BURSA´DA KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

TATLITOP Basketbol Şöleni, nefes kesen final müsabakalarıyla tamamlandı.

SPOR 24.07.2018 16:00:31 0
/kanal16haber.com/2018-7/24/175948032b.mp4
BURSA´DA KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

Mustafakemalpaşa Belediyesi´nin en uzun soluklu spor organizasyonu olan ve 26 yıldır her yaştan sporcuyu parkede buluşturan TATLITOP Basketbol Şöleni, nefes kesen final müsabakalarıyla tamamlandı.

 

Mustafakemalpaşa Belediyesi´nin organizasyonuyla, Belediye Spor, Biz Olalım Spor ve Çimen Spor kulüplerinin katkılarıyla düzenlenen heyecanlı turnuvaya bu yıl, 20´si kız, 35´i erkek toplam 55 takım katıldı.

13-23 Temmuz tarihleri arasında Sırmalar Spor Kompleksi´nde 103 maça ev sahipliği yapan TATLITOP´ta 13 kategoride 240 sporcu kupa için ter döktü.

Basketbol şölenini final gecesine; Kaymakam Mustafa Masatlı, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Jandarma komutanı Teğmen Remzi Kılıç, Milli eğitim Müdürü Mustafa Efe, daire amirleri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda basketbol sever katıldı.

Kupalar sahiplerini buldu

 

Türkiye´nin en önemli açık hava basketbol organizasyonlarının başında gelen, her yaştan sporcuyu çeyrek yüzyıldır parkede buluşturan TATLITOP´ta tek potalı final maçlarının ardından gruplarında dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları protokol tarafından verildi.

26. TATLITOP Basketbol Şenliği´nde büyük erkekler kategorisinde Çiftlikspor, genç kızlar kategorisinde Crazy Girls, genç erkekler kategorisinde Give Me Five, yıldız kızlar kategorisinde Yalıntaş´ın Perileri, yıldız erkekler kategorisinde Hıl-Ful Fudül, küçük kızlar kategorisinde Honeycutt´ın Melekleri, küçük erkekler kategorisinde Red Bulls,

minik kızlar kategorisinde Made By Girls, minik erkekler kategorisinde Tatlıspor, Junior-A kızlar kategorisinde Beni Yak, Junior-A erkekler kategorisinde Orhaneli Gençlik, Junior-B kızlar kategorisinde Manolyalar ve Junior-B erkekler kategorisinde ise Acımasızlar mutlu sona ulaşan takımlar oldu.

Atış yarışmasında ise kızlarda Sude Özkan, erkeklerde de Enes Demir rakiplerine üstünlük sağlayarak şampiyon oldu.

 

Engelsiz sporcular gönülleri fethetti

 

Büyük ilgi gören TATLITOP Şampiyonası´nın final gecesinde ise en büyük alkışı engelli sporcular aldı.

Tekerlekli Sandalye Atış Şampiyonası´nda Engelsiz Yaşam Merkezi´nden İbrahim Kaygısız kupaya uzanırken, Raşit Yürüm ikinci, Nihal Çetin ise üçüncü oldu. Engelli bayan sporcular arasında aynı kategoride düzenlenen yarışta ise Büşra Bacak birinci, Eda Naz Akça ikinci, Özge Kılıç ise üçüncü sırayı elde etti.

En centilmen takım ödülü de Engelsiz Yaşam Merkezi´nin oldu.

 

?Dostluk ve mücadele´

 

Büyük erkekler kategorisinde Çiftlikspor´un Son Durak´ı 24-17´lik skorla geçerek zafere ulaşmasının ardından düzenlenen ödül töreninde konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, TATLITOP´un ana temasının ?dostluk ve mücadele´ olduğunu söylerken, tüm takımların bu bilinçle sahada kazanma mücadelesi verdiğini belirtti.

Mustafakemalpaşa´nın basketbolu seven bir şehir olduğunu kaydeden Başkan Kurtulan; ? Bunun en büyük kanıtı, 26 yıldır düzenlediğimiz bu büyük organizasyondur. Her yıl büyük bir katılımla TATLITOP´a sahip çıkan sporseverlerimize teşekkür ediyorum. Bu organizasyonun, kültürel ve sportif aktivitelerin insan hayatına nasıl katıldığının gösterilmesi açısından önemli olduğuna inanıyorum. Hayata sporun yerleştirildiğinde ne kadar anlamlı değerlerin ortaya çıktığını görüyoruz. Bu heyecanı sporcularımızın yanı sıra ailelerimizde yaşadı. Mustafakemalpaşa´nın artık bir markası olan bu şöleni önümüzdeki yıllarda yeniliklerle devam ettireceğiz. Turnuvaya katılan ve dereceye giren tüm takımları kutluyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum " dedi. 

 

?TATLITOP zoru başardı´

 Kaymakam Mustafa Masatlı ise konuşmasında, basketbol şenliğinin Mustafakemalpaşa´da yapılmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Kaymakam Masatlı; ? Toplumumuza sokak basketbolu kültürünü kazandıran çocukluğumuzun ?Beyaz Gölge´ dizisiydi. Bu dizi, sokak basketbolunu ülkemizde yaygınlaştırdı. Bir organizasyonun devam ettirilmesi çok önemlidir. Mustafakemalpaşa´da TATLITOP bunu başardı. Bu sürekliliğin sağlanmasına her kesimin bir katkısı var.  Turnuvanın büyüyerek devam edeceğine inanıyor, takımlarımızı kutluyorum ? dedi.


Karacabey’de Demokrat Parti bayrakları indirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'dan Alinur Aktaş'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyükorhan'da Kamil Turhan'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gemlik'te Refik Yılmaz'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gürsu'da Mustafa Işık'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yıldırım'da Oktay Yılmaz'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yenişehir'de Davut Aydın'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Osmangazi'de Mustafa Dündar'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Orhangazi'de Bekir Aydın'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Orhaneli'de Ali Osman Tayır'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Nilüfer'de Celil Çolak'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mudanya'da Gökhan Dinçer'e destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kestel'de Ferhat Erol'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Keles'te Ali Doğru'ya destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Karacabey'de Ali Özkan'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan İnegöl'de Alper Taban'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Harmancık'ta Yılmaz Ataş'a destek istedi

İnegöl'de yaşlılar ve gençler bir araya geldi

Başkan Aktaş Gemlik'te vatandaşlarla sahur yaptı

Karacabey'de 10 bin kişilik dev iftar sofrası

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'dan emeklilere müjdeyi verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa Valiliği'ni ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'da

Bursa dahil 53 ilde Narkoçelik-9 operasyonu

Emeklilere promosyon ödemeleri başladı

TSK son bir haftada 38 teröristi etkisiz hale getirdi

Osmangazi'de Ramazan pidesi denetimleri sıklaştı

Ticaret Bakanı Bolat: "İsrail ile ticaret suçlamaları gerçeği yansıtmıyor"

TCMB, Ankara'da olağanüstü toplantı düzenliyor

İnegöl'de en çok kitap okuyanlar ödüllendirildi

Yükleniyor