YILDIRIM´DA 6 BİN KADINA SPOR İMKANI

(FOTOĞRAFLI)

SPOR 12.12.2015 17:34:43 0
YILDIRIM´DA 6 BİN KADINA SPOR İMKANI

Yıldırım Belediyesi tarafından Millet Mahallesi´nde yapımı tamamlanan Kadın Spor Merkezi´nde binlerce kadın spor yapma imkanına sahip olacak. 
Sağlıklı toplum ve sağlıklı nesillerin yetişmesi için ilçede spor seferberliği başlatan Yıldırım Belediyesi, bu alandaki hizmet zincirine bir halka daha ekledi. İlçedeki kadınları sporla buluşturmak için başlatılan kadın spor merkezlerinden ilki Millet Mahallesi´nde açıldı. Yılda 5 bin 760 kadının yararlanabileceği Millet Mahallesi Kadın Spor Merkezi´nde haftanın 6 günü kadın eğitmenler eşliğinde aerobik, step ve fitness çalışmaları yapılacak. Tesisin açılışı için düzenlenen törene Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali´nin yanı sıra AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanvekili İbrahim İsmailoğlu, Yıldırım Belediyespor Başkanı İlhami Aydın, Belediye Meclisi üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kadın Spor Merkezleri´nin seçim dönemindeki vaatlerinden birisi olduğunu aktaran Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ?İnsanlarımıza verdiğimiz sözlerin yüzde 70´ni yerine getirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Özellikle öncelikli hizmet gurubunda yer alan kadınlarımız için projeler hayata geçirmekten dolayı çok mutluyuz. Kadınlarımızın hayatını kolaylaştıracak önemli hizmetler sunduk. Okul öncesi eğitim merkezlerimiz ile yılda 2 bin ailenin çocuğuna okul öncesi eğitim veriyoruz. YIL-MEK kurslarımız ile artık kadınlar hem meslek sahibi oluyorlar hem de hobilerinde kendilerini geliştiriyorlar. Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi´mizde 2015 yılı içinde bin 500 kadına ücretsiz kanser taraması yaptık. Psikolojik Danışmanlık ve Aile Eğitim Merkezi´nde de hastanelerde yüksek miktarlar ile verilen hizmeti vatandaşlarımıza ücretsiz sağlıyoruz? dedi.
Ev hanımları ve çalışan kadınların daha sağlıklı, daha güvenli, daha hijyenik bir ortamda spor yapabilmeleri için bu tesisi ilçeye kazandırdıklarını vurgulayan Başkan Edebali, ?Sosyal belediyecilik anlayışımız çerçevesinde kadınlara pozitif ayrımcılık uyguluyoruz. Bugün ilkini açtığımız kadın spor merkezinin sayısını artıracağız. Diğer mahallerimize de bu tesislerden kazandıracağız? diye konuştu.
AK Parti´nin belediyecilik anlayışı ile Türkiye´nin çağ atladığını, hem yerel hem de merkezi yönetimdeki uygulamalarla Türkiye´nin koşmaya devam ettiğini söyleyen AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ise ?Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali´nin ilçenin kaderini değiştirdi. Sayın Edebali, ilçede yaşayan herkese ulaşmak isteyen bir başkan. Sağlıklı nesiller yetişmesi konusunda gösterdiği çabalardan dolayı kendisine teşekkür ediyorum? ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından spor merkezini gezen protokol üyeleri, eğitmenlerden tesis ve verilecek kurslar hakkında da bilgi aldı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadelede kararlılık mesajı: Terörü öyle ya da böyle yok edeceğiz

Bursa'da 23 Nisan coşkusu: Vali makamı Buğlem Çevik'e emanet

Bursa'da 23 Nisan Coşkusu: Zeyna Defne Kesmez makamı devraldı

23 Nisan’da yürek burkan görüntü

Uludağ Elektrik’ten çocuklara anlamlı 23 Nisan kutlaması

Beşiktaş’ta restoranda yangın paniği

Balıkesir’de motosiklet çalan hırsızlar kısa sürede yakalandı

Halil Umut Meler, EURO 2024’te görev alacak

İnegöl'de 23 Nisan coşkusu

Anıtkabir'de 23 Nisan coşkusu

Irak ve Suriye'de 19 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Bursa Gemlik'te istinat duvarı çökmesi sonrası soruşturma başladı!

Maliye vergi kaçakçılığının peşinde: Kiralık IBAN sahipleri dikkat!

Meteoroloji uyarıyor: Sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar bekleniyor

Trafikte kurşun yağdırdı...27 yıl hapis cezası olan şahıs böyle yakalandı

Bursa ve Balıkesir'de Mahzen-31 operasyonu

Bursa'da çocuklar belediye başkanı oldu, kentin geleceğini tartıştı

Yardımsever hırsız kamerada

Zincirleme kaza kamerada

Uludağ’da vatandaş tilkiyi elleriyle besledi

Bursa’da turşu yüklü tır devrildi, karayolu turşu bidonlarıyla doldu

Annesine bağıran babasını bıçakladı

Galatasaray ve Beşiktaş PFDK’ya sevk edildi

Dursun Özbek: “Bugünkü toplantı amacına ulaşmamıştır”

Ormandan şehre inen yavru ayı maskot oldu

Çocuklardan 23 Nisan’da Bursa klibi

Hurdaya dönen araçtan sağ çıktılar

Çanakkale’de öldürüldü, Bursa’daki kimsesizler mezarlığından çıktı

Bursa milletvekillerinden Bozbey’e ziyaret

50. MODEF Expo İnegöl Mobilya Fuarı açıldı

Yükleniyor