Tarih: 04.08.2010 16:14

ALANYURT YENİDEN BELDE Mİ OLUYOR?

Facebook Twitter Linked-in

,Milliyetçi hareket partisinden Alanyurt Belediye Başkan adayı olan, Durmuş AYDİN tarafından açılan Alanyurt belediyesinin iade davası  Ankara da Danıştay 8. dairede devam ediyor.

 

        Durmuş AYDİN tarafından açılan ve çetin bir mücadeleyle devam eden iade davasında geçtiğimiz aylarda Danıştay dan gelen 2 hakim yönetiminde 3 öğretim görevlisi tarafından keşif ve bilirkişi incelemesi yapılmıştı.

 

       Karar öncesi, tamamlanan bilirkişi raporunu davacı Durmuş AYDİN?a gönderdi.Bilirkişi raporunu inceleyen Durmuş AYDİN,raporun Alanyurt Belediyesi aleyhine olan kısımları tespit ederek rapora 7 günlük itiraz hakkını kullanarak ,aleyhte olan kısımları çürütecek itiraz dilekçesini Danıştaya sundu.

 

       Bundan sonraki süreçte Danıştay  itirazı raporla beraber değerlendirerek lehte veya aleyhte karar verebileceği gibi yeni bir uzman bilirkişiye dosyayı tevdi ederek alınacak yeni rapor sonucuna göre kesin kararı verebilir.

 

       Adli tatilin bitimiyle bu kararların verileceği davanın daha fazla uzamayacağı ancak sonucun nasıl olacağı merakla bekleniyor.

 

                                                               




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —