Bursa`da Cumhur İttifakı`nın projeleri arasında en çok bu proje onları sevindirdi

Cumhur İttifakı AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş`ın Acemler`in düğümünü çözecek direksiyonel kavşak ve yan yol projesi taşımacılık sektörüne yön veren SERKOOP şoförleri tarafından büyük beğeni kazandı.

SİYASET 27.03.2019 13:50:37 0
27032019_7c9715795dfacdbcadf8.mp4
Bursa`da Cumhur İttifakı`nın projeleri arasında en çok bu proje onları sevindirdi

Servis şoförleri her gün 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden daha fazla aracın geçtiği Acemler Kavşağı'ndaki düğümün bir an önce çözülmesini isterken, Başkan Adayı Alinur Aktaş'ın bu meseleyi kısa sürede çözeceğine inandıklarını dile getirdiler. 

Bursa'da eğitim-öğretim ve sanayi sektöründe servis taşımacılığı hizmeti veren SERKOOP 750 araçlık filosuyla yaklaşık 1500 kişiye istihdam sağlamakla birlikte gün içinde yaklaşık 35 bin öğrenci ve personelin ulaşımını sağlıyor.

Yaşanan trafik sorunlarının içerisinde her gün yaklaşık 12 saat direksiyon sallayan şoförler, yapılacak projeleri de yakından takip ediyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu'nu sosyal tesislerinde ağırlayan firma yetkilileri ve şoförler, Cumhur İttifakı AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş'ın ulaşım projelerinin Bursa'ya nefes aldıracağını söyledi.

Salonu dolduranlara seslene Çavuşoğlu, "Kent içi ulaşım ve trafik konusunda Bursa önümüzdeki dönemde 7 milyarlık yatırımda bulunacak. Bunu merkezi hükumetin desteği olmadan gerçekleştirilmesi mümkün değildir. Bizim kent içi ulaşım ve trafik konusunda düğüm noktamız, Acemler kavşağıdır. Acemler kavşağından geçen araç sayısı, İstanbul'daki 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden geçen araç sayısından yüzde 12 daha fazladır. Bursa'daki tüm yolların kesişme noktası olan Acemler'deki düğümü çözmek için de Cumhur İttifakı AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, projelerini bir bir açıkladı. Yapmış olduğumuz çalışmayla bütün kamulaştırmaları bitirdik. Direksiyonel kavşak uygulaması ve yan yol çalışması yaparak bu bölgeyi rahatlatmayı düşünüyoruz. Burasını çözdüğümüz zaman kentin iki yakasının bir birine ulaşımı daha rahat olacaktır. Stadyumun arkasındaki Hayran Caddenin duble yola çıkarılması, bölgeye yapılacak bin 500'lük araçlık otopark ile Acemler'in nefes alacak. Yakın doğu çevre yolunun botanik park kısmına viyadükler yapılacak. Çevre yolunun Soğanlı bölgesine her iki yönlü dönüş kolları ile rahatlayacak" dedi. 

Yapılacak olan ulaşım projeleriyle 2040 yılına kadar Bursa'nın trafik sorununu 2 yıl içerisinde gündemden kaldıracaklarını belirten Çavuşoğlu, "Yapacağımız bu çalışmalarla bizler Bursa'nın geleceğini planlıyoruz. Ancak bunlar ilçe, büyükşehir, merkezi hükumet iş birliği ile oluşacaktır. Onun için Bursa'nın geleceği için Cumhur İttifakı AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş ve Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar'a destek istiyoruz" şeklinde konuştu. 

Cumhur İttifakı'na desteklerinin tam olduğunu belirten vatandaşlar ise, projelerin biran önce bitmesi için sabırsızlandıklarını ve bu projelerin de Bursa'ya çok yakışacağını söyledi. 

HDP'nin CHP, İP ve Saadet Partisinden gösterdikleri meclis üyeleriyle 2015'teki hendek terörizmini tüm Türkiye'ye taşımak istediğini belirten Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan düşmanlıkları gözlerini kapamış. Türkiye'ye düşman kesilmişler haberleri yok. CHP, İP ve Saadet'lilerin çıkıp da hiç 'Kürdistan neresiymiş?' dediğini duydunuz mu" dedi. 

