Bugün Türkiye´de yas vardı!

Bugün Türkiye´nin dört bir yanından feryatlar yükseldi. Bugün Türkiye vatanı uğruna canını veren kahramanlarını gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurladı. Ülkenin her yanından teröre lanet nidaları yükseldi.

GÜNDEM 9.09.2015 17:18:04 0
Bugün Türkiye´de yas vardı!

 

Bugün çocuklar babasız, eşler kocasız kaldı. Bugün Adana bir günde 3 vatan evladını, üç kahramanını toprağa verdi.

Bugün Türkiye´de yas vardı!

Iğdır´da PKK´nın haince kurduğu tuzak sonucu şehit düşen kahramanlarımız Başkomiser Mehmet Parlak, Fehmi Şahin, Ali Koç, Adem Cankurtaran, Haluk Varlı, Bekir Ferhat Kaya, Nebi Gündoğan, Yaşar Doğancay, Yusuf Yelkenci, Yalçın Palıt, İbrahim Derindere, Burak Zor son yolculuklarına uğurlandı.

Kızıyla birlikte evine dönerken Tunceli´de şehit edilen Kadri Özkara, PKK´nin dağlıca´da şehit ettiği Piyade Er Uğur Yıldız ve Mardin´de haince şehit edilen Ercan Hırçın´ın cenaze törenlerinde gözyaşları sel oldu.

ŞEHİT POLİSLER FEHMİ ŞAHİN VE ALİ KOÇ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 

Iğdır´daki terörist saldırıda şehit düşen polis memurlarından Fehmi Şahin ve Ali Koç için Kocatepe Camii´nde tören düzenlendi. Devletin zirvesinin uğurladığı şehitlerin cenaze törenine katılan polis memurları şehit arkadaşlarının tabutu başında gözyaşlarını tutamadı. 

Törene şehit Fehmi Şahin´in eşi Çiğdem, 11 yaşındakı oğlu yağız, annesi Nezahat ile yakınları katıldı. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´ün yakın korumalığını yapan şehit polis memuru Fehmi Şahin´in kanser hastası olan babası Faruk Şahin´in 2 yıl önce vefat ettiği öğrenildi.

Şehit Ali Koç´un eşi Nurcan ve 1.5 yaşındaki kızı Amina, annesi Emine, babası Mithat Koç ve yakınlarının katıldığı törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Meclis Başkanı İsmet Yılmaz, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Dışişleri Bakanı Feridun Sinirlioğlu, İçişleri Bakanı Selahattin Altınok, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun ile Bakanlar Kurulu´nun bazı üyeleri, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar ile şehit ve gazi yakınları, milletvekilleri, bazı ülkelerin Ankara´da görev yapan büyükelçileri ve askeri ataşeleri, Ankara Garnizonu´nda görevli general, subay ve astsubaylar, emniyet mensupları ile çok sayıda vatandaş katıldı.


"RABBİM SENİ EN GÜZEL YERDE AĞIRLASIN"

Cenazeye katılan protokol üyeleri Kocatepe Camii´ne gelişlerinde şehit ailelerine taziyelerini sundular. Oğlunun acılı haberinin hac vazifesini yerine getirirken kutsal topraklarda öğrenen annesi Emine Koç´un, "Alim hakkım sana helal olsun. Rabbim seni en güzel yerde ağırlasın" demesi yürekleri burktu.

YOZGATLI ŞEHİT POLİS SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Iğdır´da, Dilucu Sınır Kapısı´nda görevli polis memurlarını götüren servis minibüsüne PKK´lı teröristler tarafından düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Yozgatlı polis memuru Adem Cankurtaran, gözyaşları arasında memleketi Yozgat´ın Osmanpaşa köyünde toprağa verildi.
Tabuta sarılan şehidin eşi İtibar Cankurtaran, ?Prensesimizi bıraktın nereye gidiyorsun? diye gözyaşı dökerken, şehidin annesi Sevil Cankurtaran ise ?Oğlumu bana gösterin? diye gözyaşı döktü. Baba Avni Cankurtaran da tabutu öperek oğluna veda etti. Şehidin bir yaşındaki kızı Sevil Naz ise ne olduğundan habersiz bir şekilde etrafı takip etti.


VANLI ŞEHİT KÜRTÇE AĞITLARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Iğdır´daki patlamada şehit düşen Vanlı polis Haluk Varlı, memleketinde Kürtçe dualarla son yolculuğuna uğurlandı.Şehidin eşi Gül Varlı da tabuta sarılarak bir süre gözyaşı döktü.
Cenaze törenine Van Valisi İbrahim Taşyapan, yardımcıları, ilçe kaymakamları, Van İl Müftüsü Nimetullah Arvas, askeri erkan ve polisler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

ŞEHİT BAŞKOMİSER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Iğdır´da, terör örgütü PKK tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan polislerden Başkomiser Mehmet Parlak (33), memleketi Kahramanmaraş´ın Göksun ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
Şehidin eşi Emel Parlak ise, "Iğdır´da eşimin kanı bu toprağa helal olmasın. Iğdır onların başlarına göçsün. Gelin bana da ceza verin, gelin beni de alın. Benim eşim savaşta ölmedi cinayette öldürüldü. Bomba döşediler eşimi katlettiler. Iğdır´ın hepsi onların olsun" diyerek tepki gösterdi.

KIRIKKALELİ ŞEHİT POLİSLER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Iğdır´da terör örgütü PKK´nın gerçekleştirdiği hain saldırıda şehit düşen polis memurlarından Bekir Ferhat Kaya ve Nebi Gündoğan memleketleri Kırıkkale´de gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Törene katılanlar teröre lanet etti. 

2,5 YAŞINDAKİ VE 6 AYLIK ÇOCUKLARIN ŞEHİT BABALARININ RESMİNİ SEVMESİ YÜREKLERİ DAĞLADI

Iğdır´da polis servisine PKK´lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda şehit düşen polis memuru Yaşar Doğancay, 10 bin kişinin katıldığı cenaze töreniyle toprağa verildi. Şehidin annesi Emine Doğancay ve eşi Gülistan Doğancay polis şapkası takarak şehitlerini son yolculuğuna uğurladılar. Şehidin 2,5 yaşında ve 6 aylık iki erkek çocuğunun babalarının tabutu üzerinde resimlerini sevmeleri yürekleri dağladı.
Şehidin eşi Gülistan Dogancay, ?Canım benim, seni çok özleyeceğiz. İki oğlum var onları da babalarının arkasından yetiştireceğim? diyerek gözyaşlarına boğuldu. Şehit polis memuru Yaşar Doğancay´ın 2,5 yaşında ve 6 aylık iki erkek çocukları tabutu üzerine konularak babalarının fotoğrafı sevdirildi.

ZONGULDAK ?YUSUF´UNU UĞURLADI

Iğdır´da terör saldırısı sonucu şehit edilen polis memuru Yusuf Yelkenci için Zonguldak halkı bir oldu.
27 yaşında şehit edilen Yusuf Yelkenci´nin 3 yaşındaki Ahmet Furkan isimli yeğeni, dayısının tabutu başından ayrılmadı. Sık sık dayısının tabutunu ve fotoğrafını öpen Ahmet Furkan, elindeki oyuncak arabayla bir süre dayısının tabutu üzerinde oyun oynadı.


ADANALI 3 ŞEHİT SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Iğdır´da, Dilucu Sınır Kapısı´nda görevli polis memurlarını götüren servis minibüsü ile koruma görevi yapan otomobilin geçişi sırasında PKK´lı teröristlerin yola önceden döşedikleri bombayı patlatması sonucu şehit olan polis memurları Yalçın Palıt ve İbrahim Derindere ile kızıyla Adana´ya dönerken Tunceli´de yol kesen teröristlerce şehit edilen özel harekat polisi Kadri Özkara , Buruk Mezarlığı´nda düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Gözyaşlarının sel olduğu törende teröre lanet okundu .

Şehit özel harekat polisi Kadri Özkara´nın abisi Hasan Özkara, şehidin Astsubay oğlu Emre Özkara´nın yardımıyla kardeşinin Türk bayrağına sarılı tabutunun başına gelerek gözyaşı döktü. Ayakta durmakta güçlük çektiği gözlenen acılı ağabey Hasan Özkara, ?Allah rahmet eylesin bütün şehitlerimize. Vatan sağ olsun. Bunu yapanların Allah bin türlü belasını versin? dedi.

ŞEHİT POLİS BURAK ZOR SAMSUN´DA TOPRAĞA VERİLDİ

Iğdır´da PKK´lı teröristlerin bombalı saldırısı sonucu şehit olan polis memuru Burak Zor, memleketi Samsun´da gözyaşları arasında toprağa verildi. 

Şehidin cenazesinde şehidin yakınları ayakta durmakta zorlanırken, kılınan cenaze namazının ardından şehidin eşi Cansu Zor, şehidin Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak gözyaşları döktü


DARGEÇİT ŞEHİDİ UĞURLANDI

Mardin´in Dargeçit ilçesinde şehit edilen polis memuru Ercan Hırçın´ın cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Karabük´e uğurlandı.

Konuşma sırasında şehit yakınlarının ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Fenalık geçiren şehit yakınlarına 112 ekipleri müdahale etti. Şehidin eşi, ?Sana kıyanları Allah paramparça etsin. Çocukların yetim kaldı. Çocukların bayramda yetim kaldı? diye feryat etti. Aynı araçta bulunan ve yaralanan polis arkadaşları da tabutun başında şehitle vedalaştı. 

Şehit polis memuru Ercan Hırçın, evli ve 2 çocuk babasıydı.

ANTALYALI ŞEHİT, KANSERDEN ÖLEN KARDEŞİNİN YANINA DEFNEDİLDİ

Hakkari Dağlıca´da şehit düşen sözleşmeli Piyade Er Uğur Yıldız, Manavgat Kavaklı Mezarlığında toprağa verildi.

Külliye Cami´nde kılınan cenaze namazının ardından cenaze aracına konulan Şehit Piyade Er Uğur Yıldız´ın naaşı binlerce kişi ve araç konvoyu eşliğinde getirildiği mezarlıkta, yine binlerce kişi tarafından tekbir ve alkışlar eşliğinde karşılandı. Şehit Yıldız´ın cenazesi askerlerin omuzlarında kalabalık içerisinden 2007 yılında kanserden ölen kardeşi Yılmaz Yıldız´ın mezarının yanında kazılan mezara getirildi. Yıldız´ın cenazesi, dualar ve ´şehitler ölmez vatan bölünmez´ sloganları eşliğinde toprağa verildi.


Karacabey’de Demokrat Parti bayrakları indirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'dan Alinur Aktaş'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyükorhan'da Kamil Turhan'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gemlik'te Refik Yılmaz'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gürsu'da Mustafa Işık'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yıldırım'da Oktay Yılmaz'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yenişehir'de Davut Aydın'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Osmangazi'de Mustafa Dündar'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Orhangazi'de Bekir Aydın'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Orhaneli'de Ali Osman Tayır'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Nilüfer'de Celil Çolak'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mudanya'da Gökhan Dinçer'e destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kestel'de Ferhat Erol'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Keles'te Ali Doğru'ya destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Karacabey'de Ali Özkan'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan İnegöl'de Alper Taban'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Harmancık'ta Yılmaz Ataş'a destek istedi

İnegöl'de yaşlılar ve gençler bir araya geldi

Başkan Aktaş Gemlik'te vatandaşlarla sahur yaptı

Karacabey'de 10 bin kişilik dev iftar sofrası

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'dan emeklilere müjdeyi verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa Valiliği'ni ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'da

Bursa dahil 53 ilde Narkoçelik-9 operasyonu

Emeklilere promosyon ödemeleri başladı

TSK son bir haftada 38 teröristi etkisiz hale getirdi

Osmangazi'de Ramazan pidesi denetimleri sıklaştı

Ticaret Bakanı Bolat: "İsrail ile ticaret suçlamaları gerçeği yansıtmıyor"

TCMB, Ankara'da olağanüstü toplantı düzenliyor

İnegöl'de en çok kitap okuyanlar ödüllendirildi

Yükleniyor