MEMUR-SEN BAYRAMLAŞMAK İÇİN TOPLANDI

Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği, sendika binasında düzenlediği geleneksel bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

SİYASET 23.08.2018 11:44:44 0
/kanal16haber.com/2018-8/23/114613452b.mp4
MEMUR-SEN BAYRAMLAŞMAK İÇİN TOPLANDI

Bursa Memur-Sen Şubesi bayramlaşma vesilesiyle bir araya geldi. Bayramlaşmaya katılan AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, gündemi değerlendirerek Muharrem İnce´nin attığı tweetlerle vatandaşa değil Türkiye´ye kin güdenlere mesaj verdiğini söyledi. 


Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği, sendika binasında düzenlediği geleneksel bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği´ne bağlı 11 iş hizmet kolunun başkanları, yönetim kurulları ve üyeleri bayramlaşma törenine yoğun katılım sağladı. Bayramlaşma törenine katılan AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, gündemi değerlendirerek Amerika´nın Türkiye´yi ekonomik olarak çökertmek istemesinin sebeplerini anlattı. Türkiye ve Çin arasında imzalanan ´Tek yol tek kuşak´ projesine değindi. Çavuşoğlu aynı zamanda Muharrem İnce´nin doların yükselmesine karşı attığı ´Kanal İstanbul Projesi´ni durdurun´ tweetinin de vatandaşa değil dış güçlere mesaj olduğunu kaydetti. 

 

Hakan Çavuşoğlu Türk milletinin maddiyatla terbiye edilemeyeceğine vurgu yaparak Türkiye´ye oynanan oyunların sebeplerine değindi. Avrupa ülkelerinin karşılarında büyüyen bir Türkiye görmek istemediğini dile getiren Çavuşoğlu, Çin ile imzalanan ´Tek yol tek kuşak´ projesine de değindi. Çavuşoğlu açıklamasında, "Türkiye´nin içerisinden geçtiği bu türbülansın gerekçesi nedir? Bu milleti dolarla maddi hesaplarla boyunduruk altına alamazlar. Bu milletin evlatları yedi düvele karşı çarıklarını deri niyetine kullanarak çorba yapıp suyunu içmiş ama vatanın mukaddesatına böylece sahip çıkmış bir millettir. Atının dışkısının içerisindeki buğday tanesinden kendisine aş yapmış bir milletten bahsediyoruz. Bu millet, bu vatan dolarla terbiye edilemez. Amerika Birleşik Devletleri yıllarca terör örgütlerine silah verdi. Türkiye´ye gitti 15 günde yerle yeksan etti, kazılan tünelleri yıktı böylece proje çöktü. Her ne kadar stratejik olarak birlikte hareket ediyor görünsek de adamın derdi başka. Şunu anlatmaya çalışıyorum Amerika Birleşik Devletleri ekonomik bakımdan dünyanın en güçlü ekonomilerinden bir tanesi ama şunu unutmayın devletler de aynı insanlar gibi doğarlar büyürler ölürler. Amerika´da doğmuştur, büyümüştür ve vadesi yaklaşmıştır. Türkiye Çin ile ´Tek yol tek kuşak projesi´ başlatmıştır. İpek yolu projesi diyebiliriz. Bu proje iki hattan devam ediyor biri karadan Kazakistan Özbekistan bütün ülkeleri dolaşıyor en son Hollanda´ya gidiyor, bir tanesi de deniz üzerinden gene Çin´den başlıyor Basra Körfezi, Süveyş Kanalı ve oradan Venedik´e gidiyor. Bu yol Çin´in Avrupa´ya sattığı malların teslimatını 2 aydan 15 güne indiriyor. Bu yolun geçtiği ülke sayısı 65 toplam nüfusu 4,5 milyar. Dünya nüfusunun neredeyse üçte ikisi ve dünya ekonomisinin üçte birine tekabül ediyor. Türkiye bu hattın üzerinde çok ciddi bir kavşak noktasında bulunuyor Ve Türkiye bu proje için oluşturulan Finans birine 50 bin lira tazminat verdi" ifadelerini kullandı. 
Çavuşoğlu piyasalardaki dalgalanmalar karşısında attığı tweetlerle gündeme gelen Muharrem İnce için de, "Muharrem İnce neden Kanal İstanbul projesini durdurun diye tweet atıyor biliyor musunuz? Artık Kılıçdaroğlu´nu gözden çıkarın, ben de size yardımcı olabilirim mesajı veriyor oraya. Beni getirin bunun miadı doldu, ben de sizinle aynı yolda yürüyebilirim diyor. Çünkü Kılıçdaroğlu´nu oraya getirenler belli, Muharrem İnce o mesajları aslında oraya veriyor vatandaşa vermiyor. Seçim meydanlarında beni seçmezsen dolar 7 lira olacak diyordu" diye konuştu. 


Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi’ne veda etti

Jandarmadan huzur uygulaması: 25 kişi yakalandı

Galatasaray, Pendikspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

UEFA Avrupa Konferans Ligi: Fenerbahçe: 1 - Olympiakos: 0 (İlk yarı)

Aston Villa penaltılarla yarı finalde

UEFA Avrupa Konferans Ligi: Fenerbahçe: 1 - Olympiakos: 0 (Maç devam ediyor)

İsmail Kartal’dan Olympiakos maçında 3 değişiklik

Maltepe’de saz üstatları için 30 yıldır bağlama üretiyor

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Fenerbahçe - Olympiakos maçını tribünden takip etti

Sakarya’da dehşete düşüren olay

Gaziantep’te cinayetten hüküm giyen zanlı Yalova’da yakalandı

A Milli Kadın Hentbol Takımı’nın EURO 2024’teki rakipleri belli oldu

Babaeski’de tüp yüklü kamyonda korkutan yangın

Skytrax’tan dünyanın en iyi 10 havalimanı arasına giren İstanbul Havalimanı’na iki ödül

Yalova’da 2 hektar ormanın yanmasına neden olan zanlı gözaltına alındı

Doktoru darp etmişti: Mahkeme yurtdışına çıkışını yasakladı

Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık belediyenin borç bilançosunu açıkladı

Bursaspor’da hazırlıklar devam ediyor

Sultanlar Ligi: Eczacıbaşı Dynavit: 3 - Fenerbahçe: 0

Bakırköy’de kuyumcuya silahlı saldırı: Saldırganın kaçış anı kamerada

Sarıyer’de taksiciler öldürülen meslektaşları Yaşar Yanıkyürek için eylem yaptı

Pendik’te hafriyat kamyonu ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Edirne Balkanların ticaretin merkezi oluyor

Ataşehir’de tır yan yattı, cadde trafiğe kapatıldı

Türkiye’de artış hızı Avrupa’nın 3 katından fazla

Beyoğlu’nda askeri üniforma ile müşterilere servis yapan şahıs tutuklandı

JASAT hırsızı kıskıvrak yakaladı

Hayır çeşmesi yapmak isterlerken hayatlarını kaybettiler

Yayanın tırın altında kaldığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı

Keşan’da trafik denetimlerinde 144 bin 31 TL idari para cezası kesildi

Yükleniyor