ŞEVKİ YILMAZ İNEGÖL’DE KONUŞTU

“CUMHURBAŞKANINIZA SAHİP ÇIKIN”

POLİTİKA 20.02.2015 10:54:00 0
ŞEVKİ YILMAZ İNEGÖL’DE KONUŞTU

Eski milletvekili Şevki Yılmaz, İnegöl Belediyesi ve İlim Yayma Cemiyeti’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Türkiye’nin dünü, bugünü ve yarını’ konulu konferansta konuştu. Abdülhamid’in öldürüldüğünü, Menderes’in asıldığını ve Erbakan’ın 28 Şubat süreciyle iktidardan uzaklaştırıldığını aktaran Yılmaz; “Cumhurbaşkanımız hayattayken ona sahip çıkın’ dedi.

 

1

 

MHP’nin geçmişi ile ilgili çarpıcı bilgilere yer veren Yılmaz, CHP ve MHP’nin Osmanlı’nın temellerine koyulmuş birer dinamit olduğunu söyledi.

 

2

 

Konuşmasında 28 Şubat sürecine de değinen Yılmaz, “Erbakan’dan kurtulduk diyenler Kasımpaşalı ile karşılaştılar” ifadelerine yer verdi.

 

3

 

Yolsuzluk konusunda da görüşlerini paylaşan Şevki Yılmaz, “Şu anda yolsuzluk konusunda en son konuşması gereken CHP ve MHP’dir” dedi, Erdoğan ve Davutoğlu’nu neden sevdiğini anlattı.

 

4

 

 

Dünyanın her yerinde perişanlık var diyen Şevki Yılmaz; “Dün neydik, bugün ne durumdayız, yarın bizi ne bekliyor? Bugünkü konferansın konusu bu. Dün dünyanın çobanıydık.  Arapça’da 3 kelime birbirinin aynısıdır. Anne, ümmet ve imam. Bu milletin anasını,  imamını 1909’da öldürdüler. Ümmet 100 yıldır üveydir. Çakallar, tilkiler bu milleti paramparça ettiler. Milletin son anası, imamı Cennet Mekan Abdülhamit Han’dı. Selanik’e mahkum edildi ve ümmetin anası ortadan kaldırıldı. Ana ortadan kalkınca ocak da ortadan kaldırıldı. Osmanlı İmparatorluğunu ortadan kaldırdılar” diye konuştu.

 

1.Dünya Savaşı’nın Osmanlıyı parçalamak için çıkarıldığını savunan Yılmaz; “Biz yenilmedik. Almanlar yenildi. Ama Sevr’i bize uyguladılar. İsrail devletini kurmak için iki cihan harbi çıkaracağız dediler. 50 senede küçük İsrail, 100 sene sonra büyük İsrail’i kuracağız dediler. 50 yıl tuttu. 100 yılı tutturamadılar. Osmanlı devletinden sonra Türkiye devleti kuruldu. Keşke bu devleti rahat bıraksalardı. Türkiye devleti hem madden hem de manen çökertilmek için savaş başlatıldı. Yunanın yapmadığı gavurluğu bu millete yapmaya başladılar. Kurbanlar verdik.

 

Bizim en büyük partimiz Türkiye olmalıdır. Türkiye partilerimizin önündedir. Tarikatlarımızın, cemaatlerin önündedir… Türkiye olmazsa o parti, o tarikat ne işe yarar. En büyük mal vatan malıdır. En kötü iktidar iktidarsızlıktan iyidir. En kötü devlet devletsizlikten iyidir. Bu güzel vatan giderse Kabe de gider ve bir daha Müslümanların ayağa kalkma şansı yok. Kimse Türkiye’yi yenemez. Çünkü Türkiye’nin gitmesi demek kıyametin gelmesi demek” dedi.

 

İstanbul’un fethinin müjdelenmesinin iki sebebinin olduğuna dikkat çeken Yılmaz, “Birincisi Dünyadaki sömürge ortadan kalksın diye. Peygamberler sömürgeler ortadan kalksın diye gönderilmiş liderlerdir. İstanbul fethiyle Roma yıkıldı. Fatih’in İstanbul’u fethi bir çağın kapanıp öbür çağın açılışıdır. Dünya nöbetinin tek başına devralındığı tarih. O tarihten itibaren dünya da aç sefil insan yok. Genç Türkiye’de ayağa kalmasın diye savaştılar. İkincisi İstanbul, Kabe’nin, Mescidi Nebevinin, Mescidi Aksa’nın kaskosudur. İstanbul yenilemez. Türkiye yenilemez” ifadelerini kullandı.

 

 “Bugün birçok ülkede yangın var” diyerek konuşmasını sürdüren Yılmaz; “Suriye, Doğu Türkistan, Irak, Filistin’de yangın var. Neden? Çünkü biz Allah’ın dinini kurban ettik. 100 yıllık Cumamızı Pazara kurban ettik. Kur’an-ı Kerimi rafa kaldırdık, maalesef kabirlere kurban ettik. Ölçümüz Kur’an olmalı. Kur’an insanoğlunun ölçü kitabıdır, ölü kitabı değil. O günlerde Kuran okumak, okutmak yasak. Bu ülke ne günlerden bugünlere geldi” değerlendirmelerinde bulundu.

 

Türkiye’yi kimsenin yenemeyeceğini aktaran Yılmaz, şöyle devam etti: “Allah her zaman bu ülkenin çobanını gönderiyor. 1926’da 16 milletvekilini astılar. CHP’yi yani Cehenneme Hazırlama Partisi’ni iyi bilin. Aklınızı başınıza alın. 1930’da deneme partisi kurdular. Halk bıkmıştı CHP’den. Deneme demedi millet Serbest Fırka’ya aktı. Menemen’de sarhoşa cüppe, sarık giydirdiler. Partiyi kapattılar. Kurdukları İstiklal Mahkemelerinde idam edilenlerin sayısı belli değil. Allah bunların eline kimseyi düşürmesin. 3 şehri de idam ettiler. Bunların devrimlerine direndi. Devrim diyorlar ya hepsi Allah’ın kanunlarını devirme çalışmasıydı. Sivas, Yozgat ve Konya direndi. Bu üç şehri idam ettiler. Yatırım yasağı koydular. Merhum Menderes o yasağı kaldırdı. Onu da idam ettiler”

 

 “Milletin bağrından Cenabı Allah Menderes’i gönderdi. Osmanlı’yı yıkanlar Menderes’e 10 yıl dayandı. Menderes’le bizim suçlarımız aynıdır. Erbakan Hocamıza yıkılan suçlarla bizim suçlarımız aynı. Şimdi Cumhurbaşkanımız bu suçları işliyor. Başbakanımız işliyor. Öldükten sonra insanlara sahip çıkmayın. Hayattayken Cumhurbaşkanı’na sahip çıkın. Birinci suçumuz Türkiye’yi sevmek. Türkiye 50 öncesi Koç ailesinin sömürüsüydü. Hızlı Tren projesi Erbakan Hocamın projesidir. İlk MGK’da masaya vurdular. Çünkü Koç ailesi istemiyor. 3 günde geliyordu gemi. 13saatte İstanbul’dan Rize’ye deniz otobüsü gelecek diye müjde verdim. Ertesi güne bir saldırı; Atatürk düşmanı, laiklik düşmanı. Otobüs gitti, Atatürk kurtuldu. Sonra anladım ki trafik kazalarında ölenlerin %80’i bu aileden dolayı ölüyor”

 

“Bütün bunlara karşı ilk bayrağı asan Adnan Menderes. Anadolu insanını zenginleştirdi. İdmanının sebebi de budur. Maliye Bakanını astılar. Terör varsa sorumlusu İçişleri Bakanıdır. İçişlerini asmadılar, Dış İşleri Bakanını astılar. Bağdat Paktına imza atanlar öldürülmüştür. Menderes, Maliye ve Dışişleri Bakanlarının imzası var idam edildiler. Bir suçumuz da dinimizi sevmek. Geçmişimizi sevmek. Osmanlıyı methetmek. Osmanlı ailesini bu ülkeden kovdular. Adnan Menderes yıllar sonra Abdülhamit’in ailesini bu ülkeye getirdi. Kadınların dönüşünü Menderes, erkeklerin dönüşünü Erbakan Hocam sağladı”

 

Menderes gidince birilerinin göbek atmaya başladığını aktaran Şevki Yılmaz; “Konya’dan bir ışık yükseldi Necmettin Erbakan. Allah bu ülkeyi sahipsiz bırakmaz. Keşke Menderes’i asmasaydık dediler. Ağır sanayi hamlesi sürseydi bugün ne apo ne terör vardır. Bir an önce milletin fakirlikten kurtulması için mücadele verdi. O dönemde esnaf memnun, denk bütçe olmuş. Dünya masonları Fransa’da 14 Şubat’ta toplandı. 14 gün sonra 28 Şubat süreci başladı. Hocamızın sabrı ile kan dökülmeden o süreç atlandı. Vural Savaş bayram etti. Bin sürecek dedi generaller. Çevik Bir sen nerdesin? Bak ben İnegöl’deyim. Erbakan Hoca’dan kurtulduk derken Kasımpaşalı çıktı karşılarına. Şimdi de diyorlar ki keşke Erbakan Hoca’yı götürmeseydik iktidardan o nazikti diyorlar”

 

“O günkü Türkiye ile bugünkü Türkiye. O zamanlar 13 yaşındaki çocuk her şey okur, Kuran okuyamaz. Kamusal alan diye kız kardeşlerimiz neler çekti. Polisin copundan kaçarken kamyonun altına giren, namusu için ölen bir millet. Oruç tutan savcılar, atıldı. 28 Şubat millete değil Allah karşı açılmış bir savaştı. Bin yıl sürecek dediler ne oldu?” diye sordu.

 

Yolsuzluk konusuna da değinen Yılmaz, konuşmasını şöyle tamamladı: “Bugün yolsuzluk diyorlar. Yolsuzluklar konusunda en son konuşacak olan CHP ve MHP’dir. Bankalar batırdılar, millete yüklediler. Faiz, Türkiye’nin baş belasıdır. Ben Tayyip Erdoğan kardeşimi, Davutoğlu hocamı neden seviyorum. Faize karşılar. Faizi düşürürsen Rabbim bereketini verir.  Erbakan hocam faiz belasıyla mücadele etti. Ondan dolayı da 28 Şubat ile devirdiler”

 


Yüksek Seçim Kurulu'ndan iftar kararı

Türkiye yerel seçim için sandığa gidiyor

Zekai Gümüşdiş ortaokulu öğrencileri çilek ve marul dikerek tarımla buluştu

Borsa İstanbul ilk yarısında yükseldi

Meral Akşener'den CHP'ye tepki: Bana abla mabla demeyin artık

Gazze'de can kaybı 32 bin 623'e yükseldi

Bursa'da patlama ve yangın sonrası bodrumda ceset bulundu

Bursa'da gençlere müjdeler: Gençlik Merkezleri 50'ye Çıkıyor, YKS Kursları 15'e Ulaşıyor

Nilüfer'e 300 kişilik kız öğrenci yurdu kazandırılıyor

Karacabey’de Demokrat Parti bayrakları indirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'dan Alinur Aktaş'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyükorhan'da Kamil Turhan'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gemlik'te Refik Yılmaz'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gürsu'da Mustafa Işık'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yıldırım'da Oktay Yılmaz'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yenişehir'de Davut Aydın'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Osmangazi'de Mustafa Dündar'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Orhangazi'de Bekir Aydın'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Orhaneli'de Ali Osman Tayır'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Nilüfer'de Celil Çolak'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mudanya'da Gökhan Dinçer'e destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kestel'de Ferhat Erol'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Keles'te Ali Doğru'ya destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Karacabey'de Ali Özkan'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan İnegöl'de Alper Taban'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Harmancık'ta Yılmaz Ataş'a destek istedi

İnegöl'de yaşlılar ve gençler bir araya geldi

Başkan Aktaş Gemlik'te vatandaşlarla sahur yaptı

Karacabey'de 10 bin kişilik dev iftar sofrası

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'dan emeklilere müjdeyi verdi

Yükleniyor