Menü ON6 | Bursa Haber, Bursa Son Dakika Haberleri, kanal16, on6, 16 haber
Tarih: 10.03.2026 11:35
İsrail’in propaganda hesaplarında Türkiye paniği

İsrail’in propaganda hesaplarında Türkiye paniği

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısının ardından yaptığı açıklamada, Türkiye'nin artık eski Türkiye olmadığını belirterek, herkese hesaplarını buna göre yapmaları çağrısında bulundu. Erdoğan, malum çevreler tarafından körüklenen kampanyalara rağmen Türkiye'yi 100 yıllık rotasında emin adımlarla yürütmeye devam edeceklerini söyledi.

Erdoğan, senaryoları çok boyutlu şekilde analiz ettiklerini ifade ederek, 28 Şubat'tan bu yana hükümetin tüm birimlerinin teyakkuz hâlinde olduğunu ve devletin bütün kurumlarının seferber edildiğini belirtti. Kriz yönetiminde deneyimli kadrolarla gelişmeleri anbean takip ettiklerini, hiçbir ihtimali göz ardı etmediklerini ve tedbiri bir an olsun elden bırakmadıklarını kaydetti.

Cumhurbaşkanı, öncelikli hedeflerinin ülkeyi olası tehlikelerden uzak tutmak olduğunu vurguladı. Türkiye'nin güvenliği ve 86 milyon vatandaşın huzurunun en büyük hassasiyetleri olduğunu ifade eden Erdoğan, tek bir vatandaşın bile zarar görmesini istemediklerini söyledi. Bölgede istikrarsızlık yaratmak isteyenlere rağmen ateşe su taşıdıklarını ve yangını büyümeden kontrol altına almanın, mümkünse tamamen söndürmenin mücadelesini verdiklerini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından paylaşım yayımladı:

İSRAİL'İN PROPAGANDA KANALLARI PANİKTE

ABD merkezli, İsrail'in desteklediği propaganda sayfası "Israel War Room", Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın X hesabından yaptığı "Türkiye artık eski Türkiye değildir. herkes hesabını kitabını buna göre yapsın" paylaşımını alıntılayarak "Evet, biliyoruz" ifadesini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —