?BİZİM MİLLETİMİZDEN BAŞKA KİMSEYE BORCUMUZ YOK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin Yalova Mitinginde halka hitap etti

SİYASET 14.06.2018 17:55:50 0
/kanal16haber.com/2018-6/14/180356016b.mp4
?BİZİM MİLLETİMİZDEN BAŞKA KİMSEYE BORCUMUZ YOK?

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, PARTİSİNCE YALOVA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE CUMHURİYET MEYDANI´NDA DÜZENLENEN MİTİNGDE HALKA SESLENDİ.

Tarihin, kültürün, medeniyetin, tarımın, sanayinin, turizmin şehri olan Yalova´nın, Osman Gazi´nin yoldaşı, İstiklal Savaşı´nın kahramanı, Gazi Mustafa Kemal´in de gözdesi olduğunu ifade eden Erdoğan, halkı selamlayarak Ramazan Bayramı´nı kutladı.

24 Haziran´da da demokrasi bayramını kutlayacaklarını vurgulayan Erdoğan´ın "Hazır mıyız, gayretli miyiz, koşuyor muyuz?" sözlerine, katılımcılar "Evet" yanıtını verdi.

Partiyi milletle beraber kurup yola çıktıklarını, ilk girdikleri seçimde de iktidar olduklarını belirten Erdoğan, her seçimde milletin artan teveccühü ile yola devam ettiklerini, demokraside ve ekonomide ülkeye sınıf atlattıklarını, vesayet güçlerinden darbecilere, terör örgütlerinden siyasi, ekonomik tetikçilere kadar önlerine çıkartılan tüm engellerin üstesinden milletin desteğiyle geldiklerini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkenin yönetim sistemini 16 Nisan´da milletin onayıyla hayata geçirdiklerini dile getirerek, "Şimdi ülkemizin gelecek yarım asrına, bir asrına damga vuracak bir seçimin eşiğinde yine milletimizin huzurundayız. Beraberiz. Yine bir adım atıyoruz. Ne zaman? 24 Haziran´da. Türkiye´yi 2023 hedeflerine ulaştırmak, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline getirmek için sizden destek istiyoruz. Bizim, milletimizden başka kimseye diyet borcumuz yoktur. Bunun için de ne söylersek milletimize söylüyoruz, ne yaparsak milletimiz için yapıyoruz." diye konuştu,

Bugünde kadar beşer planında kimsenin önünde eğilmediklerini sadece Allah´ın huzurunda rükuda ve secdede eğildiklerini vurgulayan Erdoğan, önümüzdeki dönemde de aynı şekilde ülkeye ve millete hizmet etmeyi sürdüreceklerini kaydetti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, halka şöyle seslendi:

"Yalova, 24 Haziran´da tercihinizi bir kez daha hizmet siyasetinden yana kullanıyor musunuz? Güçlü Meclis için Cumhurbaşkanlığı´nda şahsımı, Meclis´te AK Parti´yi destekliyor muyuz? Güçlü hükümet için Cumhurbaşkanlığı´nda şahsımı, Meclis´te AK Parti´yi destekliyor muyuz? Güçlü Türkiye için Cumhurbaşkanlığı´nda şahsımı, Meclis´te AK Parti´yi destekliyor muyuz? Vakit birlik vakti. Vakit Yalova vakti, diyor muyuz? Vakit, Türkiye vakti diyor muyuz? İrade, erdem ve cesaretle Türkiye´yi şahlandırıyor muyuz?"

 

Kente yapılan yatırımlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yalova´nın karşısında İstanbul gibi bir dünya şehri ile hemen yanında Bursa gibi bölgenin önemli şehirlerine komşu olduğunu ifade ederek, sahip olduğu imkanların yanı sına bu coğrafi konumunun kentin en büyük avantajı olduğunu dile getirdi.

