?BAY MUHARREM DAHA ÇIRAK BİLE DEĞİL?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli´den halka seslendi

SİYASET 10.06.2018 18:06:27 0
/kanal16haber.com/2018-6/10/181740657b.mp4
?BAY MUHARREM DAHA ÇIRAK BİLE DEĞİL?

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DENİZLİ MİTİNGİNDE VATANDAŞLARA SESLENDİ. 

Sizinle aramızda farklı bir bağ var. Sizleri gönülden selamlıyorum. Buralara gelene kadar çok saldırılara maruz kaldık. Darbe girişimleri gördük. Siz Bay Kemal´den, Bay Muharrem´den terörle mücadele ile ilgili bir tek söz duydunuz mu? 53 Kürt kardeşimin ölümüne sebep olanı cezaevinde ziyaret ediyor. Siyasetimizden ekonomimize üzerine titrediğimiz ne varsa hepsini hedef alıyorlar. Denizli, bu seçimde tercihimizi bir kez daha hizmet siyasetinden yana kullanıyor muyuz?

ASLA TAVİZ VERMEDİK

Sizlerin desteği, irade, erdem ve cesaretle Türkiye şahlanacak. Kardeşlerim AK Parti 16 yıldır bu ülkeye sadece ve sadece hizmet getirmiştir. Yürüyeceksin millet yürüyecek arkandan. Demokrasi yolundan, projelerimizden yatırımlarımızdan biz asla taviz vermedik. 

NE YÜZLE VATANDAŞLARIN KARŞISINA ÇIKIYOR?

Bay Muharrem ne yüzle vatandaşların karşısına çıkıyor. Denizli biliyorum şu güneşte çok yandınız. Bu tahammülünüz var ya, 24 Haziran´da bahar ferahlığına dönüşecek. 24 Haziran´da cumhurbaşkanlığında şahsımı, Meclis´te AK Parti´yi destekliyor muyuz?

ÇIRAK BİLE DEĞİL DEYİNCE ÇOK KIZIYOR

Bay Muharrem çırak bile değil. Buna çok kızıyor. Senin genel başkanın keza öyle. Biz çıraklığımızı büyükşehir belediye başkanı olarak tamamladık. Bay Muharrem seni birinci çıkamazsan istifa edecek misin? Bu millet seni sandığa gömecek.  

Biz uluslararası camiada Türkiye´yi büyüttük. Davos´ta one minute dedik. BM´de dünya 5´ten büyüktür dedik. Bunlara 5 koyun verin kaybeder gelirler. 

Yaptığımız yatırımlarda Denizli çok büyük pay aldı. Denizli´ye 22.5 milyar dolarlık yatırım yaptık. AK Parti bu ya, Erdoğan bu ya. Çok çalıştık. Söz verdim şu kadar zamanda Aydın-Denizli bölünmüş yolunu yapacağız dedik. Yaptık. Bay Muharrem adam gibi adam olacaksın.

BİZİM DE MİLLET BAHÇEMİZ VAR

Denizli´ye bir stat yapıyoruz. Karşılığında da Denizlispor´u Süper Lig´de görmek istiyoruz. Eski stadyumu da millet bahçesi yapacağız. Al çocuğunu git, yat, yuvarlan. İngilizin Hyde Park´ı varsa bizim de millet bahçemiz var. TOKİ vasıtasıyla 11 bin 405 konutu hayata geçirdik, bundan haberin var mı Bay Muharrem. Denizli´ye biz geldik 16 yılda 358 kilometre bölünmüş yol yaptık.

KIRAATHANELERİN NE OLDUĞUNDAN HABERLERİ BİLE YOK

Bugün gazetelerde okudum. Biz millet kıraathaneleri diyoruz ya ´Onlar size millet kıraathanelerinde kek versin ben iş vereceğim´ diyor. Bunların hayatı yalan zaten. Bu kıraathanelerin ne olduğundan haberleri bile yok. Kıraathanelerin manası şudur okuma evi. Bu kıraathanelerde kitaplar, internet olacak Bay Muharrem.

