MUSTAFA BOZBEY´DEN KÖY DERNEKLERİNE ZİYARET

Mustafa Bozbey, Osmangazi´de bulunan Büyükorhan Aktaş Köyü ile Fadıl Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği´ni ziyaret etti.

SİYASET 21.01.2019 12:38:45 0
MUSTAFA BOZBEY´DEN KÖY DERNEKLERİNE ZİYARET

Osmangazi ilçesinde Çiftehavuzlar ve Mutlular Mahallesi´ndeki köy derneklerini ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, ? Bursa değişimi kucaklayacak. Birbirimizle barışacağız, birbirimize sarılacağız ve dayanışacağız. Bu topraklarda hepimiz huzur ve bereket istiyoruz? dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Osmangazi İlçesi´nde Mutlular Mahallesi´nde bulunan Büyükorhan Aktaş Köyü Kalkındırma Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Çiftehavuzlar Mahallesi´ndeki Fadıl Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği´ni ziyaret etti. Akşam saatlerinde gerçekleşen ziyarette CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın ve CHP Osmangazi İlçe Başkanı Metin Akyolcular da Bozbey´e eşlik etti.
Bozbey´i, Mutlular Mahallesi´nde Büyükorhan Aktaş Köyü Kalkındırma Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Babi karşıladı. Dernek üyelerinin büyük ilgi gösterdiği ziyarette Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Bozbey, Bursa´nın değişime ihtiyacı olduğuna dikkat çekti.


Bozbey, ?Bursa´yla ilgili uzun zamandır hayalimiz vardı. Zaman zaman düşüncelerimizi beyan ettik. Özellikle sorunları giderek büyüyen Bursa´nın ana sorunlarını çözmek için bilgi birikimine ihtiyaç var. Katılımcılık anlayışıyla sorunların üzerine gitmek gibi bir anlayışa ihtiyaç var. Mahallelilerin düşüncesini, önerisini almaya ihtiyaç var. Projeleri yaparken, sorunları çözerken herkes taşın altına elini koyarsa bu sorunların üstesinden gelinir. Bizler 20 yıldır insanları gülümsetmek için çaba gösterdik. İnsanların mutlu ve huzurlu olması için de çaba gösteriyoruz. Bu çıktığımız yolda Allah utandırmasın. Emin olun Bursa değişecek, buna gönülden inanıyorum. Bursa değişimi kucaklayacak. Birbirimizle barışacağız, birbirimize sarılacağız ve dayanışacağız. Bu topraklarda hepimiz huzur ve yaptığımız işlerde bereket istiyoruz. Ben inanıyorum ki huzur ve bereket Bursa´yı saracaktır? diye konuştu.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Mutlular Mahallesi´ndeki çocuklara da karne hediyesi verdi.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Bozbey, Çiftehavuzlar Mahallesi´nde de Fadıl Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği´ni ziyaret etti. Bozbey burada da Dernek Başkanı Mustafa Bali ve dernek üyeleriyle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Coşkulu kalabalığın karşılamasından memnuniyet duyduğunu söyleyen Bozbey, gösterilen ilgiye de teşekkür etti. Osmangazi´nin kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu belirten Bozbey şöyle devam etti: ?Ne yapacaksak birlikte yapacağız. Bursa dönüşecekse, vatandaşların talepleri, önerileri olmazsa o dönüşüm olmaz. Bizler bu yanlışın önüne geçeceğiz. Mahallelerde muhtarların başkanlığında mahalle komiteleri oluşturarak kentsel yenilemeleri uygulamak gerekiyor. Aslında Bursa´nın en güzel yerinde yaşıyorsunuz ama yapılaşmadan dolayı mutlu değilsiniz. Burada birinci öncelik yeşil alanların ve çocukların oyun alanlarının çoğalması. Kentsel dönüşüm deyince hemen binaların yıkılması gerekmiyor. Bizim önceliğimiz insanların komşularıyla birlikte mutlu olmasını sağlamak. Yapılacak yenilemeyle birlikte komşuluk ilişkilerinin bozulmaması gerekiyor. Bizim anlayışımız bu.?

Bursa´nın dağ yöresiyle ilgili de açıklamalarda bulunan Bursa´nın adayı Bozbey, yörenin en büyük sorununun su ve kanalizasyon olduğunun altını çizdi. Bölge halkının gelirlerinin artırılmasına yönelik projeler hazırladıklarını da belirten Bozbey, ?Dört dağ ilçesini bir araya toplayarak onların yaşam standartlarını yükseltecek projeleri hayata geçireceğiz. Gerekirse kooperatif, dernek kurarak o bölgede yaşayanların gelirlerini artırmamız lazım. Dört dağ ilçemizde birlikte oluşturacağımız projelerle yöreyi yaşanabilir bir bölge haline getireceğiz? şeklinde konuştu.


Kadıköy’de narkotik köpeği "Giz" ile ’Huzur ve Güven İstanbul’ uygulaması yapıldı

Ayvacık açıklarında 29 kaçak göçmen yakalandı

Bayraktar TB3’ün toplam uçuş saati 272 saat 47 dakikaya ulaştı

Trendyol Süper Lig: Beşiktaş: 2 - MKE Ankaragücü: 0 (Maç sonucu)

Beşiktaş 5 maç sonra galibiyetle tanıştı

Beşiktaş’a teknik direktör değişiklikleri yarıyor

Muleka 5 ay sonra golle tanıştı

Ernest Muçi 3. golünü attı

Beşiktaş’ta Svensson, Fenerbahçe derbisinde yok!

Tayyip Talha Sanuç 3 ay sonra geri döndü!

Önce kardeşleri sonra kendisi: Edirne’nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

Sadettin Saran: "Göreve gelirsek Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız"

Trendyol Süper Lig: Beşiktaş: 1 - MKE Ankaragücü: 0 (İlk yarı)

İGA İstanbul Havalimanı İşletmesi CEO görevine Selahattin Bilgen atandı

Hakan Şehirli’den Mansur Yavaş’a ziyaret

Yaralı leyleğe jandarma şefkati

Başköy’deki “Dede Helvası” geleneğinde helvalar şifa için yenildi

Emine Erdoğan: "Şifanın arandığı en kadim kaynaklardan biri hiç şüphesiz hala keşfedilmemiş bitkiler alemidir"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: “101 milyar 745 milyon TL yatırım yaptık”

Trendyol Süper Lig: Beşiktaş: 0 - MKE Ankaragücü: 0 (Maç devam ediyor)

Serdar Topraktepe’den 4 değişiklik

İstanbul Valiliğinden kuvvetli yağış uyarısı

Hentbol Erkekler 1. Ligi’nde Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu

Eyüpsultan’daki trafik kazasında ölen zabıta memuru son yolculuğuna uğurlandı

Otomobil köprü ayağına çarptı: 1 Yaralı

Ambarlı Liman Yolu’nda oluşan tır kuyruğu havadan görüntülendi

Ümraniye’de iki katlı ev alev alev yandı

Yalova’ya 2024’ün ilk 3 ayında 233.8 milyon liralık yatırım

Vize’de kavga ihbarına giden polis uyuşturucu buldu

Yeni Türkiye Partisi il ve ilçe kongreleri için start verdi

Yükleniyor