11 AYIN SULTANI´NA SON TERAVİH İLE VEDA

MİLLETVEKİLİ ŞAHİN SON TERAVİH NAMAZINDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

 11 AYIN SULTANI´NA SON TERAVİH İLE VEDA
/kanal16haber.com/2017-6/24/142221725b.mp4
GÜNDEM 24.06.2017 13:02:24 0

 

İftar ve sahur sofraları, tutulan oruçlar, kılınan namazlar, paylaşılan iyiliklerle, manevi iklimde insanları huzur ve sükûnete erdiren 11 ayın sultanı ramazanı şerif sona erdi.Kılınan son teravih namazında camiler dolup taşarken AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin son teravihte Valilik Konağı yakınında bulunan Hamzabey Camiindeydi.Şahin, teravih namazının ardından Hamzabey Camii dernek üyeleri ve vatandaşlarla hasbihal etti.Hamzabey mahalle muhtarı ve cami dernek üyeleri çalışmalarında her zaman yanlarında olan milletvekili Şahin´e teşekkür etti.

HAMZABEYSPOR - ZAFERSPOR KARDEŞ OLDU

AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN ŞAHİN İKİ KULÜBÜ KARDEŞ İLAN ETTİ

Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin,Hamzabey Cami avlusunda Hamzabeykulüp yöneticileri ile Zafersporkulüp yöneticileri bir araya gelerek amatör spor´un sorunlarını da dinlediŞahin açıklamasında 2. Amatör kümede mücadele eden Hamzabeyspor İle Zaferspor takımlarını kardeş ilan etti,bu kardeşliğin protokole geçmesini istedi.

HAMZABEYSPOR - ZAFERSPOR KARDEŞ OLDU

AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN ŞAHİN İKİ KULÜBÜ KARDEŞ İLAN ETTİ

Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Hamzabey Cami avlusunda Hamzabey kulüp yöneticileri ile Zaferspor kulüp yöneticileri bir araya gelerek amatör spor´un sorunlarını da dinledi
Şahin açıklamasında 2. Amatör kümede mücadele eden Hamzabeyspor İle Zaferspor takımlarını kardeş ilan etti, bu kardeşliğin protokole geçmesini istedi.