Binali Yıldırım: ´Bizi bölmeye çalışanların kim olduklarını iyi biliyoruz´

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, ?Bizi bölmeye çalışanlar, aramıza husumet tohumları ekmeye çalışanların kim olduklarını iyi biliyoruz. Türkiye terör örgütüyle 32 yıldır mücadele ediyor. Bu mücadele gerekirse 32 yıl

SİYASET 17.10.2015 14:21:49 0
Binali Yıldırım: ´Bizi bölmeye çalışanların kim olduklarını iyi biliyoruz´

 

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, dünya sayaç devleri arasında bulunan Elektromed´in İzmir´deki fabrikasını ziyaret etti. Binali Yıldırım´ı Elektromed Genel Müdürü İbrahim Hakkı Alptürk, Elektromed İzmir Fabrika Müdürü Şengül Çangül ve fabrika çalışanları karşıladı. Yıldırım, hem fabrikadaki çalışmaları yerinde izledi hem de masa başına geçerek lehimleme yaptı. Tek tek personelle de sohbet eden Yıldırım, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Yıldırım, Ankara´da meydana gelen terör katliamının yüreklerini dağladığını ve Türkiye´yi bölmek isteyenleri iyi bildiklerini ifade ederek, ?Geçtiğimiz hafta sonu yaşadığımız felaket hepimizin yüreğini dağladı, milletçe bizi yasa boğdu. Yaralıyız, acılıyız ama acılarımızı bağrımıza bastık. İnadına bu ülkenin birliği ve kardeşliği için bir olmaya ahdettik, yemin ettik. Türkiye´yi dışarıdan bölmeye gayret edenler baktılar ki bu imkan dahilinde değil. O halde içeride moral bozacak, toplumu kendi içinde kardeşi kardeşe husumet duyacak noktaya nasıl getiririz? Bunun gayretleri içinde çalışmalar oldu. Türkiye terör örgütüyle 32 yıldır mücadele ediyor. Bu mücadele gerekirse 32 yıl daha devam eder. Ama hiç kimse bu ay yıldızlı bayrağı o göklerden indirmeye asla ve asla cüret edemez. Çünkü bu bayrak ecdadın canlarının, kanlarının bedeliyle bu günlere geldi. Bu bayrağın rengi şehidimizin kanı, hilali Türk ulusunun bağımsızlığının sembolü, önündeki yıldız da her bir şehidimizin adıdır. Onun için bizi Kürt, Türk, Çerkez, Boşnak, Roman diye bölmeye çalışanlar, aramıza husumet tohumları ekmeye çalışanların kim olduklarını iyi biliyoruz. Çünkü Türkiye çok stratejik bir yerde, Türkiye´nin Ortadoğu ve Balkanlar´ın teminatı olduğunu herkes biliyor. Türkiye düşerse bölge tamamen çöker? diye konuştu.

?İNADINA BİRLİK, İNADINA KARDEŞLİK?

Türkiye´nin tek başına değil, büyük bir coğrafyayı etkileyen ve o coğrafyanın geleceğini temin eden büyük bir ülke olduğunu dile getiren Yıldırım şöyle devam etti:
?Bizim tarihimiz köklüdür. Dünyada sömürge olmayan ülkelerden biri Türkiye´dir, biri de İngilizler´dir. Ama dünyada hem sömürge olmamış, kimseyi de sömürmemiş tek ulus var o da Türkler´dir. Bu farkı da bütün dünya bilir. O nedenle inadına birlik, inadına kardeşlik. Çünkü bölgede Türkiye olduğu müddetçe burada istikrar, güven devam eder. O yüzden de yaşadığımız bu terör işlerinden de bu ülke kurtulacak. Bu fabrikaların sayısını ne kadar çok artırırsak, istikrara ve güvene ne kadar çok yatırım yaparsak ülke o kadar terörle az anılmış hale gelir. Gezi olaylarının durduk yerde olduğunu mu zannediyorsunuz? Siz dünyanın en büyük havalimanını yapmaya kalkarsanız, birilerinin hesabı, düzeni bozulacak. Dünyanın merkezi, doğunun batının buluşma yeri İstanbul olacak. Bu değişimi engellemeden rıza göstermelerini mi bekleyeceğiz.?

?DÜNYANIN LİDER SAYAÇ DEVLERİ ARASINDA?

Termikel Grup bünyesinde 1994 yılından bu yana başarıyla hizmet veren Elektromed´in Genel Müdürü İbrahim Hakkı Alptürk de, her geçen gün sayaç sektöründeki öncü konumlarını daha da pekiştirdiklerini ve Avrupa´nın en büyük, dünyanın ise lider sayaç üretim firması olduklarını dile getirdi. Ülke ekonomisine önemli katkı sağladıklarına işaret eden Alptürk, teknolojinin hızla gelişen dünyasına ayak uydurmak için konusunda uzman ekibiyle Ar-Ge çalışmalarına durmaksızın devam ettiklerini ve değişen talepler doğrultusunda pazar ihtiyaçlarına en kısa sürede cevap verecek dinamizmi kaybetmeden sürekli geliştiklerini ifade etti. 


Karacabey’de Demokrat Parti bayrakları indirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'dan Alinur Aktaş'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyükorhan'da Kamil Turhan'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gemlik'te Refik Yılmaz'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gürsu'da Mustafa Işık'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yıldırım'da Oktay Yılmaz'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yenişehir'de Davut Aydın'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Osmangazi'de Mustafa Dündar'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Orhangazi'de Bekir Aydın'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Orhaneli'de Ali Osman Tayır'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Nilüfer'de Celil Çolak'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mudanya'da Gökhan Dinçer'e destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kestel'de Ferhat Erol'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Keles'te Ali Doğru'ya destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Karacabey'de Ali Özkan'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan İnegöl'de Alper Taban'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Harmancık'ta Yılmaz Ataş'a destek istedi

İnegöl'de yaşlılar ve gençler bir araya geldi

Başkan Aktaş Gemlik'te vatandaşlarla sahur yaptı

Karacabey'de 10 bin kişilik dev iftar sofrası

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'dan emeklilere müjdeyi verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa Valiliği'ni ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'da

Bursa dahil 53 ilde Narkoçelik-9 operasyonu

Emeklilere promosyon ödemeleri başladı

TSK son bir haftada 38 teröristi etkisiz hale getirdi

Osmangazi'de Ramazan pidesi denetimleri sıklaştı

Ticaret Bakanı Bolat: "İsrail ile ticaret suçlamaları gerçeği yansıtmıyor"

TCMB, Ankara'da olağanüstü toplantı düzenliyor

İnegöl'de en çok kitap okuyanlar ödüllendirildi

Yükleniyor