SAYIN MUHARREM SEN ÇIRAK BİLE DEĞİLSİN

Rozetini çıkarmakla tarafsız olduğunu sanıyor. Aslında o yakasından partisinin rozetini çıkarmadı. Partisi onu başından savmak için sahaya sürdü. CHP´nin faşizmi bunların içine işlemiş. Adı halk olan ama tüm tarihi halk düşmanlığıyla dolu olan partiden zaten başka türlüsü de çıkmazdı. Bir ayda gördük ki Muharrem de başımıza kesildi bir küçük Kılıçdaroğlu. Aslı bir yanda çakması bir yanda ama ikisini toplasan bir başkan etmiyor. Tayyip Erdoğan´a sataşarak, AK Parti´ye saldırarak sadece kendi partileri içindeki konumlarını tahkim etmeye çalışıyorlar.

İsmail Metin Paşa Malatya´da Türkiye Esnaf Sanatkarlar Odası´nın iftarı var. Ben oraya davetliyim. Malatya´nın protokolü olarak Metin Temel Paşa da orada. Konuşmanın bir yerinde alkışladı. Nasıl alkışlarsın diyor. Sen kimsin ya? Ben Anayasa´nın amir hükmü gereğinde Silahlı Kuvvetler´in başkomutanıyım. Sayın Muharrem sen çırak bile değilsin. Başkomutanını dinlemeye geliyor. Ama alışacaksın bunlara.

Bunlar Afrin´e girmeyin dedi. Bunlara kalsaydı bizim güney bölgemiz Allah göstermesin işgalle karşı karşıya gelebilirdi.

Bunlar 15 milletvekillerini bir başka partiye göndermedi mi? Neymiş efendim filanca partinin barajı geçmesi lazımmış, fişmanca partinin daha fazla oy alması lazımmış. Bu millet size ana muhalafet görevini sağa sola milletvekillerinizi gönderin diye mi verdi.

24 Haziran´da sandıkları boş bırakmayalım. Sakın ola tatile gidip sandığı ihmal etmeyin. Nasıl olsa okullar kapandı deyip rehavete kapılmayın.


UEFA Avrupa Konferans Ligi: Fenerbahçe: 1 - Olympiakos: 0 (Maç sonucu)

İsmail Kartal: “Turu geçmek adına her şeyi hak etmiştik”

Jose Mendilibar: "Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık"

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi’ne veda etti

Jandarmadan huzur uygulaması: 25 kişi yakalandı

Galatasaray, Pendikspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

UEFA Avrupa Konferans Ligi: Fenerbahçe: 1 - Olympiakos: 0 (İlk yarı)

Aston Villa penaltılarla yarı finalde

UEFA Avrupa Konferans Ligi: Fenerbahçe: 1 - Olympiakos: 0 (Maç devam ediyor)

İsmail Kartal’dan Olympiakos maçında 3 değişiklik

Maltepe’de saz üstatları için 30 yıldır bağlama üretiyor

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Fenerbahçe - Olympiakos maçını tribünden takip etti

Sakarya’da dehşete düşüren olay

Gaziantep’te cinayetten hüküm giyen zanlı Yalova’da yakalandı

A Milli Kadın Hentbol Takımı’nın EURO 2024’teki rakipleri belli oldu

Babaeski’de tüp yüklü kamyonda korkutan yangın

Skytrax’tan dünyanın en iyi 10 havalimanı arasına giren İstanbul Havalimanı’na iki ödül

Yalova’da 2 hektar ormanın yanmasına neden olan zanlı gözaltına alındı

Doktoru darp etmişti: Mahkeme yurtdışına çıkışını yasakladı

Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık belediyenin borç bilançosunu açıkladı

Bursaspor’da hazırlıklar devam ediyor

Sultanlar Ligi: Eczacıbaşı Dynavit: 3 - Fenerbahçe: 0

Bakırköy’de kuyumcuya silahlı saldırı: Saldırganın kaçış anı kamerada

Sarıyer’de taksiciler öldürülen meslektaşları Yaşar Yanıkyürek için eylem yaptı

Pendik’te hafriyat kamyonu ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Edirne Balkanların ticaretin merkezi oluyor

Ataşehir’de tır yan yattı, cadde trafiğe kapatıldı

Türkiye’de artış hızı Avrupa’nın 3 katından fazla

Beyoğlu’nda askeri üniforma ile müşterilere servis yapan şahıs tutuklandı

JASAT hırsızı kıskıvrak yakaladı

Yükleniyor