MHP Bursa İl Başkanlığı Milletvekili adaylarını tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa İl Başkanlığı, Merinos AKKM’de kendi listelerinden gösterdiği 28. Dönem Milletvekili adaylarını tanıttı.

BURSA HABER 10.04.2023 15:13:00 0
MHP Bursa İl Başkanlığı Milletvekili adaylarını tanıttı

 

Merinos Atatürk Kültür Merkezi Hüdavendigar Salonu'nda gerçekleştirilen tanıtıma, MHP  İl Başkanı Cihangir Kalkancı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Gülahmet Türk, İlçe Başkan ve Yöneticilerin yanı sıra, Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın ,1. Bölge 1. Sıra adayı MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, 2. Bölge 1. Sıra adayı aynı zamanda MYK üyesi Fevzi Zırhlıoğlu,2. Bölge 2. sıra adayı MDK üyesi Muhammet Tekin, Meclis Üyeleri, Milletvekili adayları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. 

Toplantıda konuşan MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı şu ifadeleri kullandı:

“Kıymetli ülküdaşlarım. Şimdi yeni ve tarihi bir imtihan önümüzdedir. Türkiye'nin ve Bursa'nın kaderini yakından etkileyecek bir seçime çok az kalmıştır. Artık yürümek zamanıdır. Artık Bursa için seçim yapma vaktidir. Allah'a inanıyoruz ve öyle yürüyoruz. Kısıtlı imkanlarla, yüksek mücadeleyle. En başta tavizsiz bir mizacımız, cesur  yüreğimiz var.

 Türk milletine sevdalı bir kalbimiz var. Hiçbir zalime minnet etmeyecek asaletimiz. geri adım atmayacak kararlılığımız var. Yenilmeyecek, eğilmeyecek, kırılmayacak güçlü bir irademiz var. Ne kadar Türkiye karşıtı varsa. Şu an karşımızda ne kadar kumpascı, komple şu yıkım senaristi, dağılma oyuncusu, ihanet figüranı varsa önümüzde Turanı kurmak için çalışıyoruz. Başaracağız. Başaracağız. Başaracağız. Cumhur ittifakının karşısında durmaya çalışıyorlar. Büyüyerek devam edeceğiz.”

Bursa 1. Bölge 1. sıra Milletvekili adayı olan İsmet Büyükataman ise” Asrın felaketi olarak adlandırılan depremlerle ilgili; 

“Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerle ne yazık ki sarsıldık. Ve maalesef büyük yıkımlara uğradık. 50 binden fazla insanımızı kaybettiğimiz depremlerden itibaren devletimiz tüm kurum ve kuruluşlarını depremin yaşandığı şehirlerimize sevk ettik. Yardım 4 bir yandan sivil toplum kuruluşları ve gönüllü vatandaşlarımızın vasıtasıyla bölgelere ulaştırılmaya çalışıldı. 

Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin talimatıyla Milliyetçi Hareket Partisi heyeti ve milletimizin yaralarını sarmak için ilk günden itibaren yola çıktık. Devletimiz ve milletimiz ilk andan itibaren ihtiyaçların karşılanması için dayanışma ve olağanüstü bir gayretle çalışmaya başladık. Yaşanan büyük yıkıma rağmen mümkün olan en kısa süre içerisinde gıda ihtiyacı karşılandı. Çadır kentler ve konteyner kentler kurulmaya başlandı. Bundan sonraki süreçte de Cumhur İttifakı olarak en önemli önceliğimiz deprem bölgelerinin ihtiyaçlarının karşılanması ve şehirlerimizin bir an önce ayağa kaldırılması olacaktır. “dedi

Ataman, ayrıca: "Bu kutlu mücadelemizde azmimizi yalnızca Türk milletinin iradesinden alıyor ve aziz milletimizin ferasetine sonuna kadar güveniyoruz. Bu sene dava arkadaşlarımızla Türkiye'nin tam bağımsızlık yolunda güçlü ve kararlı bir şekilde ilerlemesini, sürdürmenin yolu cumhuriyetimizin yüzüncü yılında yapılacak olan cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinden geçmektedir. Yeni bir krizle karşımıza çıkan zillet ittifakına teslim edecek bir tek dili bile yoktur. Zillet ittifakı yıpranmaması için sır gibi sakladığı adayını uzun toplantılar sonunda açıklamış ancak adayın açıklanmasıyla birlikte içerideki kavgada ayyuka çıkmış saklanamaz hale gelmiştir" ifadelerini de kullandı.

