?BEŞİNCİ MEVSİM? ÖĞRENCİLERİNİN KARNE HEYECANI

İNEGÖL ?BEŞİNCİ MEVSİM? ÖĞRENCİLERİ İLK KARNE HEYECANINI YAŞADI

?BEŞİNCİ MEVSİM? ÖĞRENCİLERİNİN KARNE HEYECANI
/kanal16haber.com/2018-1/20/163511727b.mp4
GÜNDEM 20.01.2018 16:34:10 0

İnegöl Belediyesi´nin sosyal belediyecilik projelerinden biri olan İnegöl Belediyesi Beşinci Mevsim Kreşinde ilk karne heyecanı yaşandı.

15 Temmuz hain darbe kalkışması sonrası devlet tarafından FETÖ terör örgütünden el konularak İnegöl Belediyesi´ne tahsis edilen Beşinci Mevsim Kreşinde eğitim gören minik öğrenciler ilk kez karne heyecanı yaşadı.

Beşinci Mevsim Kreşinde düzenlenen karne dağıtımına İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin ile veliler katıldı.

 

Alper Taban, yarıyıl eğitimlerini tamamlayan 35 öğrenciye karnelerini verdi.

Beşinci Mevsim kreşinde gerçekleştirilen karne dağıtımında konuşan Belediye Başkanı Alper Taban, ?Beşinci Mevsim Kreşinde okul öncesi eğitimle, çocukların öğrenim yaşamlarını belirleyecek olan zihinsel, duygusal gelişimlerinin belirli bir eğitim programı çerçevesinde yürütüyoruz. Geleceğimiz olan yavrularımız için ne yapsak az dedi.

Taban Şehit ve gazi ailelerinin çocukları ile Umuteli aileleri ve belediyemiz personelinin çocuklarının yer aldığı Beşinci Mevsim Kreşinin emin adımlarla yoluna devam ettiğini belirtti.