EXPO FUARINDAN OLUMLU SONUÇ

MODEF EXPO FUARINA 48 ÜLKEDEN 452 ZİYARETÇİ GELDİ

DÜNYA 10.12.2009 23:33:06 0
EXPO FUARINDAN OLUMLU SONUÇ

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bugun makamında düzenlediği basın toplantısında, 02-08 kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen Modef Expo 2009 İnegöl Mobilya ve Deklarasyon Fuarı’nı değerlendirdi.

İFOR yönetim kurulu üyeleri Özcan Aydın, Ümit Aybil, Nedim Bayram, Ramazan Erguvan, İFOR İşletme Müdürü İsmail Bilican ile İFOR Müdür Yardımcısı Gürol Memiş’in hazır bulunduğu toplantıda konuşan Belediye Başkanı Aktaş, İFOR Fuarcılık tarafından 130 firmanın katılımıyla düzenlenen ve açılışını Bursa Valisi . Sahabettin Harput`un yaptığı, Modef Expo 2009 İnegöl Mobilya ve Deklarasyon Fuarı, 08 Kasım 2009`da sona erdiğini bildirerek, “Yedi gün ziyaretçilere açık olan fuarımızı İran, Yunanistan, Kosova, Suriye, Azerbaycan, Makedonya, Almanya, Mısır, Arabistan, Irak, Fransa, İsrail, Romanya, Bulgaristan, Libya, Ukrayna, Belçika, Hollanda, Filistin, Arnavutluk, Çin, Sırbistan, Dubai, Afganistan, Avusturya, Avustralya, Bosna-Hersek, İsviçre, Ürdün, B.A.E, Polonya, Sudan, Tunus, İngiltere, Kırgızistan, Danimarka, Kenya, Kuveyt, Macaristan, Nijerya ve Rusya olmak üzere 42 ülkeden 452 yabancı ziyaretçi gezdi. Fuarımız, yerli ve yabancı birçok ziyaretçinin akınına uğradı” dedi.

Bu yıl dördüncüsü düzenledikleri Expo fuarının, 42 farklı ülkeden 452 yabancı misafiri ağırladığını, ülke çapında ise 81 ilin tamamından 8 bin 420 profesyonel ziyaretçinin fuarı ziyaret ettiğini ifade eden Aktaş, “Ayrıca mobilya sektörün önde gelen firmalarının yetkilileri de fuar boyunca ziyafetçiler arasında yerini aldı. Ziyaretçilerine görsel bir şölen sunan Modef Expo, katılımcı firmalar arasında yapılan anketlerde yüzde 98`lik bir memnuniyet oranına ulaştı. Ayrıca ankette sorulan, "Yeni müşteri bağlantısı sağladınız mı?" sorusuna firmaların yüzde 95`i ‘evet’ cevabını verdi. Katılımcı memnuniyetini artıran önemli faktörlerden biri de olan yabancı ziyaretçi sayısındaki artış, yapılan özenli çalışmanın bir sonucudur. Bundan sonraki fuarlarımızda da bu titiz çalışma devam edecek ve dünyanın dört bir yanından yabancı alıcıları fuarlarımıza gelmeyi sürdürecektir. 2010 tarihinde organize edilecek olan fuarımıza bu günden, mevcut katılımcı sayısının iki katı kadar talep olması yapılan fuarların başarısını gözler önüne sermektedir. Modef fuarları İnegöl Mobilyasının vazgeçilmez bir parçası olduğunu bu fuarla beraber bir kez daha kanıtlamıştır. İFOR fuarcılık üstlendiği önemli misyonun verdiği sorumluluk bilinci ile önemli çalışmalara imza atmaya devam edecektir” diye konuştu.

Belediye Başkanı Aktaş, İFOR’un 2010 yılı Fuar Takvimi su şekilde sıraladı; “04-11 Nisan 2010 MODEF, 05-09 Mayıs 2010 MOYAF, 01-07 Kasım 2010 MODEF EXPO”.

