Bursa tarihi buluşmaya hazır!

TV ON6 ekranlarında Osman Korkmaz'ın sorularını cevaplayan AK Parti Bursa il başkanı Davut Gürkan önemli açıklamalarda bulundu.

BURSA HABER 19.01.2023 13:28:00 0
Bursa tarihi buluşmaya hazır!

21 Ocak'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bursalılarla buluşmasını heyecan, coşku ve sabırsızlıkla beklediklerini belirten Gürkan, "kent olarak hazırız” dedi.
Öte yandan İl başkanı Davut Gürkan, 20 yıldır yapılan çalışmalara teşekkür mahiyetinde Cumartesi günü saat 13.00'te tüm Bursalıları Gökdere Meydanı'na beklediklerini söyledi. Gürkan, O gün metro seferlerinin de ücretsiz olacağını belirti, Ayrıca 21 milyarlık yatırımın açılışını Erdoğan tarafından yapılacağını ifade etti.   


 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı teşkilatlar olarak karşılamaya hazır olduklarını belirten AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; 
 "21 Ocak Cumartesi günü saat 13.00’te Gökdere Meydanı’nda Cumhurbaşkanımız vatandaşlarla bir araya gelecek. Coşkulu bir kalabalık ve güzel bir motivasyonla Cumhurbaşkanımızı ağırlamanın derdindeyiz. Uzun bir süreden beri, Cumhurbaşkanımız Bursa’ya gelememişlerdi. Bu ziyaretle birlikte resmi kurumların ve özel sektörün yapmış olduğu yatırımları gerçekleştirmiş olacağız. Yaklaşık 6 milyar civarında resmi kurumların, 15 milyar civarında da özel sektörün yapmış olduğu yatırımların açılışları gerçekleşecek. Bunlar Bursa’nın sanayisine ve istihdamına katkıları olması sebebiyle bizler için önemli. Cumhurbaşkanımız tarafından ‘Türkiye yüzyılı’ diyerek bir proje başlatmıştı. Bursa’nın da mottosu, ‘Başarının yüzyılı’ oldu. Kısmetse bu yapmış olduğumuz açılışlarla, başarının yüzyılı noktasında Türkiye’ye bu konudaki bizim ‘Türkiye yüzyılı’ başlangıcımız olacak" dedi. 


 "Metro seferleri ücretsiz olacak" 
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 20 yıldır Türkiye’nin kalkınmasında, istihdamında, önümüzdeki süreçleri yürütmesi noktasında çok ciddi mesafeler kat ettiğini belirten Gürkan, “Bu mitingimizle cumhurbaşkanımızın yanında olarak yapmış olduğu hizmetlere takdirimizi göstermek istiyoruz. Tüm vatandaşlarımız Cumartesi günü saat 13.00’te Gökdere Meydanına bekliyoruz. O gün, metro seferleri saat 10.00 ile 18.00 arasında ücretsiz olarak hizmet verecek. Bunların müracaatlarını yapıp ödemelerini de gerçekleştirdik. Ayrıca mahallelerimizden metroya ulaşılması için ring araçlarımız da olacak. Bütün sokaklarımızda bunlarla ilgili çalışmalarımız var. İsteyen herkes metro ile ücretsiz bir şekilde Gökdere Meydanına gelebilir. Coşkulu bir şekilde Cumhurbaşkanımızı karşılamaya bekliyorum” diye konuştu. 


 "Öğrenci ve sanayicilerle bir araya gelecek" 
 Gökdere Meydanı’ndaki mitingden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öğrenci ve sanayicilerle bir araya geleceğini belirten Gürkan, “Diğer illerde yaptığı gibi, mitingden sonra öğrencilerle bir araya gelecek. Özellikle ‘ilk oyum Erdoğan’a mottosuyla yapmış olacağımız bir çalışmadır. Bunun ardından Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlemiş olacağı ‘Ekonomiye Değer Katanlar’ ödül töreninde 2 yıl içerisinde Türkiye’nin istihdamına ve cari bütçesine katkı verenlerin ödül takdimini gerçekleştirecek" dedi. 


Kakava ateşi yerli ve yabancı on binlerce kişinin katılımıyla yakıldı

Bursa’da yaşlı kadın kamyon altında kalarak can verdi

Kakava Şenlikleri’ne giden gençlerin aracı alev aldı

Esenyurt’ta sokakta silahla ateş açan maganda kamerada

Emir Aral: "Mayıslara lider giren Galatasaray her zaman şampiyon olur"

Fenerbahçe, Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Emine Ecem Esen: "Tarihe geçtik, gurur verici"

Berna Yeniçeri: "Adımızı altın harflerle yazdırdık"

Metin Ülgen: "Çok mutluyum, tarifi mümkün değil"

Ebru Topçu: "Hayalimi yaşıyorum"

Galatasaray Kadın Futbol Takımı şampiyon oldu

Bayramiç’te Mehmet Akif Ersoy anısına hayır ve şenlik düzenlendi

Bursa’da sokak köpekleri 3 çocuğa saldırdı, olay anı kameraya yansıdı

Balıkesir’de zeytinlik içine villa yapmaya kalkan kiracıyı jandarma çıkardı

Çal köyünde 5 bin kişilik köy hayırı düzenlendi

Fabrikanın dereye bıraktığı atık, mahalleliye eylem yaptırdı

Hollanda’da şampiyon PSV Eindhoven!

Müzik Enstrümanları Müzesi’nde “Contrasts” konseri

Eşrefoğlu Rumi vefatının 555. yılında İznik’te anıldı

5 araç ve sürücüleri dron denetiminden kaçamadı

Babaeski’de trafik kazası: 1 yaralı

Trafik denetimleri hız kesmeden devam ediyor

MEB AKUB öğrencilerine AFAD’tan çadır kurma eğitimi

Minik Edanur’un ölümüne ilişkin gözaltına alınan 1 işçi tutuklandı, 2 işçi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdürdü

Durdurulan araç uyuşturucu deposu çıktı

TFF: “TFF Seçimli Mali Genel Kurulu 18 Temmuz 2024 tarihinde yapılacaktır”

ÇOMÜ ve Bayramiç Kaymakamlığı arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne gastronomi ödülü

Vakıflar Genel Müdürlüğü ‘Vakıf Haftası’ kutlama mesajı yayımladı

Yükleniyor