Tarih: 30.09.2016 15:01

İNEGÖLSPOR KAYSERİ SEFERİNDE

Facebook Twitter Linked-in

 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor, ilk 3 haftada aldığı kötü sonuçların ardından sahasında ağırladığı Ankaragücü´nü tek golle geçerek rahat bir nefes almıştı.

4. haftayı 5 puanla kapatan Bordobeyazlılar, bu hafta deplasmanda Kayseri Erciyes ile karşılaşacak.

İnegölspor, 2 Ekim Pazar günü saat 15.00´de oynanacak maç öncesi son antrenmanını tesislerde yaptı. Teknik Direktör Osman Özdemir yönetimindeki çalışmaya tüm futbolcular katıldı.

Antrenmanın ardından Kanal 16 muhabiri Yakup Diricanlı´nın sorularını cevaplayan Teknik Direktör Osman Özdemir, rakiplerini küçümsemeden sahaya çıkacaklarını ve tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası´ndaki Sarıyer eşleşmesini de yorumlayan deneyimli çalıştırıcı gruplara kalmayı istediklerini ifade etti.

İnegöl´de son çalışmasını yapan İnegölspor, ardından karayolu ile Kayseri´ye hareket etti. Bordobeyazlı kafilede sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

5. Hafta maçları öncesinde İnegölspor´un rakibi Kayseri Erciyes´in henüz puanı yok. Geride kalan 4 haftayı mağlubiyetle kapayan ve ligin son sırasında bulunan Kayseri ekibi sıkıntılı günler geçiriyor. Geçtiğimiz ay içerisinde Kayyuma devredilen Kayseri Erciyesspor, 84 yıllık şanlı mazisinin en kötü dönemlerini yaşıyor.

2 Ekim Pazar günü saat 15.00´da Kayseri Atatürk Spor Kompleksi´nin ev sahipliği yapacağı mücadeleyi İstanbul bölgesi hakemlerinden Serhad Ürkmez yönetecek. Mücadele ile ilgili son gelişmeler ve maç takibi Kanal 16 sosyal medya sayfalarında olacak. 


/kanal16haber.com/2016-9/30/164205750b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —