BAŞKAN AKTAŞ TARAFTARLA BULUŞTU

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursaspor taraftar grupları ile bir araya geldi.

GÜNDEM 17.01.2019 12:38:41 0
BAŞKAN AKTAŞ TARAFTARLA BULUŞTU

Yoğun programına rağmen Bursa´nın her kesiminden topluluklarla biraya gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa´nın en önemli değerlerinden olan Bursaspor´un taraftar grupları temsilcileriyle buluştu. Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Enver Kumova´nın da yer aldığı buluşmada Başkan Aktaş, taraftarların Bursaspor´un menfaatleri doğrultusunda bütün gayretlerini ortaya koyduklarını dile getirdi.

Bursaspor´un şehrin en önemli değerlerinden biri olduğunun da altını çizen Başkan Aktaş, ?Bursaspor birçok Anadolu takımının yapmak isteyip de yapamadığını başarmış bir takım. İnşallah Bursaspor çok daha güzel işleri başaracak. Bundan hiçbir şüphemiz yok, çünkü biz 3 milyon nüfusu olan 17 ilçesinin ayrı ayrı özelliği olan çok önemli bir şehiriz. Bursa, Bursaspor çok güzel şeyleri hak ediyor. Birkaç yıldır talihsizlikler yaşadık ama inşallah bugün arkadaşlarımızla beraber istişare neticesinde bundan sonraki süreçte Bursaspor´a daha güzel başarılar getirmek amacıyla gayretimizi ortaya koyacağız. Bu akşam ben arkadaşlarımızdan çok faydalı bilgiler aldım. Çünkü onlar Bursaspor´u yakından takip ettikleri için gözlemledikleri, şahit oldukları, ayrı ayrı sezonlarda gördükleri, tanık oldukları önemli olaylar var. Onlar bizim çalışmamızda önemli yol haritası olacak. Çok değerli Bursaspor yönetim kurulu üyesi Enver Kumova´ya da arkadaşlarımızla bizi buluşturduğu için çok teşekkür ediyorum? dedi.

AVRUPA HAYAL DEĞİL

Pazartesi günü oynanacak olan Fenerbahçe maçına da değinen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, karşılaşmadan galibiyet elde ederek ligin ikinci yarısına 3 puanla başlamak istediklerini söyledi.  Ligin ilk yarısında oynanan maçta VAR kurbanı olduklarını da dile getiren Başkan Aktaş, ?Bu hafta çok özel bir maçımız var. Ligin ikinci yarısı başlıyor. Evimizde Fenerbahçe ile oynayacağız. Temennimiz 17 maçta alınabilecek en yüksek puanları toplayalım. Neden bir Avrupa yapmayalım. İmkansız değil açıkçası. Temennim, inşallah Pazartesi günü Fenerbahçe ile oynayacağımız maçtan 3 puan alarak ikinci devreye başlayalım. İlk maçımızda Fenerbahçe´ye karşı çok iyi oynamış fakat VAR kurbanı olmuştuk. 3 puanı orada bırakmıştık. Ligin ikinci yarısının ilk maçına puanla başlamak istiyoruz. Bunu canı gönülden istiyorum? ifadelerini kullandı.

?TARAFTAR HEP ÖRNEK OLDU?

Bursaspor taraftarları hakkında her yerde özel ifadeler kullanıldığını da belirten Başkan Aktaş, ?Sadece bu şehrin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak değil, bu şehirde doğmuş, büyümüş bir kardeşiniz, bir Bursaspor taraftarı arkadaşınız olarak Bursaspor gerçekten bizim özelimiz ve değerimizdir. Bu değerin en üst düzeyde tutulması için hem şahsım ve hem de kurumum olarak elimizden gelen gayreti ortaya koyacağız. Taraftar gruplarına ortaya koydukları cefakarlık ve vefakarlıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bursaspor hep örnek olmuştur ve Bursaspor taraftarları örnek olmaya devam edecektir. Gittiğim her yerde insanlar Bursaspor taraftarlarına gıpta ile bakıyor. Bu beni Bursasporlu olarak mutlu ediyor. Sarf edilen güzel sözlerden dolayı kıvanç duyuyorum. Bundan dolayı taraftar gruplarına bir kez daha teşekkür ediyorum? diye konuştu.

Bursaspor taraftar grupları adına konuşan Mehmet Güzelsöz ise, ?Taraftar grupları olarak Büyükşehir Belediye Başkanımıza bizi kabul ettiği için çok teşekkür ediyoruz. Önümüzde  zorlu bir süreç var takımımızla alakalı. Başkanımızla bu süreç hakkında konuştuk. Sağ olsun bizi aydınlattı, bizi bilgilendirdi. Başkanımızın anlattıkları ve aldığımız bilgiler doğrultusunda gelecek adına daha da umutlandırdı. Önümüzdeki günler inşallah daha da güzel olacak? diye konuştu.

 


Erdoğan'dan CHP'ye para sayma tepkisi: "Hayırdır yav ne iş bu?"

Kocaeli'de sanayi tüpünün patlaması sonucu 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı

Mustafa Dündar ve Hakan Fidan Panorama 1326'da buluştu

İznik'te silah ticareti ve imalatı yapan şahıs yakalandı

Başkan Yılmaz'dan Gökdere'ye modern pazar yeri hediyesi

Esnaf ve Başkan Dündar Osmangazi Meydanı'nda buluştu

F-16'lar gökyüzünde Çanakkale Zaferi'ni kutladı

Enerji işçilerinden İBB yönetimine "maaş zammı" protestosu

İHH, Gazze'de en çok yemek dağıtımı yapan kuruluşlar arasına girdi

Kırantepe'de gökyüzü şenlendi

İnegöl'de üzerine kumaş balyaları düşen işçi yaralandı

Hamidiye'de korkutan kaza: 2 çocuk yaralandı

İnegöl'de ehliyetsiz sürücü kaçarken kazaya karıştı

İnegöl'de Gastro İnegöl ve BURFAŞ Kafe bir araya geliyor

Dündar, kentsel dönüşümle yenilediği binada seçim ofisini açtı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkale’de konuştu

Bursa'da 18 Mart'a yakışır bir tören

Nilüfer Altınova’ya gol yağdırdı

Bursa'da 18 Mart Çanakkale Zaferi anma töreni

Bursa'ya can suyu: Gölecik Barajı tamamlanma aşamasında

Bakan Şimşek 'faiz artırımı' iddialarına cevap verdi

Putin yeniden devlet başkanı seçildi

Kestel Belediyesi’nden Gölcük ve Ümitalan’a düğün salonu

Gürsu Belediyesi, İpekyolu Mahallesi'ne spor tesisi kazandırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çanakkale Zaferi, şanlı bir destan

Celil Çolak "Mustafa Kemal'in Kağnısı"nı seslendirdi

Karacabey 100. Yıl Sanat Galerisinde Çanakkale Zaferi sergisi

Alinur Aktaş'tan yeni evlilere düğün hediyesi

Bursa Devlet Tiyatrosu'nda bu hafta 3 oyun sahnelenecek

4 İlde 3 organize suç örgütü çökertildi

Yükleniyor