Hakan Çavuşoğlu ve Refik Özen seçim çalışmalarını sürdürüyor

Yerel seçimlere artık sayılı günler kala siyasiler destek ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. AK Parti Bursa Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu ile Refik Özen ilçe ilçe dolaşıp vatandaşlarla bir araya geldi.

SİYASET 5.03.2019 13:57:36 0
05032019_647db89d699b39ec19d1.mp4
Hakan Çavuşoğlu ve Refik Özen seçim çalışmalarını sürdürüyor

Bursa'da seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Bursa Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuoşoğlu, Yıldırım ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. 31 Mart seçimlerinin ne kadar önemli olduğunu vatandaşlara tek tek aktaran Çavuşoğlu, daha sonra seçim ofisinin açılışına katıldı.

 

Büyük bir coşku ile karşılanan Çavuşoğlu, "Yaşanan olayları sadece görünen yüzüyle değil, perdenin gerisinde aslında neler yaşandığıyla iyi bilmeliyiz. Bunu görerek sandığa gitmezsek, bizi burada yaşatmazlar. 100 yıl önce dedelerini denize döktüklerimizin torunları, hesabı yeniden görmek için ellerinde haritalarla bize yeni bir harita dayatmaya çalışıyor. Bugün Suriye'de, Irak'ta yaşananlar ortada. Biliniz ki konu sadece oraları değildir. Konu Anadolu'nun ta kendisidir" dedi.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun nasıl genel başkanlığa geldiğine de değinen Çavuoğlu, "Bir gün önce aday olmayacağını söyleyen zat, bir gün sonra CHP Genel Başkanlığı'na oturdu. CHP o tarihten itibaren ne Mustafa Kemal Atatürk'ün partisidir. Ne kurucu değerlerin partisidir. Ne de yerli ve millidir. Kılıçdaroğlu bir aparattır. Kılıçdaroğlu, nerede Türkiye'nin aleyhinde bir eylem, bir odak, bir söz ve mesele var ise Türkiye'ye karşı onlarla yan yanadır" diye konuştu.

 

MHP ve AK Parti'nin Türkiye'nin bekası için birbirine destek verdiğini ifade eden Çavuşoğlu, "Peki İP'liler, CHP'liler ve Saadet'liler, HDP ile niye yan yana geldiniz. Beka için mi? Bugün Bursa'da HDP aday çıkarmadı. Kimi destekliyor? CHP'nin adayını destekliyor. Biz Türkiye'nin vatandaşları olarak bütün hadiseleri perdenin önündekiyle değil, perdenin arkasındaki ile değerlendirmeliyiz" şeklinde konuştu.

 

ÖZEN: BURSA CHP-HDP İTTİFAKINA PRİM VERMEYECEKTİR

 

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen de, seçim çalışmaları kapsamında Koğukçınar ve Bahar Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalledeki esnafı tek tek gezen Özen, onları dinledi. Mahalle halkı da Özen’e yoğun ilgi gösterdi.

 

Özen, Şevki Eker (93) ve Fatma Bayraktar’ı (85) evinde ziyaret ederek hayır dualarını aldı. "Gördüğümüz teveccüh bize 31 Mart gecesinin habercisi” diyen Özen, “Osmangazi ve Büyükşehir’de 2004’den beri devam eden AK belediyecilik 31 Mart akşamından sonrada güçlü bir şekilde devam edecek. Bugün yaptığımız ziyaretlerde bunun net mesajlarını almış olduk. Halkımızın, Cumhur İttifakı’na olan güveni önemli. Cumhurbaşkanımızın ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ortaya koyduğu irade ile ortaya çıkan Cumhur İttifakı oldukça önemli” dedi.

 

“BURSA'YA KATACAKLARI HİÇBİR ŞEY YOK"

 

Osmangazi ve Büyükşehir’de 15 yılda ciddi hizmetlere imza attıklarını vurgulayan Özen, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ın yeni dönemle alakalı proje çalışmaları çok büyük heyecan uyandırmış durumda. Birileri laf üretirken, bizler samimi şekilde yolumuza devam ediyoruz. Halkımızın maskeli yüzlere prim vermeyeceğine inanıyoruz. Bunu sahada yaptığımız çalışmalarda da net şekilde ortaya koyuyoruz. 20 sene hiçbir icraat, elle tutulur bir çalışması olmayanların Bursa’ya katacağı hiçbir şeyin olmayacağını biliyoruz. Bunları da anlatıyoruz. Osmanlıya başkentlik yapmış, evliyalar şehri Bursa CHP-HDP zihniyetine ve ittifakına prim vermeyecektir” diye konuştu.

 

"BU DÖNEM FARKLI BİR BURSA OLACAK"

 

Şu anda 15 ilçe, 1 Büyükşehir Belediyeye sahip durumda olduklarını dile getiren Özen, “Yaptığımız çalışmalarda bunu net şekilde görüyoruz. Mudanya ve Nilüfer’de vatandaşımızın yoğun ilgisiyle karşılaşıyoruz. HDP ile yapılan iş birliğinin vatandaş gözünde ciddi manada rahatsızlık uyandığını görüyoruz. Bu ülkeye ihanet eden, askerine kurşun sıkan, bayrağı noktasında İstiklal Marşı konusunda hassasiyeti olmayan, terörle arasına mesafe koymayan, organik bağını devam ettirip Kandil’den talimat almaya devam eden bir yapının adıdır HDP. Bugün Bursa’da bu ittifakı görüyor olmak vatandaşımızda rahatsızlık uyandırıyor. Mudanya ve Nilüfer’deki vatandaşlarımızın bu gerçeği gördüğüne inanıyorum. Bu dönem daha farklı bir Bursa olacak. 18-0 olmaması için hiçbir sebep yok” şeklinde konuştu.


Yerli otomobil Togg şehit ailelerine hizmet vermeye başladı

Arkadaşını silahla kovalayan 15 yaşındaki çocuk yakalandı

Başarılı sporcu Türkiye 3’üncüsü olarak milli takıma girdi

Döküm sahasında toprak kaydı, hafriyat kamyonu devrilmekten son anda kurtuldu

Polis elini hangi çekmeceye attıysa ya mermi ya da hap çıktı

Keşan’da bir evin bahçesindeki 2 köpek zehirlendi

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

Karacabey’de motosiklet hırsızlığı şüphelisi tutuklandı

Kalamış’ta deniz taksi ile kano çarpıştı, bir kadının ayağı koptu

Batan gemide ölen genç 73 gün sonra toprağa verildi

Gemlik’te ceza yiyen işletme sahibi bayıldı

Sokak köpeklerinin saldırısına uğradı: O anları gözyaşlarıyla anlattı

Sahte ilanlarla 52 milyonluk vurgun yapan 44 şüpheli tutuklandı

Ahırda çıkan yangında 4 büyükbaş telef oldu

1 yıl önce kardeşini bıçaklayan adamı kalçasından vurdu

30 ton benzin yüklü tankerin kaza anı kameraya yansıdı

Silahı temizlerken kendini vurdu

Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu

Galatasaray, Sivasspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

İnegöl'de kaza: Hafif ticari araç çocuğa çarpınca metrelerce havaya uçtu

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

Bursalı emekli tamirci, 100 yıllık radyo koleksiyonuyla geçmişe yolculuk yaptırıyor

BEBKA’dan kırsal kalkınma için 35 projeye 112 milyon liralık hibe

Fırat Kalkanı bölgesinde 3 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi

MHP Bursa eski yöneticisi Osman Tan vefat etti

Sibergöz-35 operasyonu ile 48 dolandırıcı yakalandı: 500 milyonluk vurgun önlendi

İYİ Parti kurultayında kritik gün: Meral Akşener veda edecek

Yükleniyor