 

Konuşmanın ardından Bursa 1. Bölge milletvekili adayları İsmet Büyükataman, Ahmet Beygirci, Yaşar Türk, Korkut Aktaş, Metin Çoraklı, Canan Tarçın, Rıdvan Kılıçoğlu, Suat Ermiş, Erol Comart, Tuğba Şentürk Yılmaz ile Bursa 2. Bölge milletvekili adayları Fevzi Zırhlıoğlu, Muhammet Tekin, Ayhan Önal, Bilal Doğan, Ahmet Eraslan, Ali Bahadır, Aydın Sancar, Alparslan Karaaslan, Gamze Nur Sarğın, Gülseren Özbek’in özgeçmişleri okundu, adaylar partilileri selamladı.

Bursa MHP Milletvekili Adaylarının tam listesi ise şöyle:

Bursa 1. Bölge

1 İsmet Büyükataman

2 Ahmet Beygirci

3 Yaşar Türk

4 Korkut Aktaş

5 Metin Çoraklı

6 Canan Tarçın

7 Ridvan Kılıçoğlu

8 Suat Ermiş

9 Erol Comart

10 Tuğba Şentürk Yılmaz

Bursa 2. Bölge

1 Fevzi Zırhlıoğlu

2 Muhammet Tekin

3 Ayhan Önal

4 Bilal Doğan

5 Mustafa Narmanlı

6 Ali Bahadır

7 Aydın Sancar

8 Alparslan Karaaslan

9 Gamze Nur Sarğın

10 Gülseren Özbek

 


Bursa'da aniden başlayan sağanak yağış ve dolu hayatı felç etti

Starbucks'ın değeri İsrail saldırıları protestolarında eriyor

Endüstriyel yemek sektöründen kırmızı ve beyaz et fiyatlarına tepki

Osmangazi Çağrı Merkezi 7/24 hizmette

İnegöl'de yeni yaşam alanı Nöbetçi Kitaphane yoğun ilgi görüyor

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, polis aracına çarptı

Karacabey’de şampiyona yakışır karşılama

Bursa’da silahlı kavganın sebebi ortaya çıktı...6 şüpheli 4 silahla yakalandı

Karacabey’de kaçak sigara operasyonu

Galatasaray, Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Haluk Levent ile 19 Mayıs coşkusu Osmangazi'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel’le görüşmesine ilişkin konuştu

Vicdansızlığın görüntüsünü güvenlik kamerası işte böyle kaydetti

Silivri’de kan donduran cinayet: Babasını boğazından bıçaklayarak öldürdü

RTÜK'ten kişisel verileri ihlal eden televizyonlara ceza

Irak'ın kuzeyinde PKK'lılara büyük darbe: 32 terörist etkisiz hale getirildi

Beyoğlu’nda inşaat alanında askeri mühimmat bulundu

Yıldırım’da temizlik seferberliği

Orhaneli ormanlarında çöpler toplandı

Naipli leylek, 20 yıldır bu köyde yuva yapıyor

Yıldırım Belediyesi Ortaokul Sporları Şenliği devam ediyor

Orman Benim etkinliği ile Bursa'da yangına karşı önlem alındı

Son dakika: Bursaspor - Vanspor maçı seyircisiz oynanacak!

Başkan Ferhat Erol, mahalle mahalle geziyor

Ümraniye'de otobüs şoförüne silahlı saldırı

Pendik’te genç kadını bıçak zoruyla taksiye bindirip kaçırdı, o anlar kamerada

Fatih Sultan Mehmet vefatının 543’üncü yılında kabri başında anıldı

BUÜ, patent şampiyonları listesinde bir kez daha zirvede

Vali Demirtaş, Bursa'daki güvenlik güçlerinin moralini yükseltti

Saraçhane'de polise saldıran 29 kişi gözaltına alındı

Yükleniyor