Cumhurbaşkanı Erdoğan, aday tanıtım törenine telefonla canlı bağlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, aday tanıtım törenine telefonla canlı bağlandı

GÜNDEM 19.01.2024 22:41:03 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan, aday tanıtım törenine telefonla canlı bağlandı
AK Parti’nin Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Yusuf Alemdar, şehirde coşkuyla karşılandı. Aday tanıtım törenine yoğun istek üzerine telefonla bağlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “31 Mart’ta çok daha farklı bir yürüyüşü Sakarya’da gerçekleştireceğiz” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Sakarya Büyükşehir Belediyesi için aday olarak gösterilen Yusuf Alemdar, AK Parti il binasının önünde binlerce vatandaşın katıldığı törende coşkuyla karşılandı. Meşalelerin yakıldığı sloganların atıldığı törende vatandaşların yoğun talebi üzerine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla aradı.

“31 Mart’ta çok daha farklı bir yürüyüşü Sakarya’da gerçekleştireceğiz”
Törene telefonla canlı bağlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sakaryalı kardeşlerimi böyle anlamlı bir gecede en kalbi duygularla selamlıyorum ve Yusuf Alemdar kardeşimi sizlere emanet ediyorum. İnanıyorum ki 31 Mart akşamında Sakarya’da çok çok farklı bir günün gecesini yaşayacağız. Şu ana kadar yaptığı hizmetler sebebiyle Belediye Başkanımızı da yine en kalbi duygularla tebrik ediyor ve selamlıyorum. Sakarya’nın bizim dünyamızda farklı bir yeri var. Malum, Sakarya saf çocuğu masum Anadolu’nun, divanesi ikimiz kaldık Allah yolunun ve bu nidalar içerisinde bugüne kadar geldik yürüdük, 31 Mart’ta çok daha farklı bir yürüyüşü Sakarya’da gerçekleştireceğiz. Tabii aynı zamanda Cumhur İttifakı olarak da Sakarya’dan farklı bir ses çıkaralım istiyoruz. Aramızda herhangi bir ayrım olmayacak, ayrılık gayrılık olmayacak. El ele vereceğiz, tüm ilçelerimizi inşallah Cumhur İttifakı çatısı altında toparlayacağız. Şu anda ben İstanbul’dan sizlere sesleniyorum. İstanbul ile ilgili çalışmamızı yapıyoruz ve birlik beraberlik içerisinde inşallah Ekrem (Yüce) kardeşimize şahsım partim adına şükranlarımı ifade ediyorum ve şu andan itibaren de Yusuf (Alemdar) kardeşimiz Ekrem kardeşimiz el ele bu yolda devam edecekler. Kimseye herhangi bir fırsat vermeden inşallah bu birliğimizi beraberliğimizi koruyacağız. Sizleri İstanbul’dan gerek İl Başkanım, gerekse adayımız Murat (Kurum) Bey, gerekse Esenler Belediye Başkanımız Tevfik (Göksu) Bey buradan sizleri en kalbi duygularla selamlıyoruz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun diyorum” dedi.

“Her alanda sizlere beraber olacağımın sözünü veriyorum”
Aday tanıtım töreninde vatandaşlara seslenen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, "Ben öncelikle bu coşkuyu, bu heyecanı gördükçe diyorum ki genel başkan yardımcım, Sakarya’da seçim bitti ancak biz durmadan, dinlenmeden, gece gündüz Sakarya’da en yüksek oyu alıp ve bizi 2001 yılında kurulan, 2002’de üyesi olduğum, 2003’te il başkanı olduğu, 2009’a kadar sizlerle beraber Sakarya’nın 16 ilçesini gezen mahallesinde, sokağında, beldesinde, sizlerle beraber bu bayrağı dalgalandırmaya çalışan bir kardeşiniz, 15 yıldır da ilçemizde Serdivan’da hizmet eden bir kardeşiniz olarak şunun sözünü veriyorum. İlk günkü gibi, ilk günkü aşkla, ilk günkü heyecanla Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu Türkiye’deki hizmet belediyeciliği, insan merkezi, adil, eşit, hakkaniyetli, insanı seven, insana dokunan bir belediyeciliğin sözünü veriyorum. İnşallah bunu sürdürmeye devam edeceğiz. Bize güvenip bize Sakarya’da bu bayrağı dalgalandırmak için görev veren herkese teşekkür ediyorum. Minnettarım, şükranlarımı sunuyorum. Bizde kaybeden yok kazanan da yok biz hep birlikte bir olduk, beraber olduk bayrak yarışı var. Bayrağı daha iyisi de götürmek için yarıştı ve nasiptir. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak size her zaman ulaştığınız, her yerde sizinle olacak, gece gündüz çalışacak, ömrünü Sakarya’ya adamış, sporundan, sağlığına, eğitiminden turizmine, sanayisinden, ekonomisine kadar her alanda sizlere beraber olacağımın sözünü veriyorum” diye konuştu.

Bursa'da hurdalıktan çıkan otobüs eski ihtişamına kavuştu

Bursa’da tehlikeli halay kamerada

Bursa’da sokaklar gündüz insanlara, gece atlara kalıyor

Sinirini çöp kutusundan çıkardı

Bursa'da annesi ölen kuzuyu bebek gibi sevgiyle büyütüyorlar

100 yıllık gelenek: Uluabat'ta balık müzayedesi devam ediyor

Boşandığı için lokma döktürdü

Kartal’da rezidansta öldürülen kadın, şarkıcı Yalın’ın kuzeni çıktı

Nihal Candan tahliye edildi

Çanakkale’de 8 kaçak göçmen yakalandı

Tarımsal üretimin gücü Bursa Ticaret Borsası ile ortaya çıkıyor

Gemlik Belediyesi’nde Başkan Yardımcıları ve Özel Kalem Müdürü belli oldu

Gemlik emniyeti suçlulara göz açtırmadı

Nilüfer Belediyesi’nde başkan yardımcıları belli oldu

Hemşirelik adayları beyaz üniformalarını giydi

İş yerini kapattıktan sonra sohbet eden esnafa silahlı saldırı: 2 yaralı

Direksiyon başında nöbet geçirince kaza yaptı

2 kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla yargılanıyor

Bursa’da startup yatırımcı ekosistemi bir araya geldi

BUTGEM’de istihdam odaklı “Mesleki Eğitim İşbirliği” protokolü İmzalandı

Bandırma semalarındaki Afrika çöl tozu dron ile görüntülendi

Kadıköy’de taşkınlık çıkaran şahsı yolcular dışarı attı

Başkan Bozbey, MODEF’i ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır

Ticaret Bakanlığı'ndan kritik adım!

İnegöl'de Kurban Bayramı kotra ihalesi tarihi belli oldu

Milli Eğitim Bakanlığı "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli"ni kamuoyuna sundu

Gazeteciler Vakfı’ndan Vali Demirtaş’a ziyaret

Orhangazi'de çöp konteynerinde ayı etine rastlandı!

İstiklal Caddesi saldırganına 7 kez ağırlaştırılmış müebbet

Yükleniyor