Kaliteli lezzetler için rota, BURFAŞ Kafe

Kaliteli lezzetler için rota, BURFAŞ Kafe

GÜNDEM 30.12.2023 12:17:02 0
Kaliteli lezzetler için rota, BURFAŞ Kafe
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarihi Çarşıbaşı Meydanı’na ‘hızlı kahve konseptiyle’ kazandırılan BURFAŞ Kafe, ‘güne kahvesiz başlayamayan, gün içinde kahvesiz yapamayan kahve tutkunları’ndan tam not aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da yeni açılan mekanı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.
Kaliteli hizmet ve uygun fiyat politikasından taviz vermeyen BURFAŞ’ın ilk ‘Hızlı Kahve Konsepti’ mekanı, Tarihi Çarşıbaşı Meydanı’nda misafirlerini ağırlamaya başladı. Filistin’de savaş suçlarına her geçen gün yenilerini ekleyen İsrail’e destek veren bu sektörde faaliyet gösteren çok uluslu şirketlere tepki gösterip, boykot kararı alan vatandaşların talepleri üzerine hayata geçen proje ile Bursalılar, aynı hizmeti daha kaliteli ve ekonomik olarak BURFAŞ’tan almaya başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da yeni açılan mekanı ziyaret ederek hem lezzetli ürünleri denedi hem de vatandaşlarla sohbet ederek mekan hakkındaki görüşlerini aldı. Hızlı kahve konseptli mekanların sayılarının giderek artacağını ve 4 farklı noktada yeni şubelerin açılacağını söyleyen Başkan Alinur Aktaş, ‘kahve tiryakiliği’ diye bir kavramın olduğunu ifade etti. Kimilerinin sabahları güne kahvesiz başlayamadığını, kimilerinin de koyu sohbetlerini kahve eşliğinde yaptığını dile getiren Başkan Aktaş, “Vatandaşlarımızın yoğun talebi üzerine hızlı kahve konseptini devreye aldık. BURFAŞ, kaliteli, hijyenik ve günün şartlarına uygun fiyat politikasıyla Bursa’nın bir çok köşesinde hizmet veriyor. Osmanlı’nın kuruluşunun izlerini, seslerini ve renklerini bünyesinde barındıran bu tarihi mekanda da bu konseptin ilkini uygulamış olduk. İnanıyorum ki Türkiye’deki birçok kuruluşa örnek olacaktır. Kaliteli, nezih ve ekonomik olan BURFAŞ tesislerimizde geçen yıl Bursa’nın nüfusu kadar yaklaşık 3 milyon vatandaşımızı ağırladık. BURFAŞ’ın, her zaman tercih edilen bir marka olmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Her geçen gün standartlarımızı yükseltmenin derdiyle hareket ediyoruz” dedi.
Filistin’de yaklaşık 3 aydır soykırım yaşandığını söyleyen Başkan Alinur Aktaş, Gazze’de insanların katledildiğini hatırlattı. Bundan dolayı da Türk halkının İsrail’e öfkeli olduğunu anlatan Başkan Aktaş, “Vatandaşlarımız bu sürece destek veren firma ve markaları boykot ediyor. Boykot, vatandaşın en demokratik hakkıdır. Boykot kararı alan vatandaşlarımızın da tepkilerini göz önüne aldık. 3,5 milyon ve genç nüfusu da göz önüne aldık. Marka diye geçinen firmalardaki ürün çeşitliliğinin tamamını burada da bulmak mümkün. Nasip olursa kısa zaman içerisinde 4 farklı noktada da yeni konseptimizi hemşerilerimizle buluşturacağız. İnsanların yüzünü güldürebiliyorsak, onların güne kahveyle başlamasına ve güzel sohbetlerine eşlik edebiliyorsak ne mutlu bizlere. Yeni konseptimiz hayırlı uğurlu olsun. BURFAŞ’ın yeni mekanına tüm kahve tutkunlarını davet ediyorum” diye konuştu.
Kahveden atıştırmalıklara kadar tüm ürünlerin hem kaliteli hem de ekonomik olduğunu belirten vatandaşlar, mekan için Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

TSK'dan terör örgütlerine sert darbe! 23 terörist etkisiz hale getirildi

Doğancı ve Nilüfer barajları 10 yıl sonra doluluk rekoru kırdı!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısında neler masaya yatırılacak?

UEFA’dan Halil Umut Meler’e görev

Bursa’nın coğrafi zenginlikleri güç birliğiyle değerini buluyor

Bursa'da sevgilisiyle tartışan genç kız bıçakla saldırdı

TL Eylül 2021'den bu yana en değerli seviyesine çıktı

31 Mart seçimlerinin kesin sonuçları belli oldu

BUÜ’den üniversite-sanayi işbirliğine yeni halka

Kocaeli'de dehşet! Sürü halinde başıboş köpekler yavru köpeği ve kediyi parçaladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye, Gazze sınavını en başarılı veren ülkelerden biri"

Gaziantep'te TIR ile minibüs çarpıştı: 8 kişi hayatını kaybetti

Bursa’da kamyon altında kalarak hayatını kaybeden kadın toprağa verildi

Fahiş fiyat artışı ve stokçuluğa 355 milyonluk ceza

Otomotiv ihracatı Nisan ayında yüzde 2 arttı

Bursa Şehir Hastanesi, ’Anne dostu hastane’ oldu

Diyanet 2024 kurban kesim bedelini açıkladı! yurt içi 11.750 TL, yurt dışı 4.750 TL!

Prof. Dr. Kuzu: Hava kirliliğinin asıl nedeni trafik!

Trafik kazalarında can kaybı artıyor! 1 milyondan fazla kişi hayatını kaybediyor

Numara taşıma rekoru kırıldı! 180 milyondan fazla numara taşındı!

Gürsu Belediyesi kadın çalıştayına hazırlanıyor

Akaryakıta müjde: Benzin ve motorine 1.5 TL indirim geliyor

Kütüphane müdavimleri ödüllerine kavuştu

Dünyanın en büyüğü Kyzikos’ta

Minik öğrenciler ilk namazlarını kılıp seccadelerini aldı

Eşrefoğlu Rumi vefatının 555. yılında İznik’te anıldı

Bursa’da tehlikeli yolculuk

Bu çiçeği koparmanın cezası 387 bin 141 TL

Sibergöz-38 operasyonu: 51 dolandırıcı yakalandı! 62 milyon lira ele geçirildi!

İnegöl'de piyano yıldızları sahne aldı

Yükleniyor