BOZBEY DEĞİRMENÖNÜ?NDE HALKLA BULUŞTU

"Her mahalleye bir kreş"

SİYASET 25.02.2019 18:55:17 0
25022019_87aef03bea812f9f1571.mp4
BOZBEY DEĞİRMENÖNÜ?NDE HALKLA BULUŞTU

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, mahalle kreşleri yapacaklarını söyledi. 

Bozbey, Değirmenönü Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş ve CHP Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özgür Erdursun’un da eşlik ettiği Bozbey, kalabalık bir grup tarafından karşılandı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Değirmenönü Meydanı’nda halka seslendi. Mini bir mitinge dönüşen buluşmada Bozbey, bölgenin, Bursa’nın en geri kalmış yerlerinden biri olduğunu vurguladı. Mahallenin eksiklerini iyi bildiklerini ifade eden Mustafa Bozbey, “Bursa’yı kuzeyinden güneyine, doğusundan batısına dört bir yanıyla öncü ve lider kent yapmak boynumuzun borcu. Değirmenönü Mahallesi’nde parkınız, taziye eviniz, gençlerin ve çocukların sporla buluşacağı alanlar yok. Bu bölgeyi maalesef Bursa’nın en geri kalmış haline getirdiler” diye konuştu.

Her mahalleye kreş

Bozbey, mahalle kreşleri yapacaklarının altını çizerek, “Kreş, sosyal alan, çalışma alanları konusunda yapacağımız projelerle, kadınlar da, çocuklar da, gençler de, engelli ve yaşlılar da gülümseyecek” dedi.
Çocukların ve gençlerin kültür sanat ve sporla buluşacağı alanlar oluşturacaklarını vurgulayan Mustafa Bozbey şöyle devam etti:

“Spor kulübü olmayan mahallelerde, spor kulübü kurulmasına öncülük edeceğiz. Spor kulüplerine destek olarak, çocuklara ve gençlere spor yapma imkanı sunacağız. Çocuklarımızı ve gençlerimizi, kültür sanatla da buluşturacağız. Mahallede sosyal, kültürel ve spor alanı yapmazsanız, çocuklar, gençler, kadınlar nereye gidecek? Bunları çözeceğiz. Gençler bizim geleceğimiz.”

Pazar alanlarının üstünü kapatacaklarını belirten Bozbey, “Pazar alanlarını, insanların huzurlu alışveriş yapabileceği ortamlar haline getireceğiz. Yeşil alanları ağaçlandıracağız. Buralara kimse sahip çıkmamış. Programımızda öncelikli olarak bu bölgeler olacak. Bursa’da değişimin başladığı, sorunların çözülmeye başladığı gün 31 Mart olacak. Su ve ulaşımı, Bursalılar pahalıya kullanmayacak. Öğrencilerimiz, ulaşımı en ucuza kullanacaklar. Alt yapı meselesini de çözeceğiz” şeklinde konuştu.

Kimseyi ötekileştirmediklerinin ve ötekileştirenlerin karşısında durduklarını vurgulayan Bozbey, Bursa’nın ve Bursalıların adayı olarak 31 Mart seçimlerinde vatandaşlardan destek istedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özgür Erdursun ve CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş ile birlikte, Değirmenönü Mahallesi’nde bulunan esnafı tek tek gezerek, hayırlı işler diledi. Bozbey, pazar alanını da ziyaret ederek, hem pazar esnafı hem de vatandaşlarla görüştü. Bozbey, Değirmenönü Mahallesi’ndeki temaslarını, Bingöl Karlıova İl ve İlçe Kültür Dayanışma Derneği, Bursa Değirmenönü Erzurumlular Derneği, Bursa Artvin Borçka Gençlik Kültür Dayanışma Derneği ve Değirmenönü Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ederek tamamladı.

Bozbey, Bursa Trabzon Dernekleri Federasyonu tarafından Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılı münasebetiyle düzenlenen geceye katıldı. Atatürk Spor Salonu’ndaki gecede Mustafa Bozbey, vatandaşlarla horon tepti. Gecede, Bursa Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı Nuri Uğurlu, Bozbey’e katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.
 


Bursaspor - Vanspor FK maçı seyircisiz oynanacak

20 saniye içinde 2 kez ölümden döndü

İnegöl'de Yeniceköy'e 4 yeni sokak kazandırılıyor

İki lider arasında kritik görüşme: Özgür Özel AK Parti Genel Merkezi'nde

Gençlerden şehitlere vefa

Yalova’da DEAŞ operasyonu: 1 gözaltı

Başkan Şadi Özdemir’den gençlere ’Yanınızdayız’ mesajı

Bursa AFSİAD’dan özel kullara ’eğitim kampüsü’ önerisi

Geleceğin veteriner hekimlerine uygulamalı eğitim

670 yıllık dede aşı geleneği bu yıl 671. kez yaşatılacak

Üsküdar’da beton pompası apartmanın üzerine devrildi: 2 balkon çöktü

Yalova’da AVM’deki avize alev alev yanarak düştü

Münevver Karabulut’un babası, Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğraflarını yorumladı

Küçükçekmece’de 5 yaşındaki çocuğun düşerek hayatını kaybettiği çukur kapatıldı

Başakşehir’de husumetlisini bıçaklayarak ölümüne neden olan şahıs yakalandı

Sultanbeyli’de boşanma aşamasındaki karısını boğarak öldürdü

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa'da irkçı saldırılar örtbas ediliyor

Yıldırım Belediyesi, Bağlaraltı Pazar Yeri projesini tamamlıyor

İHH Özgürlük Filosu ile Gazze'ye yardım ulaştıracak

Film sahnesi değil tasarlanmış cinayet: Müşteri gibi taksiye binip kafasına sıkmışlar

Son bir haftada 43 terörist etkisiz hale getirildi

İstanbul'da nisan ayında fiyatı en fazla artan ve azalan ürünler belli oldu

Küçükçekmece’de kafe yarım saat içinde küle döndü

Emirgan Korusu'nun sevimli sincaplarını her gün kuru yemişle besliyor

Kemal Kılıçdaroğlu’na 2 yıl 4 aya kadar hapis talebi

Bursa'da PKK/KCK terör örgütüne operasyon: 14 üye yakalandı!

Beşiktaş’ın konuğu Çaykur Rizespor

Bursa'da kiracı çöplük oluşturdu, ev sahibi çileden çıktı

Bursa'da sahne sırası işçilerde

Bursalı dağcılar Uludağ'ın Saklıgöl'ünde buzlu gölette yüzdü

Yükleniyor