MUTLULUĞUN SIRRI YILDIRIM´DA

?GÜÇLÜ TOPLUM GÜÇLÜ YILDIRIM´

GÜNDEM 1.05.2018 19:38:45 0
/kanal16haber.com/2018-5/1/194522145b.mp4
MUTLULUĞUN SIRRI YILDIRIM´DA

YILDIRIM BELEDİYESİ EVLİLİK VE AİLE OKULU´NUN 2017-2018 EĞİTİM DÖNEMİNİ BAŞARIYLA TAMAMLAYAN KURSİYERLERE SERTİFİKA VERİLDİ. YILDIRIM BELEDİYESİ TARAFINDAN HAYATA GEÇİRİLEN PROJE KAPSAMINDA SON 4 YILDA 15 BİN KURSİYERE EĞİTİM VERİLDİ.

Barış Manço Kültür Merkezi´nde düzenlenen sertifika törenine katılan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, toplum yapısının sağlamlaşması ve ayakta durmasının güçlü bir aile yapısı ile mümkün olacağını belirterek, Evlilik ve Aile Okulu ile Yıldırımlıların mutlu evliliklere imza atmalarına ve huzurlu bir aile hayatına sahip olmalarına imkan tanıdıklarını belirtti. Aile olgusuna artı değer katmak ve evliliklerin güçlü temellere dayanarak uzun yıllar sürmesini sağlamak adına çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Başkan Edebali, ?Evlilik ve Aile Okulu ile 2014-2015 eğitim yılında 184, 2015-2016 eğitim yılında 360, 2016-2017 eğitim yılında 460 ve 2017-2018 eğitim yılında da 533 olmak üzere toplam 1537 kursiyere eğitim vererek mutlu evliliklerin ve aile bağlarının güçlenmesine katkı sağlarken, düzenlediğimiz ?Aile içi İletişim´ ve ?Kişisel Gelişim´ seminerleriyle de 15 bin 32 kişiye eğitim verdik? diye konuştu.

?GÜÇLÜ TOPLUM GÜÇLÜ YILDIRIM´

Ailenin bağlarının güçlü olmasının toplumu güçlü kılacağını belirterek Yıldırım´ın aile değerlerini yaşatan bir şehir olduğunu hatırlatan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ?Kadim medeniyetimiz, asırlar boyunca aile kültürünü nesilden nesle aktararak güçlü toplum yapımızı muhafaza etmemizi sağladı. Yaşanan krizlere, sorunlara rağmen toplumumuzu ayakta tutan en önemli unsur güçlü aile yapımızdır. Aile üyelerinin günümüzde sorunlar yaşadıklarını görüyoruz. Biz de belediye olarak bu sorunlara karşı ailelerimize destek vermek ve mutlu evliliklerin oluşmasına katkıda bulunmak adına Evlilik ve Aile Okulu projemizi yürütüyoruz. Günümüzde boşanmaların arttığı ortamda, aile değerlerine önem veren bir Yıldırım oluşturabilmek adına hayata geçirdiğimiz projemiz, toplumsal değerlere önemli katkılar sağlıyor. Bizlerin de en büyük mirası, yarınlarımıza bırakacağımız değerlerimizdir. Donanımlı ve güçlü toplumların inşası doğru aile yapısı ile mümkün olacaktır. Bunu daha da geliştirmek adına Evlilik ve Aile Okulumuz, artan öğrenci sayısıyla hizmetine devam edecektir? şeklinde konuştu.

?AİLE KÜLTÜRÜ VURGUSU´

Aile bireylerinin günümüz şartlarında sosyal, kültürel, ekonomik ve teknolojik değişimler karşısında zorlandığını belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ?Kadim medeniyetimiz, asırlar boyunca aile kültürünü nesilden nesle aktararak güçlü toplum yapımızı muhafaza etmemizi sağladı. Yaşanan krizlere, sorunlara rağmen toplumumuzu ayakta tutan en önemli unsur güçlü aile yapımızdır. Aile üyelerinin günümüzde sorunlar yaşadıklarını görüyoruz. Biz de belediye olarak bu sorunlara karşı ailelerimize destek vermek ve mutlu evliliklerin oluşmasına katkıda bulunmak adına Evlilik ve Aile Okulu projemizi yürütüyoruz? ifadelerini kullandı. Konuşmasının ardından Başkan Edebali, 2017-2018 eğitim dönemini başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 


Karacabey’de Demokrat Parti bayrakları indirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'dan Alinur Aktaş'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyükorhan'da Kamil Turhan'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gemlik'te Refik Yılmaz'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gürsu'da Mustafa Işık'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yıldırım'da Oktay Yılmaz'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yenişehir'de Davut Aydın'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Osmangazi'de Mustafa Dündar'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Orhangazi'de Bekir Aydın'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Orhaneli'de Ali Osman Tayır'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Nilüfer'de Celil Çolak'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mudanya'da Gökhan Dinçer'e destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kestel'de Ferhat Erol'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Keles'te Ali Doğru'ya destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Karacabey'de Ali Özkan'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan İnegöl'de Alper Taban'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Harmancık'ta Yılmaz Ataş'a destek istedi

İnegöl'de yaşlılar ve gençler bir araya geldi

Başkan Aktaş Gemlik'te vatandaşlarla sahur yaptı

Karacabey'de 10 bin kişilik dev iftar sofrası

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'dan emeklilere müjdeyi verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa Valiliği'ni ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'da

Bursa dahil 53 ilde Narkoçelik-9 operasyonu

Emeklilere promosyon ödemeleri başladı

TSK son bir haftada 38 teröristi etkisiz hale getirdi

Osmangazi'de Ramazan pidesi denetimleri sıklaştı

Ticaret Bakanı Bolat: "İsrail ile ticaret suçlamaları gerçeği yansıtmıyor"

TCMB, Ankara'da olağanüstü toplantı düzenliyor

İnegöl'de en çok kitap okuyanlar ödüllendirildi

Yükleniyor