İNEGÖLSPOR´UN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ BELLİ OLDU

BORDOBEYAZLILAR ERGÜN PENBE İLE YOLA DEVAM EDECEK

SPOR 26.01.2017 15:55:32 0
/kanal16haber.com/2017-1/26/175106750b.mp4
İNEGÖLSPOR´UN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ BELLİ OLDU

 

2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor, İsmail Güldüren´den boşalan teknik direktörlük koltuğunu Ergün Penbe ile doldurdu.Televizyonumuz Kanal16´nında canlı olarak yayınladığı kulüp Başkanı Timur Erezsarı ve yönetim kurulu üyeleri ile Ergün Penbe ve ekibinin katıldığı imza töreni kulüp tesislerinde düzenlendi.Resmi imza töreninde konuşan İnegölspor Başkanı Timur Erezsarı, İnegölspor´un başarısı için Ergün Penbe ile adım attıklarını ifade etti.

 

İmza töreni öncesi bir konuşma yapan Başkan Timur Erezsarı, ?Yeni hocamız Ergün Penbe ile birlikteliğimizi nişane etmek için toplandık. Yönetime geldiğimiz ilk andan itibaren İnegölspor´un başarısı için çalışıyoruz. Geçtiğimiz haftalarda istediğimiz sonuçları alamadık ama maraton devam ediyor, elimizden geldiğince kulübümüze faydalı olmaya çalışıyoruz. İsmail Güldüren hocamızla yollarımızı ayırdık, Ergün Penbe hocamızın ekibi ile anlaşmış bulunmaktayız. İnegöl´ümüzün değeri olan İnegölspor´umuzu bu saatten sonra Ergün Penbe hocamız çalıştıracak. İnşallah arzu ettiğimiz çıkışı kendisiyle yakalayacağız. Kendisi Türk futboluna damga vurmuş bir isim. Başta camiamız ve İnegöl olmak üzere herkese hayırlı olsun? dedi.Temsilcimiz İnegölspor´a teknik direktör olarak imza atan Ergün Penbe ise sezon sonunda inegölspor olarak gülen taraf olmak istediklerini ifade etti.

 

 ?Ekibimde Oğuzhan hocam olacak. Cengiz hocamız da Ankara´dan geliyor. Oğuzhan hocamız ilk defa ekibimize dâhil oluyor. Özgür hocamız ve kaleci antrenörümüz de burada. 5 kişilik bir ekiple çalışmalarımızı sürdüreceğiz.?
?Başkan ve yönetimim çok iyi transferler yapmış. Onun dışında bir istişare yaparak gerekli yerlere kulübün ekonomik yapısı doğrultusunda takviyeler yapabiliriz. Kulübü zor durumda bırakmak istemiyoruz. Ekonomimize uyuyorsa gerekli yerlere transfer yaparız.? ?Anlaşmamız 1,5 senelik olacak. Uzun süredir teknik direktörlük yapmıyordum ama bu benim bilgilerimi unuttuğum anlamına gelmez. Heyecan yaşıyorum. Oyunculukta nasıl büyük takımda oynama hedefiniz varsa hocalıkta da bu böyle. Başarılar elde edip yükselmek istiyorum. Bu başarılar neden İnegölspor´da olmasın. Heyecanımızı futbolcularımıza, yönetimimize yansıtmak istiyoruz.? ?Tuzla ve Ankaragücü maçları bizim için çok önemli. Oralardan alacağımız puanlar önümüzü görmemiz açısından çok önemli. İnegölspor´u araştırdım. 11 maç berabere kalmışlar, bunun 3-4 tanesini kazansalardı fikstürde farklı yerlerde olurlar. Lig 1´incisinin 3 mağlubiyeti var İnegölspor´un 4. İyi bir takım. Oyunu skora yansıtmakta sıkıntı yaşıyor. Bu sıkıntıları aşmayı umuyoruz.?İnegölspor´un yeni teknik direktörü Ergün Penbe ise, ?Epey bir ara vermiştim. Onun heyecanını yaşıyorum. İyi bir kulübe geldim. Bana güvendikleri için başkan ve yönetimimize teşekkür ediyorum. Elimizden geldiğince çalışıp ekibi iyi yerlere getirmek istiyoruz. Zoru başarmak istiyoruz. 3 puanlı sistemde her şey olabilir. Kalan 15 maçta elimizden gelenin en iyisini yapıp lig sonunda ilk 5´e girmek istiyoruz. İşimiz zor ama 3 puanlı sistemde ulaşılamayacak bir şey yok. Çıkmayan candan ümit kesilmez. Hedefimiz bu yönde. Bu camiaya gelmekten dolayı çok keyifliyim. Aynı heyecanı umarım futbolcu kardeşlerim de yaşar. Geçmişteki tecrübelerimi oyuncularıma aktaracağım ve oynadıkları oyundan zevk almalarını sağlayacağız. Bu olursa iyi neticeler alırız. İyi çalışır ve yeterince isterseniz her şeyi başarırsınız. Sezon sonunda gülen taraflardan olmak istiyoruz.?Penbe, törende kendisini 1,5 yıllığına İnegölspor´a bağlayan imzayı atarak objektiflere poz verdi.

 

 


Bursa'da rögar giderinden ses geldi, vatandaş köpeği kurtardı

Bursa'da Doğancı Barajı'na inşaat atığı döken kişiye 15 bin lira ceza

Bursa’da suç örgütüne yapılan operasyonda 3 kişi tutuklandı

Marketlerde etiket değişimi bitecek! Ambalaj üzerine tavsiye fiyatı geliyor!

Bursa'da ilçe belediye başkanları Vali Demirtaş'ı ziyaret etti

Kurşunlu sahilinde bir ceset bulundu, kayıp mürettebata ait olduğu tahmin ediliyor

Osmangazi’de metruk bina yıkımları hız kazandı

Milli takımın yarısı İnegöl’den

Okul Sporları Yarışmasında İnegöl Belediyespor farkı

7 terörist MİT ve Hudut Kartalları operasyonuyla yakalandı!

Bursa'da müstakil evde çıkan yangın söndürüldü

Bursaspor Divan Kurulu toplantısı ertelendi

Son dakika! Eski Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Ali Yılmaz hayatını kaybetti

Bursa’da U-17 maçında kavga! Antrenörün dili boğazına kaçtı

Emniyet şeridi ihlali yapana tam 6 bin 440 TL ceza!

İnegöl arıcılığında yeni dönem başladı

Bursa'da market çalışanını öldüren şahıs tutuklandı

Bursa'da ayı köye indi! Yiyecek bulamayınca çöplere daldı

Enerji Bakanı Bayraktar'dan yaz saati uygulamasına net mesaj

Kıskaç-13 ile 13 eski askeri öğrenci yakalandı

İçişleri Bakanlığı'ndan Sibergöz-34 operasyonu

Bursa'da çocuklar Nil Karaibrahimgil ile eğlendi

Başkan Oktay Yılmaz: "Bursa için elbirliğiyle çalışacağız"

Bursa mobilya sektörü temsilcileri Milano’da

İnegöl'de 23 Nisan ruhu yaşandı

İnegöl'de yan bakma nedeniyle sopalı ve bıçaklı kavga

Türkiye, meyve üretiminde dünyada 4’üncü sırada

Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'e ait eşyalar bulundu

Konut fiyatları Şubat’ta yıllık yüzde 58,3 arttı

Cezaevindeki hükümlüler üretti, fuardaki ürünler yoğun ilgi gördü

Yükleniyor