2010 yılı Modef ve Moyaf fuarlarının satışlarının başladığını, Modef 2010 4-12 Nisan fuarının satışlarının 2009 yılı Aralık ayı sonuna kadar biteceğini, 2010 yılı fuarlarının stant satış bedellerinin A-B-C-D holleri için KDV dahil 110 TL, E ve F holleri için 85 TL olarak belirlendiğini bildiren Aktaş, “Ayrıca 2007 yılından bu yana girilen her fuar için %2 iskonto yapılacaktır. İsteyen firmalar 2 ve daha fazla fuar için bağlantı yapabileceklerdir. Yaptığımız saha araştırmalarında yurt genelindeki tüm mağazaların adresleri tespit edilmiştir. 2010 yılında tanıtım çıtasını biraz daha yükseltip tespit edilen yaklaşık 60 Bin adrese VIP davetiye gönderilecektir” şeklinde konuştu.

ANKET SONUÇ RAPORU

Başkan Aktaş Modef Expo 09 Fuarının anket sonuçlarını şöyle sıraladı; “Modef Expo’nun firmanıza olumlu yansımaları oldu mu? Sorusuna 105 evet, 1 Hayır. Modef Expo’da yeni müşteri edindiniz mi? Sorusuna cevap 103 evet, 3 hayır. Standınızı ziyaret edenlerin geldiği bölgeler Marmara 63, ege 52, Akdeniz 46, Karadeniz 33, Doğu Anadolu 49, Güney Doğu Anadolu 30 kişi”.

Organizasyonda bulunan firmaların taleplerini ise şöyle sıraladı; “Expo Fuar tarihleri gözden geçirilmeli (dubai i index fuarı). Katılımcı olmayan firmaların pazarlamacıları rahatsızlık veriyor. Yemekhane düzeni eksikleri (modernize edilmeli). Giriş düzeni eksikleri. Dekorasyon eksikleri. Isıtma ve soğutma yapılmalı. Stant üstlerindeki ses sistemleri revize edilmeli. Elektrik kesintisine çözüm bulunmalı (jeneratör). Üst kat mescidi için abdest alma yerleri yapılmalı”.

 


Kurşunlu sahilinde bir ceset bulundu, kayıp mürettebata ait olduğu tahmin ediliyor

Osmangazi’de metruk bina yıkımları hız kazandı

Milli takımın yarısı İnegöl’den

Okul Sporları Yarışmasında İnegöl Belediyespor farkı

7 terörist MİT ve Hudut Kartalları operasyonuyla yakalandı!

Bursa'da müstakil evde çıkan yangın söndürüldü

Bursaspor Divan Kurulu toplantısı ertelendi

Son dakika! Eski Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Ali Yılmaz hayatını kaybetti

Bursa’da U-17 maçında kavga! Antrenörün dili boğazına kaçtı

Emniyet şeridi ihlali yapana tam 6 bin 440 TL ceza!

İnegöl arıcılığında yeni dönem başladı

Bursa'da market çalışanını öldüren şahıs tutuklandı

Bursa'da ayı köye indi! Yiyecek bulamayınca çöplere daldı

Enerji Bakanı Bayraktar'dan yaz saati uygulamasına net mesaj

Kıskaç-13 ile 13 eski askeri öğrenci yakalandı

İçişleri Bakanlığı'ndan Sibergöz-34 operasyonu

Bursa'da çocuklar Nil Karaibrahimgil ile eğlendi

Başkan Oktay Yılmaz: "Bursa için elbirliğiyle çalışacağız"

Bursa mobilya sektörü temsilcileri Milano’da

İnegöl'de 23 Nisan ruhu yaşandı

İnegöl'de yan bakma nedeniyle sopalı ve bıçaklı kavga

Türkiye, meyve üretiminde dünyada 4’üncü sırada

Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'e ait eşyalar bulundu

Konut fiyatları Şubat’ta yıllık yüzde 58,3 arttı

Cezaevindeki hükümlüler üretti, fuardaki ürünler yoğun ilgi gördü

Motorin fiyatına gece yarısı indirim: 1,17 kuruş azalma bekleniyor

Yaylada kadın cesedi bulunmasına ilişkin bir kişi tutuklandı

Bursa'da alkollü sürücü kazaya neden oldu! 3 araç hasar gördü, vatandaş kıl payı kurtuldu

Bursa'da holding binasına silahlı saldırı! 43 el ateş açıldı, camlar tuz buz

Bursa'da toz fırtınası uyarısı! Görüş mesafesi düşecek, hava kirliliği artacak!

Yükleniyor