BURSA VALİLİĞİNDE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

BURSA PROTOKOLÜ TARİHİ VALİLİK BİNASINDA DÜZENLENEN BAYRAMLAŞMA MERASİMİNDE BİRARAYA GELDİ.

SPOR 15.06.2018 12:05:28 0
/kanal16haber.com/2018-6/15/184901472b.mp4
BURSA VALİLİĞİNDE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

 

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Ramazan Bayramı´nın ilk gününde Bursa Valiliği´nde Vali İzzettin Küçük, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve milletvekilleriyle bayramlaştı. Bayramlaşma merasiminin ardından tüm İslam aleminin bayramını kutlayan Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, Türkiye gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. "Nifak tohumları saçan taşeron örgütleri ve onların teröristlerini Türkiye, içerisinde bulundukları deliklerinde bularak, kafalarını eziyor, Türkiye´nin gündeminden çıkarmaya çalışıyoruz" diyen Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, "Diğer taraftan da, bir süredir Fırat Kalkanı Harekatı, Zeytindalı Operasyonu ve son olarak Kandil´e düzenlenen operasyonlarla beraber bunların kaynağını kurutmak için ciddi bir irade ve kararlı bir mücadele gösteriyoruz. İnşallah bunların mutlaka kökünü kazıyacağız, ülkemiz için bunların pranga olmasına, zincir vurmasına, ülkemizin kaynaklarının israfınave içimizdeki bütün enerjimizin bu terör belasıyla kaybolup gitmesine asla müsaade etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.


"Türkiye bölgesinde bir güç adası olmuştur"


Bayramın milat olmasını ve Türkiye´ye hayırlar getirmesini dileyen Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, "Özellikle mağdur ve mazlum coğrafyalarda Türkiye´ye dönüp bakan ve oradan dayanak noktası olarak Türkiye´yi gören kardeşlerimize de Türkiye´nin hiçbir zaman kendilerini mağdur ve mazlum bırakmayacağını, yalnız bırakmayacağını belirtiyorum. Bizim haritamız her ne kadar 786 bin kilometrekarelik bir harita olsa da bu gönül coğrafyamızın sınırlarına esas teşkil etmiyor. Bizim gönül sınırlarımız 22 milyon kilometrekarenin de ötesine sığan bir hinterlanda sahiptir. O bakımdan, Afrika´nın içlerinden Asya´nın steplerine, Adriyatik´ten Ortadoğu´nun derinliklerine kadar ne kadar dertli mağdur mazlum varsa Türkiye olarak milletimizle beraber onların yanında olmaya, onların mağduriyetini gidermek için çaba sarf etmeye devam edeceğiz. Türkiye bugün bölgesinde adeta bir güç adası olmuştur. Bölgesinde bir güç, aynı zamanda küresel olarak da bir güç olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir" diye konuştu.


"En büyük gücümüz gençlerimiz"


24 Haziran´da gerçekleştirilecek seçimlere ilişkin de konuşan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, "24 Haziran´da ülkemiz bir seçime gidiyor. Sandık tekrardan milletimizin önünde olacak. 24 Haziran seçimlerini bundan önceki seçimlerden ayıran önemli bir özellik ilk defa 16 Nisan tarihinde değiştirilen hükümet modeliyle ilgili değişikliğin tatbikinin devreye gireceği bir seçim olacak. Bundan sonraki süreçte Allah´ın izniyle Türkiye koalisyonlu yılları tarihin tozlu raflarında bırakacak. İstikrarsız ve güvensiz siyasi ortamın yerini istikrar ve güven alacak. Adil, hızlı, etkin, hızlı kararların alındığı bir süreçte Türkiye, artık büyümek için yıllarca değil belki 4-5 yılda son 20 yılda büyüdüğü kadar büyümeye devam edecek. Bütün umudumuz gençliktir. Türkiye´nin 81 milyon nüfusunun yaş ortalaması 30´dur. Dolayısıyla gençlik bizim geleceğimizdir. Bizim en büyük gücümüz, en büyük kuvvetimiz, 30 yaş ortalamasına sahip gençlerimiz olacaktır. Türkiye önümüzdeki dönemde, bir taraftan teknolojik altyapılarını geliştirecek diğer taraftan bilgiyi üretecek. Ürettiği bilgi ticaretleştirecek ve ihraç edecek. Dijitalleşen bir döneme doğru hızla evrilecektir. Dolayısıyla yeni dönem Türkiye´nin dönemi olacak, Türkiye´nin yüzyılı olacaktır" açıklamasını yaptı. Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu daha sonra protokol üyeleriyle sohbet etti.


Merkezparkın 200 araçlık otoparkı hizmete girdi

Gürsu'da Başkan Aktaş'a sevgi seli

Yüksek Seçim Kurulu'ndan iftar kararı

Türkiye yerel seçim için sandığa gidiyor

Zekai Gümüşdiş ortaokulu öğrencileri çilek ve marul dikerek tarımla buluştu

Borsa İstanbul ilk yarısında yükseldi

Meral Akşener'den CHP'ye tepki: Bana abla mabla demeyin artık

Gazze'de can kaybı 32 bin 623'e yükseldi

Bursa'da patlama ve yangın sonrası bodrumda ceset bulundu

Bursa'da gençlere müjdeler: Gençlik Merkezleri 50'ye Çıkıyor, YKS Kursları 15'e Ulaşıyor

Nilüfer'e 300 kişilik kız öğrenci yurdu kazandırılıyor

Karacabey’de Demokrat Parti bayrakları indirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'dan Alinur Aktaş'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyükorhan'da Kamil Turhan'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gemlik'te Refik Yılmaz'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gürsu'da Mustafa Işık'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yıldırım'da Oktay Yılmaz'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yenişehir'de Davut Aydın'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Osmangazi'de Mustafa Dündar'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Orhangazi'de Bekir Aydın'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Orhaneli'de Ali Osman Tayır'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Nilüfer'de Celil Çolak'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mudanya'da Gökhan Dinçer'e destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kestel'de Ferhat Erol'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Keles'te Ali Doğru'ya destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Karacabey'de Ali Özkan'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan İnegöl'de Alper Taban'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Harmancık'ta Yılmaz Ataş'a destek istedi

İnegöl'de yaşlılar ve gençler bir araya geldi

Başkan Aktaş Gemlik'te vatandaşlarla sahur yaptı

Yükleniyor