Dijitalleşen şirketler zaman ve maliyetten tasarruf sağlıyor

Dijitalleşen şirketler zaman ve maliyetten tasarruf sağlıyor

GÜNDEM 27.12.2023 11:15:05 0
Dijitalleşen şirketler zaman ve maliyetten tasarruf sağlıyor
Turkcell mühendisleri tarafından geliştirilen hızlı uygulama ve iş akışı geliştirme platformu Ultia, kurumlara maliyet avantajı ve hız kazandıran çalışmalarını sürdürüyor. Turkcell Yeni Teknolojiler Girişim Sermayesi Yatırım Fonu altında 2023 yılında kurulan Ultia Teknoloji Yazılım ve Uygulama Geliştirme A.Ş., sektör bağımsız farklı ölçeklerdeki şirketlerin kurumsal süreçlerini tek platformdan yönetebilmesini sağlıyor.
Ultia ile sektör bağımsız farklı ölçeklerdeki işletmeler, ilave bir donanım ve benzeri altyapı yatırımı yapmadan iş akış süreçlerini dijitalleştirebiliyor. Ultia sayesinde hazır uygulamaları kullanabilen kurumlar, Ultia Studio LowCode/NoCode platformu ile kendi uygulamalarını en baştan oluşturabiliyor. Kurumlara 10 kata kadar hızlı uygulama geliştirme imkânı sunan platform, aynı zamanda yüzde 25’e varan maliyet avantajları sağlıyor. Geliştirilen bu uygulamalar hem web hem de mobil ortamda kullanılabiliyor.
Güçlü altyapı ile dijitalleşme hız kazanıyor
Açık kaynak kodlu yazılımlar üzerine kurulu Ultia platformu, yenilikçi teknolojilerin kullanıldığı güçlü mimarisiyle bulut üzerinden hizmet sunuyor. Şirketlerdeki iş süreçlerinin dijitalleşmesinde önemli bir kaynak ve zaman verimliliği sağlayan platform; İnsan Kaynakları, Finans, Tesis Yönetimi ve Müşteri İlişkileri gibi alanlarda kullanıma hazır modüller içeriyor. İzin, Masraf, Zimmet, Depo, Fatura Giriş, Ödeme Takip, Yardım Masası, Görev Yönetimi, Satın Alma ve birçok hazır uygulama da platform sayesinde ek bir entegrasyona ihtiyaç duyulmadan hemen kullanılabiliyor.
Yazılım bilgisine gerek kalmadan, ‘sürükle-bırak’ teknolojisinin kullanıldığı Ultia’nın LowCode/NoCode altyapısı sayesinde yeni uygulamalar, Ultia Studio ile geliştirilebiliyor. Kurumlar ihtiyaçlarına yönelik çözümleri platformda yer alan 40’tan fazla hazır modülü kullanarak kendilerine özel olarak tasarlayabiliyor. Web için geliştirilen uygulamalar, Ultia Life mobil çözümü sayesinde IOS ve Android cihazlarda anında kullanıma sunulabiliyor.
Geliştirdiği çözümlerle çalışan deneyimini merkezine alan platform, kurumsal iç iletişim süreçlerini de tek platformdan yönetmeye olanak sunuyor. Bu sayede oyunlaştırma, duyuru, ilanlar, etkinlik takvimi, öneri ve anket gibi çalışanların sosyal hayatlarına da dokunan çözümleri web ve mobil ortamlarda kullanılabiliyor.
“10 kata kadar hızlı uygulama geliştirme imkânı sağlıyoruz”
Sundukları platformla şirketlerin uygulama ve iş akışı süreçlerindeki dijitalleşme ihtiyaçlarını karşılayabildiklerini vurgulayan Ultia Genel Müdürü Vehbi Çelikbaş, şunları söyledi: “Sürekli kabiliyetlerini artırdığımız Ultia platformu, açık kaynak kodlu teknolojiler kullanılarak bulut ve fiziksel altyapılar üzerinden rekabetçi hizmet modelleri sunuyor. Ultia, içerisinde iş süreçleri yönetimi (BPM) gücü de barındıran LowCode / NoCode teknolojisi ile hızlıca uygulama geliştirme altyapısı ve esnekliği sağlıyor. Çoklu dil desteği, SLA takibi, iş kuralları yönetimi, onay mekanizmaları ve entegrasyon yetenekleri ile esnek ve kullanıcı dostu ara yüzler sunan Ultia sayesinde kurumlar, 10 kata kadar daha hızlı uygulama geliştirebiliyor. Böylece kurumlara yüzde 25’e varan maliyet tasarruf avantajı da kazandırıyor. Platformumuzun sunduğu, ‘sürükle-bırak’ yeteneği ile süreç sahipleri, analistler veya ürün yöneticileri kod bilme zorunluluğu olmadan kendi iş süreçlerini kolayca tasarlayabiliyor."

İYİ Parti'nin yeni genel başkanı belli oldu

Yerli otomobil Togg şehit ailelerine hizmet vermeye başladı

Arkadaşını silahla kovalayan 15 yaşındaki çocuk yakalandı

Başarılı sporcu Türkiye 3’üncüsü olarak milli takıma girdi

Döküm sahasında toprak kaydı, hafriyat kamyonu devrilmekten son anda kurtuldu

Polis elini hangi çekmeceye attıysa ya mermi ya da hap çıktı

Keşan’da bir evin bahçesindeki 2 köpek zehirlendi

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

Karacabey’de motosiklet hırsızlığı şüphelisi tutuklandı

Kalamış’ta deniz taksi ile kano çarpıştı, bir kadının ayağı koptu

Batan gemide ölen genç 73 gün sonra toprağa verildi

Gemlik’te ceza yiyen işletme sahibi bayıldı

Sokak köpeklerinin saldırısına uğradı: O anları gözyaşlarıyla anlattı

Sahte ilanlarla 52 milyonluk vurgun yapan 44 şüpheli tutuklandı

Ahırda çıkan yangında 4 büyükbaş telef oldu

1 yıl önce kardeşini bıçaklayan adamı kalçasından vurdu

30 ton benzin yüklü tankerin kaza anı kameraya yansıdı

Silahı temizlerken kendini vurdu

Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu

Galatasaray, Sivasspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

İnegöl'de kaza: Hafif ticari araç çocuğa çarpınca metrelerce havaya uçtu

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

Bursalı emekli tamirci, 100 yıllık radyo koleksiyonuyla geçmişe yolculuk yaptırıyor

BEBKA’dan kırsal kalkınma için 35 projeye 112 milyon liralık hibe

Fırat Kalkanı bölgesinde 3 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi

MHP Bursa eski yöneticisi Osman Tan vefat etti

Sibergöz-35 operasyonu ile 48 dolandırıcı yakalandı: 500 milyonluk vurgun önlendi

Yükleniyor