YILDIRIM AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

BAŞKAN EDEBALİ BELEDİYE ÇALIŞANLARINI YEMEKTE AĞIRLADI

SPOR 3.06.2017 16:41:46 0
/kanal16haber.com/2017-6/3/164846441b.mp4
YILDIRIM AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

Yıldırım Belediyesi Spor Kompleksi´nde gerçekleştirilen iftar etkinliğine Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali´nin yanı sıra eşi Şükran Edebali, Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Ömer Aykan, belediye bürokratları, belediye çalışanları ve aileleri katıldı. Manevi iklimin doruklarda yaşandığı günlerde gelen şehit haberleri nedeniyle buruk bir Ramazan ayı yaşandığını belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, ?Başlangıcı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının tüm İslam Alemi´ne hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Ramazanın bereketiyle bu güzel iklimin sevincini ve mutluluğunu yaşarken, üzücü haberler alıyoruz. Son günlerde gelen şehit haberleri ve onların üzüntüsü içimize ateş düşürürken, vatan uğruna toprağa düşen tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla yad ediyor, kederli ailelerine de sabırlar diliyorum? dedi.

 ´YILDIRIM´A ALTIN ÇAĞINI YAŞATIYORUZ´

 

Yaşam standartları yüksek bir şehir oluşturmak adına göreve talip olarak yol çıktıklarının altını çizen Başkan Edebali, ?Bizler Yıldırım´a hizmet etmek için görevi devraldığımızda rutin hizmetlerin ötesinde çalışmalar gerçekleştirmek adına yola çıktık. Yaşam standartları yüksek bir Yıldırım´ı hemşehrilerimize sunmak için hizmetlerimize başladık. Fiziki alanlarda, ekonomik ve ticari alanlarda, kültürel ve sosyal alanlarda marka değeri olan, şehir kimliği güçlü bir Yıldırım´ı meydana getirmek için çıktığımız yolda bugüne kadar geldiğimiz nokta itibariyle, hedeflerimizi yerine getirecek çalışmaları adım adım sürdürüyoruz?dedi. Göreve başlarken 5 yıllık süre içerisinde 50 yıllık sıçrama gerçekleştirileceğini sözünü verdiklerini hatırlatan Başkan Edebali, ?Şehrin plansız yapılaşması ile ilgili çöküntü bölgesi haline gelen alanlarında modern bir şehir düzeni kurarak yeni bir yaşam felsefesi ile imar düzeni değiştirerek bu sıçramayı gerçekleştirdik. Yıldırım bu dönem hep birlikte gerçekleştirdiğimiz özverili çalışmalar neticesinde altın çağını yaşıyor. Şehrimizde plansız yapılaşma ile ilgili alanlarımızın 3´te 1´inden fazlasının imar düzeni değişti. Yıldırım, standartları yüksek modern bir şehirde olması gereken tüm sosyal, ekonomik donatı alanlarına yeni imar planları ile kavuşurken insanlarımıza yeni bir yaşam vaat ediyoruz? diye konuştu.

 

İNSANLARIN İNANCI ARTACAK

 

Kentsel dönüşüm çalışmalarınında aşama kaydedildikçe insanların dönüşüme olan inancının artacağını vurgulayan Başkan İsmail Hakkı Edebali, ?Kentsel dönüşümün startını, bir çok özel sektör firmalarıyla mülk sahiplerini buluşturarak ve Mevlana Mahallemizde gerçekleştirdiğimiz projemizin çalışmalarıyla verirken, ilk etapta meydana gelecek 850 daireyi daha önce aynı bölgede gecekonduda yaşayan vatandaşlarımıza gelecek sene teslim edeceğiz. Teslim günü geldiğinde kentsel dönüşümde sosyal ve ekonomik boyutlar düşünüldüğü zaman, nitelikli, güvenli ve sağlıklı konutların üretilmiş olması insanlarımızın dönüşüme olan inancını artıracak? ifadelerini kullandı. Vizyon projelerle Yıldırım´ın çehresini değiştireceklerini belirten Başkan Edebali, ?Yine bu dönem meydana getireceğimiz çok önemli vizyon projelerimiz şehrimizin çehresini değiştirecek. İçerdiği su temasıyla Sular Vadisi projemiz Yıldırım´a değer katarken, birçok fonksiyona sahip Molla Yegan Kültür Merkezi ihtiyaçlara cevap veren bir kültür sarayı olacak. Türkiye´nin en büyük spor kompleksiyle uluslararası organizasyonları şehrimize taşıyarak Yıldırım´ı spor camiasında adından söz ettiren bir ilçe haline dönüştüreceğiz? şeklinde konuştu.

 ?YILDIRIMLI OLMAKTAN İFTİHAR EDECEKLER´

 Yıldırım´da yönetim anlayışının hiyerarşisinin en üstünde vatandaşların yer aldığını işaret eden Başkan Edebali, ?Şehrin fiziki dönüşümünün yanında insanı merkeze alan yönetim anlayışımız dahilinde dezavantajlı bireylerin de bu şehirde yaşamaktan mutlu olması için çalışıyoruz. Kültürel, sosyal ve çevre koruma faaliyetlerimizle tüm insanlarımıza dokunan çalışmalar gerçekleştirerek Yıldırım´ı mesai arkadaşlarımızın da desteğiyle zirveye taşıdık. Kültür ve sanat dendiğinde Yıldırım Belediyesi´nin adından söz ettirdiği birçok etkinlik konuşuluyor. Yönetim anlayışımızın hiyerarşik yapısının en üstünde vatandaşlarımız yer alıyor. Belediye olarak çalışmalarımızı yürütürken, en büyük saygıyı, hürmeti ve güler yüzümüzü vatandaşlarımıza göstermeliyiz. Yıllarca çile çeken insanımıza hak ettikleri değeri gösterdiğimiz zaman, hemşehrilerimiz Yıldırımlı olmaktan iftihar edeceklerdir? ifadelerini kullandı.


Zorlu Holding binasına silahla ateş açıldı

Fatih’te hareketli gece: Komşusunun kapısına balyoz ve matkapla saldırıp kapıyı ateşe verdi

Esenler’de araç içinden havaya ateş ettiği anı sosyal medyada paylaşan şahıslar gözaltına alındı

UEFA Avrupa Konferans Ligi: Fenerbahçe: 1 - Olympiakos: 0 (Maç sonucu)

İsmail Kartal: “Turu geçmek adına her şeyi hak etmiştik”

Jose Mendilibar: "Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık"

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi’ne veda etti

Jandarmadan huzur uygulaması: 25 kişi yakalandı

Galatasaray, Pendikspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

UEFA Avrupa Konferans Ligi: Fenerbahçe: 1 - Olympiakos: 0 (İlk yarı)

Aston Villa penaltılarla yarı finalde

UEFA Avrupa Konferans Ligi: Fenerbahçe: 1 - Olympiakos: 0 (Maç devam ediyor)

İsmail Kartal’dan Olympiakos maçında 3 değişiklik

Maltepe’de saz üstatları için 30 yıldır bağlama üretiyor

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Fenerbahçe - Olympiakos maçını tribünden takip etti

Sakarya’da dehşete düşüren olay

Gaziantep’te cinayetten hüküm giyen zanlı Yalova’da yakalandı

A Milli Kadın Hentbol Takımı’nın EURO 2024’teki rakipleri belli oldu

Babaeski’de tüp yüklü kamyonda korkutan yangın

Skytrax’tan dünyanın en iyi 10 havalimanı arasına giren İstanbul Havalimanı’na iki ödül

Yalova’da 2 hektar ormanın yanmasına neden olan zanlı gözaltına alındı

Doktoru darp etmişti: Mahkeme yurtdışına çıkışını yasakladı

Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık belediyenin borç bilançosunu açıkladı

Bursaspor’da hazırlıklar devam ediyor

Sultanlar Ligi: Eczacıbaşı Dynavit: 3 - Fenerbahçe: 0

Bakırköy’de kuyumcuya silahlı saldırı: Saldırganın kaçış anı kamerada

Sarıyer’de taksiciler öldürülen meslektaşları Yaşar Yanıkyürek için eylem yaptı

Pendik’te hafriyat kamyonu ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Edirne Balkanların ticaretin merkezi oluyor

Ataşehir’de tır yan yattı, cadde trafiğe kapatıldı

Yükleniyor