Tarih: 02.01.2018 15:10

2018 YILINDA 116 GÜNLÜK TATİL FIRSATI

Facebook Twitter Linked-in

2018 yılının resmi tatil günleri takvimi belirlendi. 2018 yılında hafta sonu tatilleriyle bayram tatilleri birleştiğinde toplam tatil 104 gün olacak.

2018´in ilk tatili, yılbaşı ile başladı. 1 Ocak Pazartesi gününe denk gelen yılbaşı, hafta sonu ile birleştirildiğinde çalışanlar 3 gün tatil yapmış oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı da pazartesi gününe denk geliyor. Hafta sonu eklendiğinde yine yapılacak tatil süresi 3 gün oluyor.

Salı gününe denk gelen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü tatiline pazartesi gününü de ekleyebilen kişiler yine hafta sonuyla birlikte 4 gün tatil yapmış olacak.

Cumartesi günü kutlanacak olan 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı´nda ise ekstra bir tatil yapılmayacak.

15 Haziran Cuma günü başlayan Ramazan Bayramı tatili haftasonuna denk geliyor. Çalışanlar eğer Arefe Günü olan 14 Haziran Perşembe gününü tatil olarak ayarlayabilirse 4 gün tatil yapabilecekler.

Resmi tatiller arasına son olarak eklenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, pazar gününe denk geldiği için ekstra tatil olmayacak.

2018´in en uzun tatili ise bu yıl olduğu gibi yine Kurban Bayramı olacak. Bayram öncesi ve sonrası hafta sonuna denk gelen Kurban Bayramı tatili 9 gün olarak yapılacak.

30 Ağustos Zafer Bayramı perşembe gününe denk geliyor. Yine cuma gününü tatil olarak ayarlayabilenler 4 gün tatil yapabilecek.

Pazartesi günü kutlanacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hafta sonu ile birleşince çalışanları yine 3 günlük tatil bekliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —