Tarih: 01.02.2018 14:26

BEBEK CİNAYETİNİ TELEFON GÖRÜŞMELERİ AYDINLATACAK

Facebook Twitter Linked-in

 

 

Bursa Gemlik´te yaşanan bebek cinayeti davasının Yargıtay tarafından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı´na tebligat yapılmadığı gerekçesi ile usülen bozulmasının ardından sanıklar yeniden hakim karşısına çıktı.

Öldürülen bebeğin annesi F.D. ve anneannesi N.G.´nin bebeğin babasının polis memuru M.Ç. olduğunu ve bebeği öldürerek gömdüğünü iddia ettikleri ifadelerden yola çıkan mahkeme heyeti deliller ve yapılan dna testi ile baba olduğu kesinleşen polis memuru M.Ç. ile bebeğin anne ve anneannesine ?kasten adam öldürmek? suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası vermişti.

Bursa 3´üncü Ağır Ceza Mahkemesi´nde 5. defa hakim önüne çıkan Bursa Emniyet Müdürlüğü´nde görevli polis memuru 38 yaşındaki M.Ç. suçlamaları kabul etmezken bebeğin annesi F.D. ise ?Olay tarihinde babası ile telefonda görüştük. Birden fazla telefon kullanıyordu. Hangisinden arayıp görüşme yaptığımızı anımsayamıyorum? dedi.

Mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk halinin devamına, duruşmada anne F.D. tarafından baba M.Ç.´nin birden fazla cep telefon numarasının bulunduğunu söylemesi nedeniyle araştırılmasına karar verirek duruşma ileri bir tarihe erteledi.


/kanal16haber.com/2018-2/1/145031412b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —