MAÇA DOĞRU

BURSASPOR KARDEMİR KARABÜKSPOR AĞIRLAYACAK

MAÇA DOĞRU
/kanal16haber.com/2017-11/25/153535930b.mp4
SPOR 25.11.2017 14:51:08 0

Bursaspor, Süper Lig´de karşılaşacağı Kardemir Karabükspor engelini aşarak yenilmezlik serisini 6 maça çıkarmak istiyor.

Süper Lig´de 12 haftalık periyotta topladığı 18 puanla 7. sırada yer alan yeşil-beyazlı ekip, 13. hafta mücadelesinde Kardemir Karabükspor´u ağırlayacak. Ligde son çıktığı 5 karşılaşmada da rakiplerinden puan veya puanlar almayı başaran Le Guen´in öğrencileri, Kardemir Karabükspor engelini de aşarak yenilmezlik serisini 6 maça çıkarmayı hedefliyor.

İki ekip, Süper Lig´de 19. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 18 karşılaşmada Bursaspor sahadan 9 kez galibiyetle ayrılırken, kırmızı-mavili ekip ise 6 karşılaşmada 3 puana uzandı.

Yeşil-beyazlılar, Kardemir Karabükspor ile oynadığı son 5 iç saha karşılaşmasında da galibiyet elde etmeyi başardı. Bu maçlarda rakibine 18 gol atan Bursaspor, kalesinde ise yalnızca 2 gol gördü.


Bursaspor´da geçen hafta oynanan Göztepe karşılaşmasında Avustralya Milli Takımı´ndan uzun süren uçak yolculuğuyla döndüğü için forma giyemeyen Aziz Behich ile cezalı olan Brezilyalı defans oyuncusu Titi, yarınki müsabakada görev almaları halinde sahada yer alabilecek.

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu´nda saat 14.00´te başlayacak olan müsabakayı Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Öğretmenoğlu´nun yardımcılıklarını Murat Ergin Gözütok ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Kadir Sağlam.