Devlet Konservatuvarı öğrencilerinin mezuniyet coşkusu

Devlet Konservatuvarı öğrencilerinin mezuniyet coşkusu

GÜNDEM 19.06.2023 18:42:28 0
Devlet Konservatuvarı öğrencilerinin mezuniyet coşkusu
Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, mezuniyet töreni düzenledi. Törende, dereceye giren mezun öğrencilerin konseri büyük beğeni topladı.
Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sanat, Eğitim ve Gösteri Merkezi’nde düzenlenen törene Rektör Yardımcısı ve aynı zamanda Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Ahmet Hamdi Zafer, Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Sezgin, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunması ile başlayan tören, Trakya Üniversitesi tanıtım filminin gösterimi ile devam etti. Törenin açılış konuşmasını yapan 2022-2023 eğitim-öğretim yılı Devlet Konservatuvarı birincisi İrem Güler, mezun olmanın gururunu ve mutluluğunu taşıdıklarını belirterek, geleceğe en iyi şekilde hazırlandıklarını ve başarılı olmaya devam edeceklerini dile getirdi.
Rektör Yardımcısı ve Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Ahmet Hamdi Zafer, Trakya Üniversitesinin köklü tarihi ve kadim gelenekleri olan bir üniversite olduğunu, öğrencilerin de bu geleneğin içerisinde alanlarında uzman hocalar tarafından tam donanımlı olarak geleceğe en iyi şekilde hazırladığını vurguladı. Prof. Zafer, şunları söyledi:
"İki yıl önce büyük bir heyecanla başladığınız okulunuzdan göstermiş olduğunuz emekleriniz sonucunda bugün mezun oluyor ve aynı heyecanla hayata atılıyorsunuz. Bundan sonraki en önemli göreviniz, kendinizi ve mesleğinizi en iyi şekilde yüceltmek ve geleceğe taşımaktır. Böylesine güzide bir okul ve hocalarınızdan aldığınız eğitimle eminiz ki milletimize ve insanlığa büyük hizmetlerde bulunacaksınız. Her birinizi tüm kalbimle kutluyor, gelecek yaşamınızda sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum."
Öğrencilere seslenen Zafer, "Trakya Üniversitesi ailesinin en kıymetli parçaları olarak her daim sizlerin yanında olmaya, sizleri desteklemeye devam edeceğiz. Burada da bir eviniz, aileniz olduğunu unutmayın. Hepinize hayatınızın bu yeni döneminde başarılar diliyorum" dedi.
Mezuniyet törenine video mesaj yoluyla katılan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ise Devlet Konservatuvarının yurt içi ve yurt dışında katıldıkları her organizasyonda Trakya Üniversitesini gururla temsil ettiğini belirterek, başarıda emeği geçen öğretim elemanları ve öğrencileri tebrik etti. Ailelerin ve hocalarının büyük özverileriyle bugünlere ulaşan mezunları kutlayan Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, başarılarının artarak devam edeceğine inandığını dile getirdi.
Törende konuşmaların ardından ilk olarak dereceye giren öğrencilerin hazırladıkları konsere yer verildi. Okullarını dereceyle tamamlayan İrem Güler, Tezcan Erdem Suiçmez ve Ilgaz Ok birbirinden değerli eserlerini salonu dolduran aileleri için seslendirdi. Genç sanatçılar, aileler ve katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı. Ardından Yaylı Çalgılar Grubu sahne alarak izleyicilere keyifli bir konser verdi.
Tören, fakültelerinde dereceye giren öğrencilere plaketlerinin takdim edilmesi ve mezun öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından meslek andının okunması ve kep atma seremonisiyle sona erdi.

Endüstriyel yemek sektöründen kırmızı ve beyaz et fiyatlarına tepki

Osmangazi Çağrı Merkezi 7/24 hizmette

İnegöl'de yeni yaşam alanı Nöbetçi Kitaphane yoğun ilgi görüyor

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, polis aracına çarptı

Karacabey’de şampiyona yakışır karşılama

Bursa’da silahlı kavganın sebebi ortaya çıktı...6 şüpheli 4 silahla yakalandı

Karacabey’de kaçak sigara operasyonu

Galatasaray, Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Haluk Levent ile 19 Mayıs coşkusu Osmangazi'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel’le görüşmesine ilişkin konuştu

Vicdansızlığın görüntüsünü güvenlik kamerası işte böyle kaydetti

Silivri’de kan donduran cinayet: Babasını boğazından bıçaklayarak öldürdü

RTÜK'ten kişisel verileri ihlal eden televizyonlara ceza

Irak'ın kuzeyinde PKK'lılara büyük darbe: 32 terörist etkisiz hale getirildi

Beyoğlu’nda inşaat alanında askeri mühimmat bulundu

Yıldırım’da temizlik seferberliği

Orhaneli ormanlarında çöpler toplandı

Naipli leylek, 20 yıldır bu köyde yuva yapıyor

Yıldırım Belediyesi Ortaokul Sporları Şenliği devam ediyor

Orman Benim etkinliği ile Bursa'da yangına karşı önlem alındı

Son dakika: Bursaspor - Vanspor maçı seyircisiz oynanacak!

Başkan Ferhat Erol, mahalle mahalle geziyor

Ümraniye'de otobüs şoförüne silahlı saldırı

Pendik’te genç kadını bıçak zoruyla taksiye bindirip kaçırdı, o anlar kamerada

Fatih Sultan Mehmet vefatının 543’üncü yılında kabri başında anıldı

BUÜ, patent şampiyonları listesinde bir kez daha zirvede

Vali Demirtaş, Bursa'daki güvenlik güçlerinin moralini yükseltti

Saraçhane'de polise saldıran 29 kişi gözaltına alındı

Orhaneli Belediyesi'nden evlenecek gençlere müjdeli haber

TEM’de minibüs alev alev yandı

Yükleniyor