Tarih: 31.10.2008 23:59

İL GENEL MECLİSİ`NİN 2008 YILI HİZMETLERİ AÇIKLANDI

Facebook Twitter Linked-in

Bursa İl Genel Meclisinin 1 Kasım 2007 – 30 Ekim 2008 tarihleri arasında İnegöl Merkez ve köylere yaptığı hizmetler dün akşam Ak Parti İlçe Teşkilatında düzenlenen basın toplantısında kamuoyuyla paylaşıldı.

 

Basın toplantısına Ak Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, İl Daimi Encümeni Akif Kılıç, il Genel meclis üyeleri Ahmet avcı ve Hilmi Taner ile Ak parti İlçe Teşkilatı Köylerden Sorumlu yönetim kurulu üyesi Tahir Yazıcı katıldı.

 

Basın toplantısında ilk konuşmayı yapan İl Daimi Encümeni M.Akif Kılıç, 1 yıllık görev süresi boyunca yol çalışmaları, kültür ve turizm, içme suyu, sulama suyu, eğitim, sağlık, tarım gibi konularda İnegöl’e bağlı köylerde önemli çalışmalara imza attıklarını ifade ederek, bu çalışmaların yanı sıra köylere nakdi yardım yapıldığını ifade etti. Görev süresi boyunca İnegöl’e ve köylerine 7.000.000 YTL yatırım yapıldığını belirten Kılıç, hizmetlerinin 2009 yılında da devam edeceğini kaydetti.

 

Ak parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ise, 2009 yılında köylerdeki eksikleri tespit ederek, bunların giderilmesi noktasında çalışma yapacaklarını söyledi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —