İnegöl'de Merident Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açıldı

Bursa'nın İnegöl ilçesi'nde bulunan Merident Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi düzenlenen görkemli törenle hizmete açıldı.

BURSA HABER 26.11.2022 17:00:00 0
İnegöl

 İnegöl'de bulunan Merident Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi düzenlenen açılış töreni ile hizmet vermeye başladı.

 

Törene İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban , İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ, Sivil Toplum Temsilcileri,Siyasiler  ve Vatandaşlar katıldı.

Açılış öncesinde konuşma yapan Özel Merident Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi sahibi Diş Hekimi Meryem Salim : 

'' Sağlıklı yaşamın başlangıç noktası ağız ve diş sağlığıdır. Diş çürükleri ile dişeti hastalıkları, kalp damar hastalıkları, yüksek tansiyon, kemik erimesi, şeker hastalığı, erken doğum ve düşük doğum ağırlığı risklerini arttırmaktadır. Toplum olarak da ağız ve diş sağlığı anlayışımızın tamamen değişmesi zorunluluk haline gelmiştir. Diş ve dişeti sorunlarımız yaşamımızda öncelikli yer alması gerekirken her zaman en sona bırakılmakta,tedavi aşamasına kadar bekletilmektedir.  Diş ve diş eti hastalıkları önlenebilir, kontrol edilebilir ve davranışla iyileştirilebilir hastalıklar grubuna girmektedir ve alınacak koruyucu tedbirlerle hastalıklar oluşmadan önlenebilmektedir.  Bu tedbirler sayesinde diş hastalıklarının tedavisi için yaptığımız harcamalar çok ciddi oranda düşerek 12 kat azalacağını yapılan araştırmalarla belirlenmiştir. 

Bu bağlamda İnegöl'de özel bir poliklinik oluşturarak son teknoloji cihazlarla hizmet vermeye başlıyor. Özel Merident Ağız ve diş sağlığı polikliniği açarken, diş hekimliğinin tüm alanlarında kapsamlı hizmet verecek şekilde yola çıktık.'' diye konuştu.

Merident Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin  ilk etapta zeminde tek kat olarak hizmet vermeye başlayacağını belirten Diş Hekimi Meryem Salim  '' Kliniğimiz şu an aktif 2 ünit olarak hizmet vermekte olup, üçüncüsü yakın zamanda hizmete girecek şekilde düzenlenmiştir. Girişte geniş bir bekleme salonu danışma birimi ve sol tarafta çocuk oyun alanımız mevcut. Bunların dışında panoramik röntgen odası, sterilizasyon odası, mutfak , bay,  bayan giyinme odaları, Bay bayan engelli olmak üzere 3 adet lavabo, makine odası ve mesul müdür odası olarak düzenlenmiştir. Kliniğimizde tam zamanlı olarak 2 diş hekimi belirli günlerde gelecek 2 uzman diş hekimi olmak üzere 4 diş hekimi hizmet verecektir.''dedi.

Merident Ağız ve Diş Sağlığı Kliniğinde rutin diş tedavileri, dolgu tedavileri, kanal tedavileri, Pedodonti çocuk diş hekimliği, diş hekimleri, diş eti tedavileri, gömülü diş operasyonları, implant ortodonti tedavi, ortodonti tedavileri gerçekleştirildiğini açıklayan  Diş Hekimi Meryem Salim ''  Amacımız buraya gelen hastaların buradan memnun olarak ayrılması ve bizim keyifle çalışabileceğiniz bir ortam oluşturabilmektedir. Biz de bunu hayal ederek böyle modern bir politika diye İnegöl'e kazandırdık. Bugün de açılışını gerçekleştiriyoruz. Öncelikle açılışımıza katılan siz değerli misafirlerimize tekrar hoş geldiniz diyor.teşekkür ediyor ve inegöl'e hayırlı olmasını diliyorum.’’ ifadelerini kullandı.

Açılışa katılan İnegöl  Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ yaptığı konuşmada İnegöl’ün büyüyen gelişen, göç alan bir şehir olduğunu hatırlatarak ‘’  Büyüyen şehirlerin, göç alan şehirlerin ihtiyacı her zaman çıkıyor .Daha önceleri sağlık bakanlığımız, devletimiz  bu hizmetleri veriyordu ancak özel sektörümüz artık bu noktada da çok ciddi yatırımlar gerçekleştirerek insanlarımızın sağlığına katkı ve hizmet sunmaya devam etmeye başladı.  Inşallah bu polikliniğimiz şehrimize hayırlı uğurlu olur, bereketli olur. Sağlık ihtiyacı olan insanlarımız da buradan faydalanır. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. ‘’ ifadelerini kullandı.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’da yaptığı konuşmada '' İnegölümüz hızla büyüyor, gelişiyor. Benim son dönemde özellikle dikkatimi çekiyor. Özel sektör işletmelerinin çoğaldığını görüyoruz. Diş sağlığı klinikleri poliklinikleri giderek artıyor.Şehrimizde yaklaşık 50 üniti bulunan bir diş hastanesi var. Bölgeye hitap eden ama baktığınız zaman özel sektörün de beraberinde buna katkı veriyor durumda olması aslında şehrin buna ihtiyacı olduğunu gösterdiği gibi aynı zamanda bence kalkınmışlığı da ifade ediyor. Tabii özel sektör, biraz daha böyle daha hızlı gelişmeyi seven tercih eden verimliliği daha iyi hizmet sunmayı, birincil hedefleyen işletmeler oluyor. Dolayısıyla bunu ben şehrimize avantaj sağladığını, tatlı bir rekabet ortamı doğuracağını düşünüyorum. Varsın yeni yeni işletmelerimiz açılsın. Meryem hanım’a ve tüm burada hizmet edecekleri cesaretinden dolayı  tebrik ediyorum. İnşallah bereketli olur, işletmenin kâr edin yenilerini açmak nasip olsun inşallah bu markayla devam etsin ya yayılsın diyorum. Katılan herkese ben de çok teşekkür ediyorum. Gurur duydum. Yeni bir işletme açacağız . İnegöl' kattığınız değerden dolayı da teşekkür ederek herkese saygı hürmetlerini bildiririm, Hayırlı uğurlu olsun.''ifadelerini kullandı.

Yapılan duaların ardından kesilen kurdela ile Merident Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hizmete açıldı.


Yalova’da 2 otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Bisikletle Longoz'da kaybolan kişi 4,5 saat sonra bulundu

Yolda yürüyenleri sebepsiz yere korkutup saldırmışlardı, tutuklandılar

İşçi Bayramı’nda çalışırken demirlerin altında kaldılar: 3 yaralı

1 Mayıs Sakarya’da yürüyüş, konser ve tiyatro gösterisi ile kutlandı

Bursaspor’da ilk aday Avukat Levent Dönertaş

1 araba 2 motosiklet çalan hırsızlar yakalandı

Ayvacık açıklarında 20 kaçak göçmen kurtarıldı

Bursa'da 1 Mayıs coşkusu iki farklı yerde yaşandı

Ayvalık açıklarında lastik bot içinde sürüklenen 36 düzensiz göçmen kurtarıldı

Yalova’da 1 Mayıs coşkuyla kutlandı

Otogazda yarın gece indirime gidiliyor

Dünyanın en önemli savunma sanayi buluşmalarından IDEF, 2025 yılında düzenlenecek

1 Mayıs Bandırma’da kutlandı

Başkan Şehirli 1 Mayıs’ta emekçilerle birlikte yürüdü

Saraçhane'de gerginlik! Yasaklara rağmen toplanan kalabalığa polis müdahalesi

Beşiktaş’ta, Çaykur Rizespor maçı hazırlıkları devam etti

Ayvalık’ta 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü coşkusu

Tarladan su motoru çalan hırsızlar yakalandı

İnşaat işçileri ekmek parası için 1 Mayıs’ta taş kırdı

1 Mayıs’ı zirvede kutladılar

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay'dan işçilere çarpıcı mesajlar

Yolcu otobüsünün bagajında 50 koli makaron ele geçirildi

Kırklareli’nde 1 Mayıs kutlamaları

1 Mayıs kutlamalarına çizgi film ve sinema kahramanı Zoro kıyafeti ile katıldı

Çanakkale’de 1 Mayıs coşkuyla kutlandı

Yücel Paşmakçı'ya Vefa Konseri

Mudanya'da çürüyen duvar tehlike saçıyor

Bilecik’te 1 Mayıs’ı provoke etmeye çalışan 1 kişi yakalandı

Bursa'da 1 Mayıs coşkusu: Binlerce işçi meydanlarda!

Yükleniyor