Tarih: 14.08.2017 09:31

İSTANBUL´DAKİ ŞEHİT ATEŞİ BURSA´YA DÜŞTÜ

Facebook Twitter Linked-in

stanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Emniyet yerleşkesi içinde terör örgütü DEAŞ mensubu tarafından bıçaklanarak şehit edilen şehit polis memurunun ismi belli oldu. 
Akşam saatlerinde gözaltına alınarak sorgulama için İstanbul Emniyet Müdürlüğü´nün vatan yerleşkesine getirilen DEAŞ´lı terörist tarafından bıçaklanarak şehit edilen Polis Memuru´nun adı belli oldu. Polis memurunun isminin Sinan Acar olduğunu bilgisine ulaşıldı.

Şehit polisin Bursalı olduğu belirtilirken Vali İzzettin Küçük, "İstanbul´da yaşanan elim hadisede şehit düşen polisimiz, evladımız Sinan Acar´a Allah´tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dilerim" mesajını paylaştı.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü´nün Vatan yerleşkesine getirilen DEAŞ´lı terörist, yanında getirdiği bıçakla bir polisi ağır yaraladı. Terörist başka bir polis tarafından vurularak etkisiz hale getirilirken, polis kaldırıldığı hastanede şehit oldu. 



Olay, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü´nün Fatih Vatan Caddesi´nde bulunan yerleşkesinde meydana geldi. Terör örgütü DEAŞ üyesi bir şüpheli gözaltına alınıp sorgulama için emniyet getirildi. DEAŞ´lı şüpheli emniyetin yerleşkesi avlusunda bir polis memurunu bıçakla ağır yaraladı. Ağır yaralanan polis hastaneye kaldırıldıktan sonra tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. DEAŞ´lı olduğu söylenen şüpheli ise olay yerinde başka bir polis tarafından öldürüldü.


/kanal16haber.com/2017-8/14/114253481b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —