Tarih: 21.10.2009 23:34

OLAY MEDYA GRUBU İNEGÖL TEMSİLCİLİĞİ AÇILDI

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye çapında önemli ve Bursa’da bir etkinliğe sahip olan Olay medya Grubu İnegöl Temsilciliği 1 Ekim 2009 tarihinden itibaren İnegöl’de hizmet vermeye başladı. Tabakoğlu pasajındaki büroda faaliyetlerine hızlı bir şekilde yürüten Olay Medya Grubu İnegöl Temsilciliği kısa sürede yaptığı çalışmalarla ilçe gündemine oturdu. Tamamı renkli 20 sayfadan oluşan ve İnegöl için büyük prestij sağlayan Olay İnegöl eki Bursa’da 23 Bin, İnegöl’de ise 5 Bin adet dağıtıldı.

 

Olay Medya Grubu İnegöl Temsilcisi Mustafa sevim amaçlarının İnegöl’e Türkiye çapında hak ettiği yere getirmek olduğunu vurguladı.

 

Olay Gazetesi’ne ilan ve reklam vermek isteyenlerde Tabakoğlu pasajındaki Olay medya Grubu İnegöl temsilciliğine başvurabilecek.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —