RAMAZAN´IN BEREKETİ MUDANYA´DA YAŞANDI

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLÇE İFTAR PROGRAMINA MUDANYA´YI DA EKLEDİ

GÜNDEM 21.06.2017 16:43:18 0
/kanal16haber.com/2017-6/21/165012547b.mp4
RAMAZAN´IN BEREKETİ MUDANYA´DA YAŞANDI

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 11 ayın sultanı Ramazan ayında ilçelerde gerçekleştirilen iftar programları kapsamında Mudanya´da vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Altepe, Mudanya´nın Büyükşehir Belediyesi ile daha da güzelleştiğini söyledi.Ramazan ayında ilçelerde vatandaşlarla iftar yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mudanya´da sahilde gerçekleştirilen iftar programına katıldı. İlçede yoğun katılım sağlanan iftarda, vatandaşlarla birlikte orucunu açan Başkan Altepe, Ramazan´ın değerine dikkati çekti.Mudanya´nın Bursa´nın incisi olduğunu belirten Başkan Altepe, ?Mudanya sahilinde güzel bir iftarda bir aradayız. Ramazan, rahmet ve bereket ayı, kardeşliklerin geliştiği güzel ay. Ramazan´ı en iyi şekilde yaşıyoruz. Ne mutlu bizlere, böyle güzel bir kültüre sahibiz. Mudanya´da ve Bursa´nın her yerinde olduğu gibi Türkiye´nin her köşesinde Ramazan bir başka güzel yaşanıyor? dedi.Başkan Altepe, Bursa´nın öncü bir şehir olduğunu belirterek, ?GüçlüBursa olarak, güçlü Türkiye´ye destek olmak için çalışıyoruz ve daha da çok çalışacağız. Bursa, her alanda öncü ve örnek?? dedi.

?Büyükşehir her yerde??

Yerel yönetimlerde de Bursa´nın örnek olduğunu ifade eden Başkan Altepe, ?Büyükşehir Belediyesi olarak ?şu görev bizim, bu görev bizim değil? demeyen ve tüm konularla ilgilenen, kentiyle bütünleşmiş, her alanda çalışan bir yerel yönetimiz. Artık sahillerde de, kırsalda da, şehir merkezinde de üzerimize düşen ne görev varsa yerine getiriyoruz. Belediye her yerde? Karada, havada, denizde, her alanda çalışıyoruz? şeklinde konuştu.

Başkan Altepe, kente değer katan çalışmaları gerçekleştirmeye devam edeceklerini vurgulayarak, ?Bursa da gelişiyor, Mudanya da gelişiyor. Mudanya´da altyapıdan üstyapıya her alanda çalışılıyor. Mudanya´nın gerçek anlamda metropolitan şehir olmasına yönelik çalışmalara tüm alanlarda devam ediliyor? diyerek ilçede yapılan çalışmalar anlattı.

 Büyükşehir, Mudanya´nın yanında

Büyükşehir Belediyesi´nin yol çalışmalarından sulama göletlerine kadar pek çok yatırımı yaptığını belirten Başkan Altepe, ?Mudanya Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi elbirliğiyle, ilçede yıllardır yapılamayanları birer birer yerine getiriyoruz. Sadece son 3 ? 4 yılda Mudanya´ya 54 trilyonluk (54 milyon TL) yol yapılmış. Bunlar ancak Büyükşehir´in gücüyle yapılıyor. Altyapı yatırımları, suyu, kanalizasyonu ve sahillerin temizlenmesi, toplam 83 trilyon (83 milyon TL) yatırım yapılmış. Şu anda da devam eden 26 trilyonluk (26 milyon TL) yatırım var. Mudanya´da ne dert varsa, biz oradayız? diye konuştu.

İlçedeki tarihi eserlerin de ayağa kaldırıldığını anlatan Altepe, Tahir Ağa Hamamı´nın hamam olarak faaliyete açılacağını dile getirdi.

 ?Mudanya, Büyükşehir ile birlikte kalkınıyor?

Başkan Altepe, Mudanya sahilinde yapılan çalışmaların da 20 Temmuz´a kadar önemli ölçüde tamamlanıp sahilin yürünecek hale getirileceğini müjdeleyerek, ?Mudanya´da son 3 yılda yapılan yatırım 200 milyon TL´yi geçmiş, devam edenlerle birlikte 234 milyon TL oluyor. Ama Mudanya´dan son 3 yılda bizim aldığımız sadece 31 milyon TL... 31 milyon almışız, 200 küsur milyon yatırım yapmışız. İşte Büyükşehir ile birlikte Mudanya kalkınıyor, gelişiyor? Bunlar sözle olmuyor, yatırımlarla oluyor. İnşallah devam edecek. Daha çok işimiz var. Çünkü Mudanya´yı ve Mudanyalı dostlarımızı seviyoruz. Mudanya´ya ne yapsak az? diye konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın ile AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Dr. Ahmet Murat Ünal ise birlik ve beraberliğin önemine değinerek Büyükşehir Belediyesi´nin Mudanya´ya büyük katkıları olduğunu söyledi ve Başkan Altepe´ye teşekkür etti. Başkan Altepe, iftar sonrasında vatandaşlarla bol bol sohbet etti.


Babaeski’de tüp yüklü kamyonda korkutan yangın

Skytrax’tan dünyanın en iyi 10 havalimanı arasına giren İstanbul Havalimanı’na iki ödül

Yalova’da 2 hektar ormanın yanmasına neden olan zanlı gözaltına alındı

Doktoru darp etmişti: Mahkeme yurtdışına çıkışını yasakladı

Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık belediyenin borç bilançosunu açıkladı

Bursaspor’da hazırlıklar devam ediyor

Sultanlar Ligi: Eczacıbaşı Dynavit: 3 - Fenerbahçe: 0

Bakırköy’de kuyumcuya silahlı saldırı: Saldırganın kaçış anı kamerada

Sarıyer’de taksiciler öldürülen meslektaşları Yaşar Yanıkyürek için eylem yaptı

Pendik’te hafriyat kamyonu ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Edirne Balkanların ticaretin merkezi oluyor

Ataşehir’de tır yan yattı, cadde trafiğe kapatıldı

Türkiye’de artış hızı Avrupa’nın 3 katından fazla

Beyoğlu’nda askeri üniforma ile müşterilere servis yapan şahıs tutuklandı

JASAT hırsızı kıskıvrak yakaladı

Hayır çeşmesi yapmak isterlerken hayatlarını kaybettiler

Yayanın tırın altında kaldığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı

Keşan’da trafik denetimlerinde 144 bin 31 TL idari para cezası kesildi

Sultangazi’de ‘5. Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası’ düzenlendi

Gömeç, Burhaniye ve Edremit ilçelerinde uyuşturucu operasyonu: 8 gözaltı

Kırklareli’de firari hükümlü yakalandı

Market yangınında bin 350 metrekare kapalı alanın tamamı kül oldu

Çocuklar, bayramlarını Burhaniye’de doyasıya kutlayacak

Ayvalık’ta 29 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalandı

Ayvalık’ta Turizm Haftası kutlandı

Polis ve jandarmadan motosiklet sürücülerine yelek hediyesi

Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder: “Hata lüksümüz yok”

Zorlu Enerji, abonelerine dijital faturaya geçme çağrısında bulundu

Onur Göçmez’e yılın iş insanı ödülü

Mudanya’da izinsiz yolcu taşımacılığı denetimi

Yükleniyor