Huzurun ve refahın şehri Yalova´nın bunların kıymetini çok iyi bildiğini belirten Erdoğan, şöyle devam etti:

"Biz de bu şehrin kıymetini bildiğimiz için geçtiğimiz 16 yılda Yalova´ya 11,5 katrilyon yatırım yaptık. Eğitimde 916 yeni derslik yaptık. Yalova´yı üniversiteyle kim buluşturdu? Soruyorum, bay öğretmen mi buluşturdu, yoksa bu kardeşiniz mi buluşturdu? Üniversitemizin 15 bin öğrencisi var. Bay Muharrem diyor ki ´Ben fizik öğretmeniyim.´ Olabilir sen bir tane fizik öğretmenisin, saygı duyarım ama biz bu üniversiteden nice öğretmenler yetiştiriyoruz. Bizim de burada öyle bir adayımız var ki genç, dinamik, cesur, siyaset bilimcisi, doktoralı, böyle bir adayla biz Yalova´da yola çıktık. Diyoruz ya, parlamentoyu gençleştiriyoruz. Gençler neredesiniz? Ahmet kardeşinizle beraber misiniz? Sandıkları patlatıyor musunuz? Hakkını veriyor musunuz?"

Kadınların da kapı kapı dolaşmaları gerektiğini belirten Erdoğan, kalenin içeriden fethedileceği için görevin kadınlarda olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, üniversiteyi yeni 4 fakülte ve 2 meslek yüksekokuluyla daha da güçlendireceklerini, eski Etibank tesislerinin bulunduğu 70 dönümlük arazi üzerine uluslararası bilim ve kongre merkezi kurulacağını, yüksek öğrenim öğrencileri için bin 380 kişi kapasiteli 3 yurt binası yapıldığını, bir kaç yıla kadar da 4 bin 260 kişi kapasiteli yeni yurtlarında kenti kazandırılacağını vurguladı.

Yalova´ya kapalı yüzme havuzu, spor salonu, gençlik merkezi, Altınova ve Çınarçık´a spor salonu, Çiftlikköy´e gençlik merkezi yapıldığını dile getiren Erdoğan, şu bilgileri verdi:

"Sağlıkta Yalova´ya 3´ü hastane olmak üzere 14 tesis yaptık. Bunlara ilave olarak şehrimize 400 yataklı bir devlet hastanesi yapmak için de şu anda çalışmalarımız devam ediyor. Yıl bitmeden temelini inşallah atıyoruz. Yalova´daki yardıma muhtaç vatandaşlarımıza, şehit yakınlarımıza, gazilerimize, engellilerimize, yaşlılarımıza toplam 331 trilyon liralık kaynakla destek olduk. Bay Kemal ne diyor Bay Kemal ´Engellileri kendi başına bıraktınız. El vicdan ya. Halep oradaysa arşın burada. Yalanı bırakın artık yalanı. Genel Başkan yalan söyler, Cumhurbaşkanı adayı da yalan söyler. Bunlar böyle. Dürüst olun dürüst, artık millet dürüst olana oy veriyor, yalana değil ve 24 Haziran´da da benim milletim kime oy vereceğini çok iyi biliyor." 

 


Karacabey’de Demokrat Parti bayrakları indirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'dan Alinur Aktaş'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyükorhan'da Kamil Turhan'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gemlik'te Refik Yılmaz'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gürsu'da Mustafa Işık'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yıldırım'da Oktay Yılmaz'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yenişehir'de Davut Aydın'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Osmangazi'de Mustafa Dündar'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Orhangazi'de Bekir Aydın'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Orhaneli'de Ali Osman Tayır'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Nilüfer'de Celil Çolak'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mudanya'da Gökhan Dinçer'e destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kestel'de Ferhat Erol'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Keles'te Ali Doğru'ya destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Karacabey'de Ali Özkan'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan İnegöl'de Alper Taban'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Harmancık'ta Yılmaz Ataş'a destek istedi

İnegöl'de yaşlılar ve gençler bir araya geldi

Başkan Aktaş Gemlik'te vatandaşlarla sahur yaptı

Karacabey'de 10 bin kişilik dev iftar sofrası

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'dan emeklilere müjdeyi verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa Valiliği'ni ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'da

Bursa dahil 53 ilde Narkoçelik-9 operasyonu

Emeklilere promosyon ödemeleri başladı

TSK son bir haftada 38 teröristi etkisiz hale getirdi

Osmangazi'de Ramazan pidesi denetimleri sıklaştı

Ticaret Bakanı Bolat: "İsrail ile ticaret suçlamaları gerçeği yansıtmıyor"

TCMB, Ankara'da olağanüstü toplantı düzenliyor

İnegöl'de en çok kitap okuyanlar ödüllendirildi

Yükleniyor