Bursa'da seçim çalışmaları kapsamında vatandaş ve esnafla bir araya gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, Türkiye üzerinde oynanan oyunları tek tek anlattı. 31 Mart'ın bir beka sorunu olduğunu üzerine basa basa tekrarlayan Çavuşoğlu, "Tuzaklar ve tezgahlar bitmeyecek. Bundan sonra da bitmeyecek. Ya büyümekten, projelerimizden ve hedeflerimizden vazgeçeceğiz. Ya da emekleyen ve diz çöken bir ülke olarak bize ne deniyorsa onu yapacağız. 7 Haziran'ı hatırlayın. HDP'ye barajı atlatacaklar, parlamenter sistemde hükumet kurulması fırsat vermeyecekler. Türkiye'yi yeniden kontrol altına alacaklardı. Aynı masa etrafında oturup bir bardak çay içmeyecek olan ne kadar farklı kişi varsa bir araya geldi. Sloganları ise, 'Her evden bir oy CHP'ye bir oy HDP'ye' idi. Hangi CHP, hangi Mustafa Kemal Atatürk'ün partisi, hangi kurucu değerlerin partisi. O akşam HDP barajı geçince tek başına hükumet kurma imkanı kalmadı. HDP'liler ve CHP'liler birlikte sevindi. Birlikte iyi salladık naraları attı. CHP'nin Çanakkale Belediye Başkanı pilav ayran dağıttı. CHP'nin bir genel başkan yardımcısı biz ailecek HDP'ye verdik diye itirafta bulundu. Ne beklenirdi? HDP barajı aştı. Siyaset yolu açıldı. Kandile dönüp, 'Ey kandil, sen terörsün. Şiddet yanlısı olamazsın. Bırak silahını seni lanetliyorum. ben senin emir erin değilim' demesini beklendi. Hayır HDP yüzde 10'u geçince Kandil cesaretlendi. Güneydoğu Anadolu Bölgesinde devrimci halk savaşı altında özerlik ilan ettiler. Ama başaramadılar. 15 Temmuz'da o kadar emindiler ki. Her şey bitecekti. Ama bu eli öpülesi millet, gövdesini siper etti. Bakın hala nasıl başardığımızı akılları almıyor. Bizim 2023 hedeflerimiz var. Bizi oraya ulaştırmak istemiyorlar. Bunları oyunları ne zaman ki 2023 hedeflerimizdeki kişi başı milli gelir 25 bin dolar. İhracatımız 500 milyar dolar. Gayri safi milli hasılamız 1,5 trilyon dolar olur. Bunlar bir adım geri atar. Biz 21. yüzyılı kaybedemeyiz. 31 Mart'ı bir eşik olarak görüyorlar. Bu ülkede 1960'lı yıllardan bu yana ilk defa 4,5 sene seçimsiz geçecek" dedi. 

AK Parti ve MHP'nin beka dedikçe rekiplerin alay ettiklerini belirten Çavuşoğlu, "Ama CHP'nin, İP'lilerin, Saadet'lilerin kol kola gezdiği HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, 'Bu bir belediye seçim değil. 31 Mart'ta sandıklarda Apo'nun siyasi ağırlığını gösterin ve savaşı bitirelim' diyor. Hangi savaş, Türkiye savaşta değil. Türkiye terörle mücadele ediyor ve enselerine biniyor. Dert başka. PKK müzahiri kişiler, İP'den, CHP'den, Saadet'ten meclis üyesi adayı gösteriliyor. 2015'teki hendek çukur terörizmini tüm Türkiye'ye ye taşımak istiyorlar. Bu işin şakası yok. Adam 'Kürdistan da kazancağız. Batıda kaybettireceğiz' diyor. Siz hiç CHP'li, İP'li, Saadet'li 'Kürdistan da neresiymiş' diye bir söz duydunuz mu? Duyamazsınız. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan düşmanlıkları gözlerini kapamış. Türkiye'ye düşman kesilmişler haberleri yok. Bu seçim çok önemli. Vatandaşımızın 50 gramlık oy pusulaları, bizim gelecek nesillerimizin teminatıdır. 31 Mart'ta bizi istikrarsızlığa sevk ederlerse. Biliniz ki sokağa inecekler. Biliniz ki 2023'e kadar Türkiye'yi bize zehir edecekler. Haberiniz olsun. Bu oyunu vatandaşlarımız bozacak" şeklinde konuştu


Nilüfer Belediyesi’nde işçi kıyımı iddiası

Bursa'da aniden başlayan sağanak yağış ve dolu hayatı felç etti

Starbucks'ın değeri İsrail saldırıları protestolarında eriyor

Endüstriyel yemek sektöründen kırmızı ve beyaz et fiyatlarına tepki

Osmangazi Çağrı Merkezi 7/24 hizmette

İnegöl'de yeni yaşam alanı Nöbetçi Kitaphane yoğun ilgi görüyor

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, polis aracına çarptı

Karacabey’de şampiyona yakışır karşılama

Bursa’da silahlı kavganın sebebi ortaya çıktı...6 şüpheli 4 silahla yakalandı

Karacabey’de kaçak sigara operasyonu

Galatasaray, Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Haluk Levent ile 19 Mayıs coşkusu Osmangazi'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel’le görüşmesine ilişkin konuştu

Vicdansızlığın görüntüsünü güvenlik kamerası işte böyle kaydetti

Silivri’de kan donduran cinayet: Babasını boğazından bıçaklayarak öldürdü

RTÜK'ten kişisel verileri ihlal eden televizyonlara ceza

Irak'ın kuzeyinde PKK'lılara büyük darbe: 32 terörist etkisiz hale getirildi

Beyoğlu’nda inşaat alanında askeri mühimmat bulundu

Yıldırım’da temizlik seferberliği

Orhaneli ormanlarında çöpler toplandı

Naipli leylek, 20 yıldır bu köyde yuva yapıyor

Yıldırım Belediyesi Ortaokul Sporları Şenliği devam ediyor

Orman Benim etkinliği ile Bursa'da yangına karşı önlem alındı

Son dakika: Bursaspor - Vanspor maçı seyircisiz oynanacak!

Başkan Ferhat Erol, mahalle mahalle geziyor

Ümraniye'de otobüs şoförüne silahlı saldırı

Pendik’te genç kadını bıçak zoruyla taksiye bindirip kaçırdı, o anlar kamerada

Fatih Sultan Mehmet vefatının 543’üncü yılında kabri başında anıldı

BUÜ, patent şampiyonları listesinde bir kez daha zirvede

Vali Demirtaş, Bursa'daki güvenlik güçlerinin moralini yükseltti

Yükleniyor