CUMHURBAŞKANI´NIN BURSA MİTİNGİ

ATATÜRK MEYDANI CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN´IN 5 NİSAN MİTİNGİNE HAZIRLANIYOR.

GÜNDEM 29.03.2017 15:31:23 0
/kanal16haber.com/2017-3/29/172034388b.mp4
CUMHURBAŞKANI´NIN BURSA MİTİNGİ

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 5 Nisan´da Bursa´ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın yeni yapılan Altıparmak Atatürk Meydanı´ndan halka sesleneceğini söyledi. Şampiyonluk yaşanan tarihi stadyumdan dönüştürülen meydandaki son hazırlıklar da hummalı bir şekilde sürüyor. 
Başkan Recep Altepe, Tarihi Atatürk Stadyumu yerine inşa edilen yeni meydanı yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Altepe, miting günü için planlanan son rötuşları da bizzat kendisi takip etti.
Yeni yapılan meydan için uzun süre mücadele ettiklerini belirten Başkan Altepe,? Daha önce buraların planları değiştirildi. Burası ticaret alanına alındı. Burada büyük binalar ve alışveriş merkezleri yükselecekti. Bizler o zaman burayı spor alanı olarak tescil ettirdik. Burayı spor alanı ve meydan olarak düzenlemekte şimdi bize kaldı. Bu arada çok şey konuşuldu. Ancak bizim hangi yolda ilerlediğimiz burada görülüyor. Artık şampiyonlukları yaşadığımız stadımız her türlü etkinliklerin yapılacağı, festivallerin yapılacağı, insanların buluşup spor yapacağı güzel bir buluşma yeri olacak. Meydan dediğiniz zaman insanı çekecek bir şeyler olması lazım burada her şey var? dedi.
Çalışmalarda sona gelindi.


Meydanda devam eden yapım çalışmaları hakkında bilgi veren Altepe, üst kolonlardaki yıkımların tamamlandığını, tüm beton alanların düzenlemesinin yapıldığını, dış bölgedeki zemin kaplamalarının yapıldığını söyledi. Altepe,?Bisiklet yolu ve koşu yolunun betonları da tamamlandı. Son halini almaya başladı. Çimlerinde bakımını yaptıktan sonra yeniden eski görünümüne kavuştu. Kapalı tribünün projesi şuan onayda o da onaylanınca onunda yıkılıp yenilenmesi gerekecek. Onunla birlikte de proje tamamlanmış olacak. Burada insanlar artık gece gündüz her türlü aktiviteyi yapacak. Bursa güzel bir meydan güzel bir alan kazandı. Atatürk Stadyumu´nun izlerini de koruduğumuz için herkesin içine sindi? dedi

İlk program Cumhurbaşkanı´nın
Alanın yeşil olan olarak bırakılmasını ilk olarak Recep Tayyip Erdoğan´ın istediğini belirten Recep Altepe, Buranın meydan olmasını bize söyleyen ve stadyumu başka yere almamızı isteyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´dı. Şimdi bizde buradaki ilk etkinliği onunla birlikte yapmak istiyoruz. Çünkü onun talebiydi bu. Kültürpark´ın yanındaki bu alan mümkünse yeşil kalsın ve burası değerlendirilsin diyordu. Bizde burayı yeşil bıraktık ve alanı da değerlendiriyoruz. Hedefimiz 5 Nisan Çarşamba günü yapılacak mitinge burayı yetiştirip buranın son şeklini vermek. Çalışmalar devam ediyor. Bizim için önemli bir eksik kalmadı. Normalde kapalı tribün zaten önü kapatılacak burası kullanılmayacak. Burayı on binler dolduracak . Cumhurbaşkanımızın isteği de yerine gelmiş olacak. Bundan sonra Bursa da trafiğin kesilmesine gerek yok. Raylı sistemin durdurulmasına gerek yok. Bursa her türlü organizasyonlarını mitinglerini burada yapabilir.? Dedi.
Altepe mitingin ardından sadece tartar pistin kaplaması ve projesi tabiat varlıkları kurulunda onay bekleyen kapalı tribünün yıkılıp yerine yenisinin yapılacağını söyledi.


Boşandığı için lokma döktürdü

Kartal’da rezidansta öldürülen kadın, şarkıcı Yalın’ın kuzeni çıktı

Nihal Candan tahliye edildi

Çanakkale’de 8 kaçak göçmen yakalandı

Tarımsal üretimin gücü Bursa Ticaret Borsası ile ortaya çıkıyor

Gemlik Belediyesi’nde Başkan Yardımcıları ve Özel Kalem Müdürü belli oldu

Gemlik emniyeti suçlulara göz açtırmadı

Nilüfer Belediyesi’nde başkan yardımcıları belli oldu

Hemşirelik adayları beyaz üniformalarını giydi

İş yerini kapattıktan sonra sohbet eden esnafa silahlı saldırı: 2 yaralı

Direksiyon başında nöbet geçirince kaza yaptı

2 kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla yargılanıyor

Bursa’da startup yatırımcı ekosistemi bir araya geldi

BUTGEM’de istihdam odaklı “Mesleki Eğitim İşbirliği” protokolü İmzalandı

Bandırma semalarındaki Afrika çöl tozu dron ile görüntülendi

Kadıköy’de taşkınlık çıkaran şahsı yolcular dışarı attı

Başkan Bozbey, MODEF’i ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır

Ticaret Bakanlığı'ndan kritik adım!

İnegöl'de Kurban Bayramı kotra ihalesi tarihi belli oldu

Milli Eğitim Bakanlığı "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli"ni kamuoyuna sundu

Gazeteciler Vakfı’ndan Vali Demirtaş’a ziyaret

Orhangazi'de çöp konteynerinde ayı etine rastlandı!

İstiklal Caddesi saldırganına 7 kez ağırlaştırılmış müebbet

Karacabey'de feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Öğretmene saldıran veli yakalandı, adalete teslim edildi

Hacca gitmek için Fransa'dan bisikletle yola çıkan iki kişi Tekirdağ'a geldi

Türkiye'nin binek otomobil ihracatı 3 ayda 2,5 milyar doları aştı

Sakarya'da otomobilin çarptığı kadın öldü

Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi yaralandı

Yükleniyor