Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey projelerini Millet İttifakı adaylarına anlattı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursa`yı geleceğe taşıyacak projeleri hakkında, Millet İttifakı`nın ilçe belediye başkan adaylarına ve partilileri bilgilendirdi. Çok iyi yolda olduklarını belirten Bozbey, "Kimseyi ötekileştirmeden i

SİYASET 4.03.2019 19:28:32 0
04032019_7a565c017d3e30ca3f06.mp4
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey projelerini Millet İttifakı adaylarına anlattı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursa'nın tamamını kapsayan insan öncelikli projelerini ilçe belediye başkan adayları, belediye meclisi üyesi adayları ve CHP ile İYİ Parti yönetimlerine anlattı. Toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcıları Lale Karabıyık, Orhan Sarıbal, CHP Bursa milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Yüksel Özkan, İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, İYİ Parti Bursa İl Başkan Vekili Haluk Hısımcı, Millet İttifakı Belediye Başkan Adayları, belediye meclis üyesi adayları, kadın ve gençlik kolları üyeleri ve parti yöneticileri katıldı. Toplantıda Bozbey, ulaşım, kültür-sanat, sosyal hizmetler, kentsel dönüşüm, tarım, çevre, turizm, istihdam, kadın ve çocuk, engelli gruplar başta olmak üzere birçok konuda hazırladıkları projeler hakkında bilgi verdi.

BOZBEY: BÜTÜN BURSA'NIN ADAYIYIZ

Birlikte, omuz omuza vererek yapılacak çalışmanın Bursa ve ilçelerinde kendilerini 31 Mart sonrası zafere taşıyacağını ifade eden Mustafa Bozbey, "Bizler hepimiz yerel siyaset yapacağız. Yerelde insanları ötekileştirmeden çalışmalıyız. Biz insanları seviyoruz, biz insanlara hizmet etmek için varız. Her bir belediye başkanı ve meclis üyesi arkadaşım, gençlik kolları, kadın kollarındaki arkadaşlarımdan özellikle rica ediyorum. İlçelerde, bölgelerinizde halkın tümünün oyuna talibiz. Bunu yaparsak mutlaka başarılı oluruz. Biz her ilçenin adayıyız. Ben de Mustafa Bozbey olarak bütün Bursa'nın adayıyım. Çünkü biz hiç kimseyi ötekileştirmiyoruz. İnsanları inancından, siyasi kimliğinden, sıfatından ya da başka bir özelliğinden dolayı ayırmıyoruz" dedi.

Bursa'nın sorunlarını çözmek için geldiklerini ifade eden Bozbey, "Bizim anlayışımız diğerlerinden farklı. Biz köylülerimiz için de, kentlilerimiz için de, çocuklar, kadınlar, gençler, yaşlılar ve engelli bireyler için de projelerimizi ürettik, bunları uygulamak için geliyoruz. Genel merkezlerimiz gerektiğinde genel siyaset yaparlar ama biz yereldeyiz. Bizim işimiz hizmet etmek. Kutsal bir görev için yola çıktık. Ulaşım, çevre, tarım, şehir planlaması, sosyal konular başta olmak üzere birçok konuda proje ürettik. Bursa'nın sorunlarını katılımcılık anlayışıyla çözeceğiz. Seçim sürecinin son günlerini omuz omuza vererek çalışırsak zafere ulaşmamız için bir engel yok" diye konuştu.

İTTİFAKTA BİRLİKTELİK VURGUSU

Toplantıda konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık, tüm adayların insan ve parti ayrımı yapmadan halkı kucaklaması gerektiğini ifade ederek, "Vatandaşımız açken bize tok yatmak yakışmaz. Biz saray sosyetesi değiliz. Millet açken varlık kuyruğu var demeyiz. Biz hizmet için yola çıktık. Bütün Bursa'yı birlikte omuz omuza vererek Nilüfer gibi yapmalıyız" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Orhan Sarıbal da Türkiye'nin sorunlarının siyasi partiler tarafından tek başına çözülemeyecek hale geldiğini söyleyerek, "Partilerin tek başına bu ülkenin sorunlarını çözecek iradesi kalmadı. Bugün gelinen sistem tek başına koalisyonsuz yürümüyor. Evet bugün bir beka meselesi var. İşsizlik, yoksulluk, beka meselesidir. El ele vererek artık ülkede yeni bir siyasi anlayışı ortaya koyacağız" diye konuştu.

İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu da CHP ve İYİ Parti'nin çok ortak noktası olduğuna dikkati çekerek, "Türkiye bugün çok zor dönemden geçiyor. Ekonomik şartlar son 60 yılın en zor dönemi. Yeni bir reforma ihtiyaç var. Mustafa Bozbey 10 yıldır Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olsaydı ben burada bugün konuşmazdım. Genel Başkanımız Meral Akşener, Mustafakemalpaşa'da  'Bozbey'e kefilim' demezdi. Bozbey'e bir şans verelim, beğenmezsek 5 yıl sonra değiştiririz" şeklinde konuştu.

Toplantıda CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş ve İYİ Parti Bursa İl Başkan Vekili Haluk Hısımcı da söz alarak birliktelik mesajı verdi.

Millet İttifakı ilçe belediye başkan adayları da etkinlikte kısa konuşmalar yaparak, 31 Mart Yerel Seçimleri için başarı sözü verdi.  

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey: Bursa değişime hazır 

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey: Bursa değişime hazır Yıldırım'da esnaf ve vatandaşlarla biraraya gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, halkın kendisine büyük bir destek verdiğini belirterek, "Bursa 31 Mart'ta değişime hazır. Mustafa Bozbey'e Bursalılar sahip çıktı" dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursa'yı adım adım gezerek toplumun bütün kesimleriyle biraraya gelmeyi sürdürüyor.

Bozbey bu defa Yıldırım'da halkla buluştu. Millet İttifakı CHP Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özgür Erdursun ve CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş ile birlikte Yıldırım Giyim Pazarı'nı gezen Mustafa Bozbey, esnafa hayırlı işler diledi. Alışveriş yapan vatandaşlarla da görüşen Bozbey, Bursa'nın sorunlarını çözmek ve kentin geleceğini birlikte planlamak için 31 Mart'taki yerel seçimlerde destek istedi.

BOZBEY: BURSALILAR SAHİP ÇIKTI

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, yaptığı açıklamada halkın kendisine büyük destek verdiğini belirtti. Bursa'nın ve Bursalılar'ın değişime hazır olduğunu ifade eden Bozbey, "Halkımız, 31 Mart'ta Mustafa Bozbey'i destekleyeceğini çok net bir şekilde söylüyor. 20 yıl Nilüfer'de hizmet ettik ama Bursa'nın da her yerine ulaştık. Şimdi, onun karşılığını güzel bir şekilde alıyoruz. Yaptıklarımız belli. İşte Nilüfer, işte Osmangazi, işte Yıldırım. Mukayese ettiğinizde aradaki fark ortaya çıkıyor. Bu farkı kapatmanın yolunun, Mustafa Bozbey'in 31 Mart'ta halk tarafından seçilmesiyle mümkün olacağını vatandaşlarımız biliyor. Hazırlıklarımızı yaptık, projelerimizi de vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Bursa'nın ve Bursalılar'ın adayı olan Mustafa Bozbey'e halkımız sahip çıktı. 31 Mart'ta da sahip çıkarak, farkı ortaya koyacaklarına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Kurtuluş Caddesi'ndeki esnafı da tek tek gezdi.

Merkez Parti Bursa İl Başkanlığı'nı da ziyaret eden Bozbey, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Kurtuluş Caddesi'ndeki Artvin Murgullular Kültür ve Dayanışma Derneği'ne de giden Bozbey, burada bir vatandaşla tavla oynadı.  


Kocaelispor - Bandırmaspor maçının ardından

Huzurlu sokaklar uygulaması ile tehlikelerin önüne geçiyorlar

Su kaynaklarının sürdürülebilirliği hakkında panel düzenlendi

Çiftçilere Trabzon hurması yetiştirmenin püf noktaları anlatıldı

Başkan Durgut’tan sanata destek

Rahvan atları fetih coşkusunu zirveye taşıdı

Adıyaman’da şehit olan Komiser Gökhan Özer son yolculuğuna uğurlandı

Eyüpsultan’da hatalı park kavgasında canından oluyordu: Sopayla ve bıçakla saldırdılar

Trendyol Süper Lig: Pendikspor: 1 - Kayserispor: 2 (Maç sonucu)

Esenyurt E-5 yan yolda tır refüje çıktı

Tunca Nehri’nde öğrenciler ve vatandaşlar çöp topladılar

Kuzey Londra derbisinde kazanan Arsenal

Trendyol 1. Lig: Kocaelispor: 3 - Bandırmaspor: 1

Trendyol 1 Lig’in 32. haftasında Göztepe evinde karşılaştığı Gençlerbirliği’ni 2-0’lık skorla mağlup ederek, Eyüpspor’un ardındın Süper Lig’e çıkan ikinci takım oldu.

Trendyol Süper Lig: Pendikspor: 1 - Kayserispor:1 (İlk yarı)

Galatasaray Petrol Ofisi, son haftaya lider girdi

Ümraniye’de kaldırıma çıkan İETT otobüsü iş yerine daldı

Yalova MAG-DER’den öğrencilere eğitim

Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına başladı

Trendyol Süper Lig: Pendikspor: 1 - Kayserispor: 0 (Maç devam ediyor)

Tekirdağ’da silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Aşere, Takrip ve Tayyibe İcazetnamesini alan kursiyer hocalar, kurra hafız oldu

CHP PM Üyesi Umut Dikili’nin nikahını Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın kıydı

Bisikleti ile Moğolistan’a giden İtalyan fizyoterapist Havran’da kayboldu

İsmail Yüksek’in ayak bileği bağında kopma tespit edildi

İstanbul Havalimanı 15-21 Nisan tarihlerinde Avrupa’nın en yoğun havalimanı oldu

Türkiye oynayarak büyüyecek

Şampiyon Inter, Torino’yu Hakan Çalhanoğlu’nun golleriyle mağlup etti

Korhan Berzeg’e ait yeni bulgular dere yatağında aranıyor

Ticari taksi ile motosikletin çarpıştı: 4 yaralı

Yükleniyor