İBRAHİM USLU

Geçen hafta deplasmanda tarih yazan Bursaspor kendi sahasında Altınordu’ya yenilerek haftayı play-off hattında bitirme şansını elinin tersiyle itti. İki devrede iki farklı 
Takım vardı sahada.

İlk yarıda oyunu domine eden pozisyonlar bulan nitekim golüde atan bir Bursaspor. İkinci yarıda fark olur diye düşünürken sazı eline alan ve sonuca giden Altınordu ibreyi tersine çevirdi. Yani demem o ki Adanademirspor deplasmanı sıradan bir galibiyet halini aldı.


 Play-off rüyasını gerçeğe dönüştürmek istiyorsak pazartesi günü Giresun deplasmanından mutlaka puan yada puanlarla dönmeliyiz.

 Gelelim Ali Akman konusuna. Hangi taraftan bakarsak bakalım bu süreç iyi yönetilmedi. Geçen yıllarda değer bekleyen bir Ali Akman, sözleşme teklifini ağırdan alan Bursaspor yönetimi ( eski dönem yöneticileri ) bu kötü ayrılığı doğurmuş oldu. Şöyle oldu böyle oldu diye konuşmak anlamsız bu birlikteliğin kaybedeni ne yazıkki Bursaspor oldu.

Şimdi Ali’yi kadro dışı bırakıp aidiyeti yüksek gençlerle mi yola devam edilmeli
Yoksa son güne kadar Ali’den yararlanıp teşekkür mi edilmeli bunu ilerleyen süreç gösterecek.


Altınordu - Ali Akman ... Kaybeden Bursaspor oldu

Geçen hafta deplasmanda tarih yazan Bursaspor kendi sahasında Altınordu’ya yenilerek haftayı play-off hattında bitirme şansını elinin tersiyle itti

1.02.2021 20:08:00