Sağlıkçıların mezuniyet coşkusu

Sağlıkçıların mezuniyet coşkusu

GÜNDEM 20.06.2023 21:37:45 0
Sağlıkçıların mezuniyet coşkusu
Trakya Üniversitesi Keşan Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokulu’ndan mezun olan öğrenciler, düzenlenen tören ile diplomalarına kavuştu.
Keşan Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokulu bahçesinde düzenlenen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Aydoğdu, Keşan Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Serhat Hüseyin, akademik ve idari personel, öğrencilerle aileler katıldı.
Saygı duruşu, İstiklâl Marşı ve üniversite tanıtım filminin izlenmesiyle başlayan törende, mezun öğrenciler adına söz alan yüksekokul birincisi Beyzanur Bacak, ailelerine ve hocalarına teşekkür etti.
Keşan Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Serhat Hüseyin, öğrencileri ve onları yetiştiren ailelere kutlayarak, “Hemşirelik eğitiminin temel amacı ‘iyi hemşire’ yetiştirmektir. Eğitimde gelişim ve değişim devam ettiği sürece gerek eğiticilerin ve gerekse eğitilenlerin bunun farkında olması gerekir. Değerli aileler; çocuklarınız iyi bir yüksekokuldan mezun oluyorlar ve değerli öğretim üyelerimizin mezunlarımız için iyi bir rol model olduğunu düşünüyorum. Tüm öğretim üyesi arkadaşlarıma verdikleri emek ve gösterdikleri çabalar için teşekkür etmek istiyorum” dedi.
Konuşmasının sonunda öğrencilere seslenen Keşan Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Serhat Hüseyin, “Değerli mezunlarımız, sizleri üniversitemiz ailesi adına mutlulukla uğurluyoruz, sizleri gittiğiniz yerde takip edeceğiz ve başarılarınızı izleyerek gurur duyacağız. Trakya Keşan Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokulu ailesi olarak dileğimiz yolunuz açık olsun, başarılarınız daim olsun” ifadelerini kullandı.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Aydoğdu, Trakya Üniversitesi hakkında bilgi vererek, “Öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmeleri için gayretlerinden dolayı öğretim elemanlarımıza teşekkür ediyorum. Değerli velilerimiz, yıllardır çocuklarınızı maddi manevi her konuda desteklediniz. Onların en iyi şekilde yetişmesi için gayret gösterdiniz. Ne kadar sevinseniz, gururlansanız azdır. Hepinizi tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.
Konuşmasının sonunda öğrencilere seslenen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Aydoğdu, “Bugün sizin için bir başlangıç. Meslek hayatına atılıyorsunuz. Burada öğrendikleriniz sizler için bir anahtar rol oynayacaktır. Sürekli olarak kendinizi yenilemeniz gerekiyor. Değişimin baş döndürücü bir hız ile gerçekleştiği ve rekabetin üst seviyede olduğu günümüzde sizin için fark oluşturacak bilgi ve beceriler elde etmeniz gerekmektedir. Yakın geçmişimizin ‘başımıza icat çıkarma’ kavramı geçerliliğini kaybetti. Sizlerden beklentimiz icatlar çıkarmanızdır. Yolunuz, bahtınız açık olsun" dedi.
Mezuniyet törenine, bir video mesaj ile katılan ve mezun öğrencilere seslenen Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, muasır medeniyetler seviyesine ulaşmanın bilimin, aklın, millî ve manevi değerlerin rehberliğinde mümkün olacağını söyleyerek, öğrencilerin ülkesine, çevresine ve insanlığa fayda sağlayan bireyler olmasının kendileri için en büyük gurur ve mutluluk kaynağı olacağını vurguladı.
Tören, dereceye girerek mezun olan öğrencilere plaket verilmesinin ardından, diplomalarını hocalarının ellerinden alan öğrenciler, törenin sonunda hep birlikte keplerini havaya atarak mezuniyet coşkusu yaşadı. Törende, öğrencilerin yaşadığı mezuniyet heyecanına aileleri de ortak oldu.

Bursaspor - Vanspor FK maçı seyircisiz oynanacak

20 saniye içinde 2 kez ölümden döndü

İnegöl'de Yeniceköy'e 4 yeni sokak kazandırılıyor

İki lider arasında kritik görüşme: Özgür Özel AK Parti Genel Merkezi'nde

Gençlerden şehitlere vefa

Yalova’da DEAŞ operasyonu: 1 gözaltı

Başkan Şadi Özdemir’den gençlere ’Yanınızdayız’ mesajı

Bursa AFSİAD’dan özel kullara ’eğitim kampüsü’ önerisi

Geleceğin veteriner hekimlerine uygulamalı eğitim

670 yıllık dede aşı geleneği bu yıl 671. kez yaşatılacak

Üsküdar’da beton pompası apartmanın üzerine devrildi: 2 balkon çöktü

Yalova’da AVM’deki avize alev alev yanarak düştü

Münevver Karabulut’un babası, Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğraflarını yorumladı

Küçükçekmece’de 5 yaşındaki çocuğun düşerek hayatını kaybettiği çukur kapatıldı

Başakşehir’de husumetlisini bıçaklayarak ölümüne neden olan şahıs yakalandı

Sultanbeyli’de boşanma aşamasındaki karısını boğarak öldürdü

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa'da irkçı saldırılar örtbas ediliyor

Yıldırım Belediyesi, Bağlaraltı Pazar Yeri projesini tamamlıyor

İHH Özgürlük Filosu ile Gazze'ye yardım ulaştıracak

Film sahnesi değil tasarlanmış cinayet: Müşteri gibi taksiye binip kafasına sıkmışlar

Son bir haftada 43 terörist etkisiz hale getirildi

İstanbul'da nisan ayında fiyatı en fazla artan ve azalan ürünler belli oldu

Küçükçekmece’de kafe yarım saat içinde küle döndü

Emirgan Korusu'nun sevimli sincaplarını her gün kuru yemişle besliyor

Kemal Kılıçdaroğlu’na 2 yıl 4 aya kadar hapis talebi

Bursa'da PKK/KCK terör örgütüne operasyon: 14 üye yakalandı!

Beşiktaş’ın konuğu Çaykur Rizespor

Bursa'da kiracı çöplük oluşturdu, ev sahibi çileden çıktı

Bursa'da sahne sırası işçilerde

Bursalı dağcılar Uludağ'ın Saklıgöl'ünde buzlu gölette yüzdü

Yükleniyor