulmuş, yeni anayasa çalışmaları için görüşmelere başlıyor

Bursa Hayvanat Bahçesi'nde yeni bir dev: 30 yaşında timsah

Bursalı kızlar Türkiye Şampiyonu

Manisa’dan Bursa’ya hırsızlık amacıyla gelen şahıs kıskıvrak yakalandı

Beşiktaş’ta 8 aracın karıştığı feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Beykoz’da iş yeri kurşunlandı: 1 yaralı

Yükleniyor