İHTİYAÇ SAHİPLERİ VE ÇOCUKLARIN EĞİTİMİNE DESTEK

Fotoğraflı Haber

EĞİTİM 10.11.2015 10:47:09 0
İHTİYAÇ SAHİPLERİ VE ÇOCUKLARIN EĞİTİMİNE DESTEK

 

 

Kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarında toplumsal faydayı sağlayacak projelere odaklanan Şahin Sucukları, iki önemli projeye destek oluyor. Türkiye´nin geleceği olan çocuk ve eğitim konularına özel önem veren Şahin Sucukları, hem Türk Kızılayı´na hem de Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuk) ile ortak çalışmalara imza atıyor. Türk Kızılayı ile yürüttüğü proje ile yüzbinlerce ihtiyaç sahibi ile başta müşterileri olmak üzere tüm paydaşlarının sofrasını paylaşmalarına aracı olan Şahin Sucukları, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı ile de korunma ihtiyacı olan çocukların eğitim ve sağlık giderlerine ortak, ürünleri ile de beslenmelerine destek oluyor. 1 yıl boyunca sürecek olan kampanyada tüketiciler, aldıkları her Şahin ürünü ile bu desteğe ortak oluyor.

?DÜNYANIN DERDİYLE DERTLENİYORUZ?
?Biz Kızılay olarak kendimizi Türk halkının dünyaya uzattığı merhamet eli olarak tanımlıyoruz? diyen Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, ?Dünyanın herhangi bir yerinde sildiğimiz her gözyaşı Türk Halkı´nın ve bize verdiği güç ile mümkün oluyor. Şahin Sucukları´nın verdiği destekle daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşıp, kimine battaniye, kimine çadır, kimine bir öğün yemek olacağımızı bilmek bizi mutlu ediyor. Şahin Sucukları, Türk işadamının sadece daha fazla kazanmak amacıyla çalışmadığını, dünyanın dertleri ile dertlendiğini göstermiştir. İhtiyaç sahipleri adına kendilerine teşekkür ediyor, bu güzel işbirliğinin örnek olmasını diliyorum? diye konuştu.

?DAHA FAZLA KORUNCUK´UN YÜZÜ GÜLECEK?
Projeyle beraber daha fazla ihtiyaç sahibi çocuğa ulaşacaklarını belirten Koruncuk Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Figen Özbek, ?Koruncuk Vakfı olarak, korunmaya muhtaç çocuklara yüreklerimizi açıyor ve onlara destek olabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Her çocuğun şefkat, sevgi ve anlayış görme, yeterli beslenme ve sağlıklı bir ortamda yaşama, oyun ve eğlence olanaklarından yararlanma, çağdaş bir eğitim alma ve yeteneklerini geliştirme hakkı olduğuna inanıyoruz. Şahin Sucukları´nın verdiği destekle daha fazla ihtiyaç sahibi çocuğa ulaşacağımızı; ihmal görmüş ve kişisel varlığı tehdit altında olan, korunmaya muhtaç çocukları okul öncesi yaştan başlayarak; sağlıklı gelişmelerini sağlayarak, eğitim imkanı sunarak, kişisel yeteneklerinin geliştirerek, geleceğe hazırlayıp topluma kazandıracağımızı bilmek bizim için çok büyük bir mutluluk. Şahin Sucukları bu güzel desteğiyle daha fazla Koruncuk´un yüzünü güldürebilmemizi sağladı? ifadelerini kullandı.

?BU GURUR HEPİMİZİN?
Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projeleri´ne özel önem verdiklerinin altını çizen Şahin Sucukları Genel Müdürü Mustafa Demirpalta ise ?Yüzyılı aşkın geçmişi olan Şahin Sucukları´nın bu süreçte büyümesinde en önemli rol tüketicimizin bize duyduğu güvendir. Biz tüketicimize sadece sağlık kalite ve güven vermekle kalmayıp, onlarla birlikte çoğalıyor; çoğaltıyoruz. Aile sorumluluğu ile paylaşıyor, birbirimize destek oluyoruz. Dünyanın en büyük yardım kuruluşlarından biri olan Türk Kızılayı ile beraber yola çıkmanın onurunu yaşıyor, el uzattıkları her sofrada ?Şahin Ailesi´nin de katkısı olduğunu bilmekten gurur duyuyoruz. Koruncuk Vakfı himayesindeki çocuklarımızın mutlu uyandıkları her güne katkıda bulunduğumuzu bilmenin gururunu taşıyoruz ve ?Bu Gurur Hepimizin´ diyoruz? şeklinde konuştu.


Merkezparkın 200 araçlık otoparkı hizmete girdi

Gürsu'da Başkan Aktaş'a sevgi seli

Yüksek Seçim Kurulu'ndan iftar kararı

Türkiye yerel seçim için sandığa gidiyor

Zekai Gümüşdiş ortaokulu öğrencileri çilek ve marul dikerek tarımla buluştu

Borsa İstanbul ilk yarısında yükseldi

Meral Akşener'den CHP'ye tepki: Bana abla mabla demeyin artık

Gazze'de can kaybı 32 bin 623'e yükseldi

Bursa'da patlama ve yangın sonrası bodrumda ceset bulundu

Bursa'da gençlere müjdeler: Gençlik Merkezleri 50'ye Çıkıyor, YKS Kursları 15'e Ulaşıyor

Nilüfer'e 300 kişilik kız öğrenci yurdu kazandırılıyor

Karacabey’de Demokrat Parti bayrakları indirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'dan Alinur Aktaş'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyükorhan'da Kamil Turhan'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gemlik'te Refik Yılmaz'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gürsu'da Mustafa Işık'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yıldırım'da Oktay Yılmaz'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yenişehir'de Davut Aydın'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Osmangazi'de Mustafa Dündar'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Orhangazi'de Bekir Aydın'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Orhaneli'de Ali Osman Tayır'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Nilüfer'de Celil Çolak'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mudanya'da Gökhan Dinçer'e destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kestel'de Ferhat Erol'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Keles'te Ali Doğru'ya destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Karacabey'de Ali Özkan'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan İnegöl'de Alper Taban'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Harmancık'ta Yılmaz Ataş'a destek istedi

İnegöl'de yaşlılar ve gençler bir araya geldi

Başkan Aktaş Gemlik'te vatandaşlarla sahur yaptı

Yükleniyor