Dolandırıcılık şüphelisi adliyede

Eskişehir´de, şikayetçi olan bir vatandaşı fal ve büyücülük ile kandırdığı, birçok suç işlediği ve 7 bin 500 lirasını da dolandırdığı iddiası ile aranan ve polisin takibi sonucu Tekirdağ´da yakalanan şüpheli adli makamlara sevk edildi.

Dolandırıcılık şüphelisi adliyede
ASAYİŞ 19.10.2015 14:00:41 0

 

Polise başvuran M.P., 18 Eylül ile 16 Ekim tarihleri arasında, fal ve büyücülük ile kandırılarak maruz kaldığını, şantaj, tehdit, hakaret, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve özel hayatının gizliliğinin ihlal edildiğini, 7 bin 500 lirasının dolandırıldığı belirterek şikayetçi oldu. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde olayın şüphelisinin O.K. isimli şahıs olduğu belirlendi.

SUÇ DOSYASI HAYLİ KABARIK

Şahıs hakkında yapılan araştırmalarda; İstanbul´da kötü muamele ve tehdit suçunun şüphelisi olduğu ve halen arandığı, Antalya, Düzce ve Konya´da hakkında dolandırıcılık suçundan işlem yapıldığı ve halen arandığı, Denizli´de hakkında kişisel verileri hukuka aykırı olarak verme ve ele geçirme suçundan işlem gördüğü ve halen aranmasın devam ettiği tespit edildi.
 

TEKİRDAĞ´DA YAKALANDI
Polis ekiplerinin yaptığı geniş kapsamlı çalışmalar neticesinde Tekirdağ´da yakalanarak Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen ve gözaltına alınan şüpheli O.K., adli makamlara sevk edildi.
 

YANLIŞ KİŞİYİ ÇEKİYORSUNUZ
Bu arada şüpheli, adliye girişinde kendisini görüntüleyen gazetecilere "Yanlış kişiyi çekiyorsunuz" dedi.